2 aprilie – Ziua idealismului

 

Cei născuţi pe 2 aprilie abordează viaţa într-o manieră extrem de idealistă. De aceea este posibil ca ei să întâmpine greutăţi în atingerea scopului pe care şi-l propun. Uneori, ei dau dovadă chiar de naivitate în perceperea lumii. Firea lor copilăroasă nu se potriveşte prea bine cu dorinţa lor aprinsă de a reuşi să-şi îndeplinească obiectivele. Sunt capabili să-şi folosească la maximum energia considerabilă abia după ce şi-au stabilit scopul în viaţă şi şi-au acceptat limitele. Totuşi, această performanţă este atinsă după o perioadă destul de îndelungată de timp.
 
Cei născuţi azi sunt de obicei familişti convinşi, în special bărbaţii. Nativii zilei de 2 aprilie vorbesc mereu despre idealurile, visele şi viziunile lor. Persoanele din anturajul lor, mai ales cele mai pragmatice, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru a le suporta idealismul. Datorită acurateţii gândirii lor, cei născuţi astăzi nu prea sunt dispuşi să facă compromisuri şi percep lipsa de înţelegere sau de aprobare în anumite chestiuni ca pe o trădare.
 
Persoanele născute în această zi văd cel mai adesea lumea în alb şi negru şi se înstrăinează cu uşurinţă de cei din jur. Totuşi, ei vor fi iertaţi pentru supărările pe care le provoacă şi pentru dificultatea de a-şi exprima sentimentele tocmai datorită faptului că sunt atât de omenoşi, flexibili, deschişi şi darnici. În plus, ei se dedică cauzei celui asuprit şi îşi fac uşor prieteni şi admiratori, dar în acelaşi timp creează animozităţi în relaţiile cu şefii.
 
Cei născuţi pe 2 aprilie sunt adesea tulburaţi de sentimentele celorlalţi, dar de cele mai multe ori nu vor nici în ruptul capului să recunoască acest lucru. Ei pot uita uşor ceea ce gândesc ceilalţi despre ei. În consecinţă, va trece multă vreme până ce îşi vor da seama că nu toată lumea le apreciază punctele de vedere extreme, oricât de sincere ar fi.
 
SFATURI: Străduiţi-vă să deveniţi realist. Nu mai trăiţi într-o lume de vis. Idealismul este admirabil, dar nu plăteşte facturile. Ascultaţi-i şi pe ceilalţi, chiar dacă vi se par negativişti. Criticile lor vă pot fi de folos. 
 
PUNCTE FORTE: Cinstit, sincer, muncitor

PUNCTE SLABE: Naiv, reţinut, ignorant
 
Înapoi la 1 aprilie – Ziua muncii 
Urmează mâine: 3 aprilie – Ziua pivotului


 

yogaesoteric
martie 2007
 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More