28 martie – Ziua inocenţei

 

Nativii zilei de 28 martie sunt cel mai adesea inocenţi. În viaţă, trebuie să îşi urmeze propriul drum. Cei născuţi în această zi intenţionează adesea să realizeze chestiuni ce le sunt la îndemână, în general legate de locul de muncă şi se concentrează foarte bine atunci când îşi fac meseria. Chiar dacă în jurul lor explodează bombe, ei vor rămâne concentraţi pe obiectivul lor. În mod destul de neobişnuit, sunt recunoscuţi şi apreciaţi pentru receptivitatea şi francheţea lor, deşi nu sunt întotdeauna conştienţi de sentimentele celorlalţi.
 
Cei născuţi în această zi par să accepte cu seninătate circumstanţele şi evenimentele mai puţin plăcute pe care le experimentează. Acest lucru se datorează mai puţin unei filozofii permisive, ci mai degrabă simplului fapt că ei sunt în general detaşaţi.
 
Deşi pot juca roluri expansive, nativilor zilei de 28 martie le place să fie lăsaţi în pace. Nevoia lor de intimitate este evidentă în mod special acasă. În ciuda oricărori avantaje publice, ei sunt cei mai fericiţi când trăiesc în locuri foarte intime şi izolate.
 
În multe privinţe, cei născuţi în această zi nu sunt făcuţi să fie primii în profesia pe care şi-au ales-o. Cei care ajung în top acţionează astfel din cauza disconfortului pe îl crează poziţia a doua. Într-o anumită măsură, din cauza inocenţei lor, le lipseşte duritatea şi implacabilitatea pentru a răzbate în viaţă. Adesea, ei se vor stabili pe o poziţie confortabilă la un nivel mai scăzut, dar care le asigură un anumit grad de autonomie. Mulţi dintre cei născuţi pe 28 martie nu au încredere în forţele proprii atunci când trebuie să acţioneze la un nivel mai înalt. De fapt, chiar dacă sunt bine pregătiţi pentru o astfel de poziţie, ei tot nu vor crede acest lucru. În consecinţă, nativii zilei de 28 martie au mereu îndoieli referitoare la alegerile şi deciziile legate de cariera lor.
 
Nativii acestei zilei sunt de obicei loiali şi devotaţi prietenilor, colegilor şi familiei. Ei îşi petrec o mare parte din timp ajutându-i pe ceilalţi. Deoarece pot deveni baza ordinii stabilite, conflictele se ivesc doar între credinţele personale şi ceea ce le este impus să facă. Protecţia este importantă pentru aceste persoane. Ei se vor afla rareori într-o poziţie vulnerabilă din punct de vedere emoţional, financiar, artistic sau politic.
 
Persoanele care caută relaţii profunde şi recompensante din punct de vedere emoţional cu cei născuţi în această zi pot fi frustrate. Nativii zilei de 28 martie sunt foarte buni prieteni, dar în momentul în care simt lanţurile restrictive şi piedicile născute din ataşamentul celuilalt, au tendinţa să dea bir cu fugiţii. Pentru cealaltă persoană, şocul de a fi părăsită atât de rapid poate fi devastator. Nativii zilei de 28 martie sunt destul de emotivi, dar rareori îşi dezvăluie dorinţele intense, aspiraţiile sau temerile aflate în spatele exteriorului lor copilăros.
 
SFATURI: Acţionaţi cu precauţie şi acordaţi-vă timp pentru contemplaţie. Programaţi-vă vacanţe frecvente şi încercaţi să vă cunoaşteţi mai bine. Calmaţi-vă mintea. Goliţi-o. Nu vă fie teamă să renunţaţi la faţadă. Nu vă mai îndoiţi de dumneavoastră.
 
PUNCTE FORTE:  Independent, jovial, muncitor

PUNCTE SLABE:  Inconştient, capricios
 
Înapoi la 27 martie – ziua creativităţii
Continuare: 29 martie – Ziua observatorului
 

yogaesoteric

martie2007

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More