11 motive pentru care războiul este inevitabil!

Declanșarea unui război SUA (prin intermediarii Ucraina, România, Polonia) – Rusia în Ucraina și a altui război paralel, SUA (prin intermediarii Japonia, Coreea de Sud, Taiwan) – China în Taiwan, este inevitabilă!

Motivele iminenței începerii acestor războaie sunt următoarele:

1. Necesitatea distrugerii economiei Rusiei și Chinei prin: bombardarea obiectivelor economice strategice, blocada economică, întreruperea comerțului, tăierea căilor de aprovizionare și efortul de susținere a războiului.

2. Distrugerea industriei militare a Chinei și Rusiei și stoparea evoluției tehnicii lor militare care pun azi în mare pericol supremația militară a SUA.

3. Reducerea masivă a populației Chinei și Rusiei, „factori majori de poluare”.

4. Acapararea unor noi teritorii de către „imperiul satanei”, cum ar fi Arctica și Siberia.

5. Provocarea unor „revoluții colorate” pe fondul sărăciei și degradării nivelului de trai în Rusia și China care să ducă în final la căderea regimurilor Putin și Xi Jin Ping și înlocuirea lor cu alte regimuri „marionetă” de tip Băsescu sau Iohannis, obediente rotschildienilor.

6. Preluarea bogățiilor Rusiei și Chinei de către rotschildieni. Desigur, doar „în exploatare”……. cu redevențe astronomice de 2-3% pentru popoarele rus și chinez, după modelul România, Irak, Libia etc.

7. Distrugerea posibilității realizării unor potențiale alianțe militare și/sau economice cum ar fi Rusia – Germania sau Rusia – China, compromiterea unor acorduri economice gen Nord Stream II sau Acordul Economic Bilateral China – UE care ar pune în pericol hegemonia americană.

8. Un reviriment uriaș pentru economia SUA, bazată pe producția și exportul de arme.

9. Distrugerea economică, financiară și socială a țărilor vasale sacrificate, Ucraina, România, Polonia, Coreea de Sud, Taiwan și Japonia care vor avea enorm de suferit în urma războiului cu China și Rusia.

Aceste țări, după 3-5 ani de război, vor fi transformate în ruine, vor fi supraîndatorate către „partenerul strategic” ce le va asigura armament, tehnică militară și consultanță pentru susținerea luptelor, și vor fi reduse la mai puțin de jumătate din punct de vedere demografic.

10. România, Ucraina, Polonia, Japonia, Coreea de Sud și Taiwan vor deveni colonii americane pe veci, teritorii ale căror locuitori vor deveni sclavi moderni ce vor munci sute de ani pentru plata datoriilor de război, iar rotschildienii vor stabili în aceste țări baze militare super fortificate care să le asigure anumite poziții militare strategice esențiale în controlul planetei pentru totdeauna.

11. Aceste două războaie purtate prin intermediari vor duce în final la consolidarea hegemoniei americane atât economice cât și militare pentru sute de ani de acum înainte, realizarea visului roschildienilor de implementare a Noii Ordini Mondiale, controlul absolut al planetei (și nu doar atât), înlăturarea oricărei concurențe pe termen lung.

Desigur, implicarea directă a SUA într-un război cu aceste țări este exclusă pentru că nu ar produce niciun beneficiu pentru rotschildieni și ar duce la distrugerea totală a SUA!

În cel mai rău caz, în aceste războaie ar putea fi implicate direct, doar în caz de forță majoră, și țări vasale precum Marea Britanie, Australia și Canada.

Autor: Laurentiu Primo

Citiți și:
«Europa este destinată războiului» (II)
Khazarii, instigatorii cei mai cruzi din istoria omenirii
Analiză CNN: Conflictul din Siria se transformă într-un război între Statele Unite şi Rusia

 

yogaesoteric
7 iulie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More