900 de milioane de doze de apă chioară pe post de vaccin anti-apocaliptic. Frauda covid merge mai departe

Nimeni nu are nicio idee ce se află de fapt în aceste flacoane. În cea mai bună situaţie acest vaccin pur şi simplu nu funcţionează, iar în scenariul cel mai prost este o problemă foarte serioasă”, a declarat unul dintre oficialii UE.

900 de milioane de doze de apă chioară

Escroci nenominalizați au oferit doze împotriva covid-19 care valorau în jur de 12,7 miliarde de euro unor ţări membre ale Uniunii Europene, au declarat doi oficiali europeni, ilustrând modul în care infractorii urmăresc să facă profit de pe urma campaniei de vaccinare, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.

Mai multe ţări ale Uniunii Europene au anunţat că au avut oferte din partea unor „presupuşi intermediari” pentru 900 de milioane de doze de vaccinuri anti-covid la un preţ total solicitat de circa 12,7 miliarde de euro, a anunţat în luna februarie Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), relatează Reuters.

Nu este o mare problemă să te imunizezi cu un ser inofensiv, căci nici despre eficacitatea celor produse original de firmele mediatizate TV nu știm prea multe. Aici marea problemă este unde se duc banii. Atâta vreme cât companiile farmaceutice au contracte cu OMS, cu instituțiile naționale și europene de profil, se vor vedea în situația în care vor rămâne cu milioane de doze pe stoc și cu afacerile distruse.

După cum afirmă Reuters, OLAF a declanşat o investigaţie în cursul lunii februarie în privinţa unor oferte de vaccinuri frauduloase, subliniind că escrocii încearcă să profite de pe urma faptului că din cauza crizei de vaccinuri campania de inoculare bate pasul pe loc.

Din păcate nu se mediatizează suficient și faptul că în unele state, oamenii refuză să se vaccineze. Ne întrebăm câte vaccinuri sunt aruncate și în catastife sunt trecute fictiv persoane vaccinate. Aici ar merita o investigație, o anchetă la fel de amplă ca aceasta demarată împotriva vânzătorilor de apă chioară pe post de salvare anti-apocaliptică.

OLAF ar face bine să verifice, de asemenea, traficul cu bețe de scobit în nas

Înfloritor a fost și traficul cu măști, cu echipamente de scafandri, cu izolete care n-au fost utilizate niciodată. S-au vândut miliarde de măști din toate țesăturile și din toate materialele textile care nu aveau nicio legătură cu vreo măsură sanitară. Dar nimeni nu vorbește despre banii care îi dau sărmanii oameni pe pânze de pus la gură și care nu au niciun efect medical benefic, ba din contră, nu sunt indicate. Nimeni nu vorbește despre comerțul cu bețe de scobit în nas care nu relevă nimic altceva decât secrețiile din dotare și pe care sute de milioane de oameni au plătit miliarde de euro. OLAF ar face bine să verifice, de asemenea, traficul cu bețe de scobit în nas.

OLAF a primit informaţii de la mai multe state UE despre oferte de vaccinuri împotriva covid-19 de la presupuşi intermediari”, a precizat biroul de presă al OLAF într-un comunicat trimis Reuters. „Până acum, toate aceste oferte diferite reprezintă peste 900 de milioane de doze de vaccinuri la un preţ solicitat total de 12,7 miliarde de euro”, a adăugat sursa citată.

Companiile farmaceutice care produc vaccinuri împotriva coronavirusului susţin că vând numai guvernelor, cu care au o relaţie directă. OLAF a avertizat în luna februarie în privinţa escrocilor care încearcă să vândă vaccinuri în blocul celor 27.

Citiți și:
Opinie: Cele 10.000 de doze de vaccin anti covid-19 sunt apă chioară, placebo de cazarmă pentru pifanii neinstruiți…
Fostul Președinte Pfizer avertizează despre pericolul noului lansat vaccin anti covid

yogaesoteric
19 iunie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More