23 martie – Ziua curiozităţii

 
 

Persoanele născute pe data de 23 martie par să fie curioase în orice privinţă, însă investigaţiile lor se reduc de obicei la evenimentele esenţiale – gândurile, sentimentele şi ideile legate de existenţă. Chestiunile de viaţă şi de moarte prezintă cel mai mare interes pentru ei. Abordarea vieţii este în special ştiinţifică. Nativii pot deveni oameni de ştiinţă; fac cercetări în mod constant şi testează tot ceea ce intră în contact cu ei.
 
Nativii zilei de 23 martie nu vor accepta nici un concept sau idee până ce nu au fost deja testate. De asemenea, nu le vor da sfaturi celorlalţi dacă le vor lipsi faptele concrete pentru a face o sugestie extrem de elevată. Ei înşişi fac determinări legate de viaţă, bazate pe propriile observaţii. În consecinţă sunt greu de păcălit, pentru că procesul de luare a deciziei se bazează pe o experienţă temeinică. Pe de altă parte, se ataşează de percepţiile lor, acumulate din asemenea experienţe şi au uneori tendinţa de a le supraaprecia. Cei născuţi în această zi pot fi încăpăţânaţi – nu vor dori să renunţe la o teorie, indiferent câte dovezi sunt prezentate împotriva acesteia. Odată ce s-a dovedit că un anumit lucru este adevărat, ei au tendinţa să se agaţe de acesta.
 
Persoanele născute pe data de 23 martie sunt extrem de adaptabile şi pot fi prietene cu persoane din cele mai variate clase sociale. Ei nu se tem să-şi asume riscuri, dar trebuie să se ferească de atracţia jocurilor de noroc. Nativii zilei de 23 martie au tendinţa uneori de a face acţiuni care implică pericol. Deşi de obicei sunt adepţii domeniilor mult mai tradiţionale, nativii pot manifesta atracţie pentru situaţiile sau persoanele stranii pe care le întâlnesc în drumul lor. Acest lucru este pur şi simplu o proiecţie a propriei lor naturi extrem de neobişnuite, ce rămâne adesea nedezvăluită lumii.
 
Nativii acestei zile manifestă în general interes şi dragoste faţă de copii. Acest lucru nu înseamnă însă că ei sunt copilăroşi sau jucăuşi. Apropierea lor de copii este elementară, ştiinţifică şi mai puţin subiectivă sau sentimentală.
 
În ciuda tuturor domeniilor de investigare, fiinţa umană rămâne principala preocupare a nativilor zilei de 23 martie, în special când este implicată dezvoltarea acesteia. Din nou, acest interes este în primul rând ştiinţific şi nu o căutare a căldurii şi confortului. Astfel, cei născuţi astăzi se ocupă cu investigarea nevoilor celorlalţi, însă rămân pe deplin egoişti în vieţile lor personale. De asemenea, pot fi consideraţi ca fiind nişte personalităţi sociabile, deşi ei sunt doar curioşi.
 
SFATURI: Păstraţi-vă mereu calmul. Cultivaţi-vă latura senzuală. Evitaţi să fiţi didactic şi ascultaţi-i şi pe ceilalţi. Nu mai fiţi atât de implicat.
 
PUNCTE FORTE: Interesant, versatil, iubitor
 
PUNCTE SLABE: Exagerat de implicat, voyeurist
 
 
Înapoi la 22 martie – ziua succesului
Urmează 24 martie – ziua simplităţii tulburătoare
 

yogaesoteric

martie2007

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More