24 martie – Ziua simplităţii tulburătoare

 
 

Nativii zilei de 24 martie sunt spontani, direcţi şi în general preferă o viaţă cât mai simplă cu putinţă. Când se confruntă cu probleme în cadrul serviciului sau în viaţa personală, au tendinţa de a face alegeri simple şi de a evita încurcăturile, pe cât posibil. Soarta pare să le rezerve însă în repetate rânduri situaţii complexe cu care trebuie să se confrunte. În acest caz, găsirea unei modalitaţi simple de abordare poate deveni o sarcină destul de dificilă.
 
Nativii zilei de 24 martie au un aer copilăresc. Comportamentul lor natural şi receptivitatea sunt remarcate de obicei încă de la prima întâlnire. Totuşi, există şi cazuri extreme în care nativii se pot lăsa cuprinşi de depresii severe. Într-adevăr, majoritatea celor născuţi în această zi sunt urmăriţi de o anumită tristeţe de-a lungul întregii lor vieţi. Ei pot şi trebuie să înveţe să depăşească această tristeţe, amplificându-şi stările de bucurie, veselie, bună dispoziţie.
 
De obicei, nativii zilei de 24 martie au un comportament liniştit. Rareori vorbesc doar de dragul de a vorbi. În schimb se exprimă în dragoste, printr-un hobby sau într-o activitate sportivă. Pot fi buni parteneri de viaţă şi colaboratori. În plus, nativii zilei de 24 martie sunt, de obicei, extrem de preţuiţi pentru abilităţile lor de a ajunge la rezultate stabile într-o manieră modestă.
 
Modestia este un atribut fin al nativilor zilei de 24 martie. Cei născuţi în această zi pot fi retraşi, uneori chiar timizi, însă ar fi o mare greşeală pentru ceilalţi să îi considere pasivi sau superficiali. De exemplu, în faţa opoziţiei sau atacului direct, ei demonstrează o tărie remarcabilă şi rareori se dau în lături. În viaţa de familie, nativii insistă ca lucrurile să fie făcute în mod armonios, dacă este posibil. Ei devin vulnerabili atunci când sunt exercitate presiuni asupra lor pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Acestea îi pot extenua în cele din urmă şi le pot submina în mod ameninţător concepţiile pozitive.
 
Datorită multiplelor calităţi – afecţiune, loialitate, spontaneitate – poate fi dificil pentru prieteni şi familie să înţeleagă de ce nativii zilei de 24 martie cad atât de des în capcana situaţiilor dificile. Un motiv ar fi că aşteptările optimiste şi receptivitatea celor născuţi în această zi îi împiedică să abordeze viaţa cu o atitudine realistă. Astfel, nativii zilei de 24 martie au nevoie să înveţe să fie mai metodici şi mai puţin fantezişti în confruntarea cu problemele zilnice, temperându-şi atitudinea directă, copilărească cu o doză sănătoasă de precauţie, vigilenţă şi grijă.
 
SFATURI: Menţineţi-vă echilibrul în viaţă şi feriţi-vă de a atrage problemele. Ocupaţi-vă şi de lucrurile mărunte cu grijă şi răbdare. Există şi detalii care vă merită atenţia.
 
PUNCTE FORTE:  Pozitiv, deschis, afectuos

PUNCTE SLABE:  Inexact, depresiv, ireal
 
Înapoi la 23 martie – ziua curiozităţii
Urmează 25 martie – ziua dinamismului
 

yogaesoteric

martie2007

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More