Sângele apă nu se face: Ce coincidență că promovata de presă Greta Thunberg este rudă de sânge cu clanul Rothschild

Casa bancherilor Rothschild confirmă cu reticență ceea ce este de netăgăduit. Greta Thunberg este rudă de sânge a faimosului lanț de cumpărători ai națiunilor, Rothschild. Acest fapt explică multe despre statutul de celebritate al adolescentei precoce, adulată de președinți și prim-miniștri – și, bineînțeles, de lingăii mediatici „cu mesaj” din mlaștinile occidentale.

Ecologista suedeză Greta Thunberg (20 de ani) este strănepoata celebrului bancher Lionel Walter Rothschild, fiul primului baron Rothschild, Nathan. Anterior, acest fapt a atras atenția jurnaliștilor care au cercetat arborele genealogic al celebrei familii.

În paranteză fie spus, averea netă a părinților Gretei este estimată la 3 milioane de dolari – cel puțin aceasta e suma declarată. Nu e rău pentru o cântăreață de operă cu succes modest și pentru soțul ei actor de teatru.

Greta Thunberg va continua să se prezinte la Davos, în ciuda faptului că în trecut a rămas dezamăgită. Tânăra activistă suedeză se întâlnește astfel cu lejeritate cu diverși lideri ai lumii.

Greta Thunberg cu Christine Lagarde, anul trecut la Davos

Presa a început să se intereseze de această presupusă rudenie a adolescentei cu clanul Rothschild după ce o sursă din cadrul marii bănci suedeze Handelsbanken a declarat că familia Thunberg a primit transferuri din partea Fundației Rothschild. În ciuda acestei informații apărute în presa tabloidă, banca a fost atât de zeloasă în a găsi sursa scurgerii de informații, încât a ridicat astfel și mai multe suspiciuni.

După două săptămâni de cercetări, a reieșit că străbunicul activistei pubere, Joachim Thunberg, era fiul lui Lionel Rothschild, care fusese nelegitim, dar care a fost recunoscut în 1928.

Întrucât mama sa l-a crescut singură în primii doi ani, a primit numele ei de familie. Joachim a fost apoi adoptat de tatăl său biologic și, de la vârsta de 12 ani, s-a mutat în Franța. Acolo și-a primit educația și apoi a studiat suplimentar la Londra. La vârsta de 26 de ani, Joachim Rothschild-Thunberg a devenit unul dintre cei mai de succes bancheri din Suedia. Succesul său a durat până în 1957, când a vândut banca, a donat cea mai mare parte a capitalului său unor „fundații” și s-a retras.

Potrivit familiei Rothschild, Greta Thunberg este într-adevăr stră-stră-strănepoata unuia dintre cei mai faimoși reprezentanți ai lor, dar activitățile ei ecologice, au asigurat aceștia, nu au legătură cu originile sale și nu sunt finanțate de casă în niciun fel.

Bineînțeles că nu; statutul ei spectaculos de celebritate internațională, care a propulsat corporații gigantice să facă miliarde de dolari în scopuri ecologice, este o pură coincidență. Adevărul transferurilor către familia Thunberg nu a fost nici confirmat, nici infirmat în anunțul transmis de clanul Rothschild.

Citiți și:
Văzând-o pe Greta Thunberg strigând „Trăiască Ucraina liberă” ar fi cazul să ne facă să bănuim că ceea ce se petrece nu este ceea ce ne spun ei
I want you to panic! Despre cultul politic extrem al apocalipsei climatice şi idolul util Greta Thunberg (I)
Clanul așa-zișilor «ILUMINAȚI» Rothschild. Stăpânii pe care n-o să-i întâlneşti niciodată

 

yogaesoteric
19 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More