22 martie – Ziua succesului

 
 

Nativii zilei de 22 martie trăiesc crezând în perfecţiune. Nu acceptă să fie respinşi, dar nu îşi susţin cu tărie mesajul, făcând uz de un ton de superioritate. Din contră, sunt adesea indivizi tăcuţi, siguri pe ei, care detestă lăudăroşenia. Cei născuţi în această zi pot avea un mare succes în afaceri şi în relaţii financiare, făcându-şi drum cu grijă prin jungla concurenţială de mari proporţii. Sunt greu de abătut de la drumul lor spre succes. Desigur, anumiţi nativi ai zilei de 22 martie se concentrează asupra obiectivelor mai modeste – să îşi întemeieze o viaţă de familie fericită, să se bucure de timpul liber sau să practice un hobby. Indiferent despre ce este vorba, cei născuţi în această zi vor realiza obiectivul pe care şi l-au propus.
 
Nativii zilei de 22 martie sunt exact ceea ce par a fi. Nu suportă făţărnicia celorlalţi şi uneori riscă să confunde diplomaţia cu duplicitatea.

Mulţi dintre cei născuţi pe data de 22 martie au în mintea lor o imagine idealizată pe care vor încerca să o imite. Ei nu aspiră la un eroism teribil de dramatic, ci mai degrabă la o imagine liniştită şi protectoare, prin intermediul căreia câştigă respectul şi chiar veneraţia familiei, prietenilor şi asociaţilor. Într-adevăr, cei născuţi în această zi au adesea reputaţia de a fi extrem de responsabili.
 
Odată ce nativii zilei de 22 martie şi-au descoperit adevărata chemare – în general în jurul vârstei de douăzeci şi cinci de ani – vor merge pe această cale tot restul vieţii. Rareori vor schimba drumul ales.
 
Nativii zilei de 22 martie îşi vor găsi împlinirea în carieră dacă vor fi capabili să privească produsele sau serviciile lor în mod detaşat. Dacă nu sunt capabili să facă astfel, vor avea parte în mod repetat de frustrări şi eşecuri. În plus, trebuie să-şi tempereze uneori entuziasmul, pentru că pot fi mult prea copleşiţi sau depăşiţi de situaţie. În plus, nativii zilei de 22 martie ar trebui să fie atenţi la orice tendinţe spre despotism sau comportament tiranic.
 
SFATURI: Aveţi răbdare cu cei care nu sunt asemenea dumneavoastră. Continuaţi să avansaţi încet, dar sigur, muncind din greu, dar în acelaşi timp lăsaţi uneori lucrurile să vină de la sine. Cultivaţi-vă diplomaţia.
 
PUNCTE FORTE:  Entuziast, bine orientat, dinamic
 
PUNCTE SLABE:  Arogant, inconştient din punct de vedere emoţional, nepăsător
 
Urmează  23 martie – ziua curiozităţii

yogaesoteric

martie 2007

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More