20 octombrie – Gregorian Bivolaru: Un suflu nou de curaj, fermitate şi iubire se va revărsa asupra voastră de la DUMNEZEU!

Dragii mei, să ne bucurăm!

Azi, cu ajutorul lui DUMNEZEU, ceea ce am cerut cu toţii s-a împlinit şi iată că DUMNEZEU a dispus să se realizeze rugăminţile noastre. Să-i mulţumim înainte de toate lui DUMNEZEU pentru Graţia pe care a manifestat-o şi să ne bucurăm cu toţii din tot sufletul!  

Punerea mea în libertate arată că în cele mai disperate situaţii, atunci când nedreptăţile şi răutatea par să triumfe, dacă DUMNEZEU este cu noi şi nu ne părăseşte multe miracole devin posibile!  

Trebuie să fiţi conştienţi că mulţi dintre voi aţi fost şi sunteţi încercaţi spiritual, pentru că în cadrul acestei şcoli aţi primit revelaţii şi aţi participat la exemplificări care au fost unice pe această planetă. Sunteţi încercaţi pentru că fiinţelor umane cărora li se oferă spiritual mult, li se cere după aceea mult.  

Vă rog fiecare să vegheaţi şi să depuneţi eforturi însutite pentru a trece cu bine probele spirituale la care sunteţi supuşi. Vă reamintesc că orice probă spirituală pe care o trecem cu bine ne face apoi mai puternici şi mai maturi spiritual, iar orice probă spirituală la care cădem atrage după sine regresul spiritual şi este întocmai precum repetenţia la o şcoală.    

Aceste persecuţii şi nedreptăţi care sunt îndreptate împotriva acestei şcoli de yoga, care este cea mai mare din Europa, se vor sfârşi până la urmă, pentru că orice început care depăşeşte culmea va avea apoi în mod sigur un sfârşit. Cei răi se vor prăbuşi, iar cei buni vor triumfa! Oricine seamănă răul îl culege şi nu scapă de consecinţele faptelor sale. DUMNEZEU este cu noi şi ne ajută! 

Cine este împotriva lui DUMNEZEU va fi nimicit şi pedepsit datorită răutăţilor sale. Cei care fac jurăminte şi apoi le încalcă vor fi pedepsiţi de DUMNEZEU la momentul potrivit. […] Opriţi-vă şi nu mai bârfiţi! Daţi dovadă de bun simţ şi discernământ pentru a opri prostia şi credulitatea care fac ravagii la mulţi dintre voi. Fiţi umili! Fiţi iubitori! Iubiţi-vă şi ajutaţi-vă ca nişte fraţi spirituali unii pe alţii. În felul acesta toţi ceilalţi în jurul vostru vă vor recunoaşte că sunteţi minunaţi şi vă vor admira şi respecta.  

Nu uitaţi că puterea iubirii şi a iertării este imensă! Vă rog astăzi să începeţi prin a vă îmbrăţişa plini de iubire unii pe alţii. Vă rog să simţiţi astfel puterea miraculoasă a iubirii ce vine prin şi în voi de la DUMNEZEU, pentru a nu uita că înainte de toate DUMNEZEU este Iubire! Această iubire este nemărginită…  

Fiţi plini de curaj şi fermitate pentru că DUMNEZEU este cu noi şi cu ajutorul Lui vom învinge! Fiţi siguri că ceea ce nu ne distruge ne face mai puternici. Dacă DUMNEZEU este cu noi nu vom putea fi niciodată distruşi!   

Un suflu nou de curaj, fermitate şi iubire se va revărsa asupra voastră de la DUMNEZEU! Măriţi binele şi astfel răul va fi diminuat. Fiecare dintre noi putem să facem mult bine dacă ne deschidem total fiinţa pentru puterea nesfârşită a Binelui.  

Vă rog să nu uitaţi că tot ceea ce un om gândeşte în mod preponderent exact aceea devine mai devreme sau mai târziu. Dacă vom avea credinţă în noi cât un bob de muştar, vom putea face multe minuni pentru că DUMNEZEU este cu noi şi ne ajută dacă Îi vom cere plini de umilinţă şi aspiraţie aceasta.  

În încheiere vă mulţumesc pentru eforturile benefice pe care le-aţi făcut şi sunt sigur că ele v-au transformat şi au făcut să crească încrederea voastră în puterea tainică a lui DUMNEZEU şi în voi înşivă. În curând vă voi transmite şi alte mesaje importante care vor apare pe site-ul Yogaesoteric. Vă îmbrăţişez pe toţi cu iubire şi să-i mulţumim lui DUMNEZEU pentru Graţia şi bunătatea pe care o revarsă asupra noastră în aceste momente.” 

22 octombrie 2005
yogaesoteric

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More