How Dare You? – Sfârșitul Lumii NU a venit când a prezis Greta

Pe 21 iunie 2018, faimoasa activistă climatică Greta Thunberg, pe atunci în vârstă de 15 ani, a prorocit că mai avem doar cinci ani până la Sfârșitul Lumii.

Într-o postare pe Twitter, suedeza fugită de la școală a scris:

Un savant de renume avertizează că schimbarea climatică va șterge omenirea de pe fața pământului dacă nu încetăm să folosim combustibili fosili în următorii cinci ani.

De curând s-au împlinit cinci ani de la profeție.

Cum omenirea nu a ascultat-o pe Greta și a continuat să folosească combustibili fosili, ar fi trebuit să fie deja moartă.

În urmă cu câteva luni, prin martie, juna savantă de renume mondial a sesizat că riscă să se facă de râs și a șters postarea cu pricina.

Însă Greta are suficienți „prieteni” care au făcut copii după mesaj și le-au păstrat așteptând data fatală pentru a-i pune profeția în față.

Drept care, în sfânta zi de 21 iunie 2023, un val de ironii și bancuri s-a revărsat pe internet luând-o peste picior pe biata suedeză bosumflată.

După ce Al Gore s-a făcut de basm prorocind topirea calotei polare până în 2016 (calota e azi mai întinsă și mai groasă), toți cioclii Apocalipsei climatice ar fi fost necesar să învețe o lecție elementară:

Nu fă niciodată profeții pe termen scurt: riști să eșueze în timpul vieții tale!

Citiți și:
Sângele apă nu se face: Ce coincidență că promovata de presă Greta Thunberg este rudă de sânge cu clanul Rothschild
I want you to panic! Despre cultul politic extrem al apocalipsei climatice şi idolul util Greta Thunberg (I)

 

yogaesoteric
29 iulie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More