11 sfaturi simple care te vor ajuta să-ţi decalcifiezi glanda pineală

Glanda pineală, asociată în tradiţiile spirituale ezoterice cu cel de-al treilea ochi (ajna chakra), este răspunzătoare de producerea anumitor substanţe chimice şi hormoni. Aceştia sunt corelaţi cu sările de fericire, euforie, cu somnul, comportamentul civilizat şi nu în ultimul rând cu echilibrul emoţional.

Foarte multe studii au demonstrat şi continuă să facă lumină în acest domeniu şi să ne arate importanţa pe care această micuţă glandă o are în viaţa noastră de zi cu zi. Odată cu înaintarea în vârstă şi datorită mediului înconjurător plin de toxine şi noxe, precum şi unui stil de viaţă dezechilibrat, glanda pineală începe să se calcifieze, funcţia ei fiind alterată.

Mai jos vă prezentăm 11 sfaturi simple care vă vor ajuta să vă decalcifiaţi glanda pineală. Este important să reţineţi că practica şi răbdarea sunt elemente cheie în acest proces, ce presupune totodată o dezvoltare spirituală.

 1. Eliminaţi complet carnea din alimentaţie. Carnea induce un mediu acid în organism, iar echilibrul PH-ului are o legătură directă cu funcţionarea optimă a acestei glande.
 2. Beţi apă alcalină sau apă distilată îmbogăţită cu minerale. Apa alcalină este energizantă, iar apa distilată elimina toxinele şi metalele grele din organism.
 3. Evitaţi fluorul. Fluorul este toxic pentru organismul uman. Preparaţi-vă propria pastă de dinţi sau cumpăraţi un tip de pastă de dinţi care nu conţine fluor.
 4. Practicaţi sun-gazing (metodă ce implică sa priviţi soarele). Hrănindu-vă cu energia soarelui, la apus sau la răsărit, când intensitatea strălucirii sale nu este periculoasă pentru ochi, puteţi stimula într-un mod foarte eficient decalcifierea glandei pineale. Glanda pineală se comportă ca un cristal şi reacţionează remarcabil la lumina soarelui. Puteţi practica sun-gazing în fiecare zi tip de câteva zeci de secunde.
 5. Mâncaţi mai multe verdeţuri şi legume. Cu cât veţi consuma mai multe alimente alcaline, cu atât veţi accelera mai mult procesul de decalcifiere al glandei pineale.
 6. Evitaţi mercurul. Mercurul este un metal extrem de toxic, care se găseşte în majoritatea vaccinurilor şi în multe dintre plombele dentare. În cazul în care aveţi plombe din amalgam ce conţine mercur, mergeţi la dentist şi înlocuiţi-le cu plombe dintr-un material care nu are în compoziţie acest metal.
 7. Cultivaţi permanent gânduri şi acţiuni benefice. Acest sfat poate să pară uimitor, dar starea de spirit în care vă aflaţi, de asemenea, poate fi toxică.
 8. Consumaţi alge verzi şi alte super-alimente bogate în clorofila. Printre acestea enumerăm chlorella, spirulina, iarba de grâu.
 9. Plantele medicinale precum pelinul, lucerna, pătrunjelul, centela asiatica (gotu kola), au proprietăţi remarcabile de decalcifiere a glandei pineale.
 10. Glanda pineală este foarte sensibilă la lumină. Este foarte important să dormiţi într-o cameră în care este întuneric complet.
 11. Rugaţi-vă şi meditaţi. S-a dovedit ştiinţific că persoanele care se roagă nu au glanda pineală calcificată. Rugăciunea „Tatăl Nostru” este foarte eficientă pentru păstrarea echilibrului hormonal, având efecte benefice asupra tuturor glandelor endocrine. În Biblie, regăsim îndemnul lui Iisus de a ne menţine curat luminătorul trupului, ochiul minţii, care este corelat cu glanda pineală.

Citiţi şi:
Glanda pineală – o poartă spre lumile paradisiace, pe care o putem deschide
Un doctor ne vorbește despre activarea glandei pineale, pentru a avea parte de experiențe mistice, extrasenzoriale

 

yogaesoteric
16 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More