Zodia Asasinilor. Ziaristul Christopher Sign, care a dezvăluit e-mailurile secrete ale familiei Clinton, a fost găsit sinucis

În martie 2015, a izbucnit peste Ocean scandalul e-mailurilor Secretarului de stat de atunci Hillary Clinton (în administraţia Obama). Pentru a-și sustrage de sub supravegherea guvernamentală corespondența oficială (inclusiv zeci de mii de e-mailuri ce conțineau informații clasificate), soția satanistă a fostului președinte Clinton a folosit un cont privat.

Au existat și există indicii că în acest mod Hillary Clinton a putut să dezvăluie inclusiv secrete de stat unor servicii străine. Sub presiunea evidenței și a opiniei publice, a fost pornită o anchetă, care la scurt timp a fost însă închisă. Ulterior, ziaristul Christopher Sign a dezvăluit că, urmărind ca Hillary Clinton să nu-și compromită candidatura la prezidențialele din 2016 (unde Statul subteran avea de înfruntat marea primejdie Donald Trump), Bill Clinton s-a întâlnit în ascuns cu procurorul general de atunci al SUA, Loretta Lynch, colegă de partid cu soții Clinton.

Ziaristul Christopher Sign (45 de ani) a fost găsit mort în data de 12 iunie, la reședința sa. Jurnalist de succes premiat și tată fericit a trei copii! „Sinucis”, desigur, cum se petrece cu mai toți cei care deranjează cu ceva, de câțiva ani, Statul asasin american. Însă dedesubturile par să fie infinit mai complicate decât s-ar putea crede.

Există informații că, după înlăturarea de la Casa Albă, Donald Trump colaborează cu armata americană și cu tribunale ale acesteia pentru anchetarea și judecarea mai multor oficiali de rang înalt pentru acte de trădare (între mulți alții și Hillary Clinton).

În sfârșit, să scrii despre asemenea aspecte se dovedește periculos chiar și în România. În realitate, asasinii cuvântului scris, unelte ale asasinilor clasici, tocmai de asemenea scrieri se tem.

***
Există date că recentul summit G7 ar fi fost mai ales despre solidarizarea disperată a guvernelor Globalismului satanist în fața pericolului, ce pare iminent, ca Trump să revină în forță susținut de armată. Merită spus că până în 2014 G7 a fost G8, când globaliștii sataniști, pe care Putin îi încurca peste măsură în planurile lor, au exclus Rusia (UE are statut de observator).

Citiţi şi:
Răzbunarea săvârșită prin cozile lor criminale de topor ale așa-zișilor iluminați a fost cumplită: Udo Ulfkotte a fost asasinat mișelește
Marele patriot Mihai Eminescu, un martir ucis la o comandă ce a fost dată de francmasoni

yogaesoteric
29 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More