29 martie – Ziua observatorului

 

Nativii zilei de 29 martie au tendinţa de a studia terenul cu mare atenţie înainte de a acţiona. Excentrici, chiar alunecoşi, ei sunt foarte greu de „prins”. Totuşi, în momentul în care şi-au dat seama că cineva îi ia într-adevăr în serios, vor începe la rândul lor să ia respectiva persoană în serios. Nativii zilei de 29 martie nu sunt genul de persoane care să îi abandoneze pe ceilalţi. Ei vor pune în aplicare tot ceea ce ştiu pentru a rezolva o problemă.
 
Idealismul este prezent în aproape tot ce fac nativii şi, odată cu acesta, credinţa lor în propriile virtuţi morale. În cazul nativilor mai puţin evoluaţi, corectitudinea se poate transforma în intoleranţă şi în tendinţa de a-i persecuta pe ceilalţi. Nativii mai evoluaţi reuşesc să aplice regula morală “nu judeca mai mult decât eşti judecat”.
 
De obicei, încă de la o vârstă destul de fragedă, nativii zilei de 29 martie îşi formează o viziune despre lume, pe care o păstrează de-a lungul întregii lor vieţi. În acelaşi timp, ei ajung adesea să realizeze care este menirea lor în lume. Pentru ei, viaţa este pur şi simplu continuarea unui drum personal stabil, modest, chiar sever. Deşi nativii zilei de 29 martie pot excela în ceea ce fac, în general nu sunt individualişti şi nu manifestă nevoia de a fi apreciaţi. Pot fi aleşi în poziţii de responsabilitate fără a se strădui să le obţină. Nativii sunt destul de mulţumiţi să-şi facă treaba fără să se plângă, să-şi găsească pacea şi fericirea în cadrul familiei. Cei născuţi în această zi iubesc confortul şi distracţiile de tot felul, însă nu trebuie să se piardă în propria lor lume sau să se lase posedaţi de forţele emoţionale întunecate.
 
Nativii mai evoluaţi ai zilei de 29 martie sunt de încredere şi loiali, pe când cei mai puţin evoluaţi pot fi necredincioşi şi cruzi. Cei din a doua categorie trebuie să înveţe îşi înfrunte  temerile, dacă doresc să progreseze. Majoritatea nativilor zilei de 29 martie sunt prieteni, asociaţi şi parteneri de viaţă excelenţi. Datorită multiplelor calităţi ale acestora, ceilalţi vor accepta uşor aspectele mai dificile ale naturii lor.
 
Cei născuţi în această zi pot râde cu uşurinţă de ei înşişi şi văd ironiile vieţii foarte clar. Sunt fini observatori şi rareori le scapă ceva. Conştienţi de fobiile şi de defectele altora, ei se observă cu atenţie şi pe ei înşişi.
 
Chiar dacă trăiesc departe de locurile natale, nativii zilei de 29 martie nu-şi vor uita niciodată rădăcinile. Sentimentali, mulţi dintre ei locuiesc într-un singur loc o viaţă întreagă, adunând amintiri, prieteni vechi şi asociaţi.
 
SFATURI: Nu impuneţi celorlalţi sistemul dumneavoastră de credinţe. Feriţi-vă să stârniţi antagonisme. Străduiţi-vă mai mult pentru a realiza ce v-aţi propus. Nu neglijaţi importanţa dificultăţilor caracterului dumneavoastră. Ele vă pot ţine pe loc.
 
PUNCTE FORTE: Idealist, glumeţ, loial

PUNCTE SLABE: Încăpăţânat, lipsit de ambiţie, distant
 
Înapoi la 28 martie – Ziua inocenţei
Continuare: 30 martie – Ziua viziunii ferme

yogaesoteric
martie 2007

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More