Seismul din Maroc a fost precedat de lumini albastre misterioase

Pe 8 septembrie 2023, un cutremur devastator de 6,8 grade (Richter) a lovit Marocul, în special regiunea Atlas, ucigând peste 3.000 de persoane, afectând peste 100.000 de copii, potrivit UNICEF, și lăsând mii de oameni dispăruți printre, aparent, nesfârșite mormane de moloz.

Un fulger de mari dimensiuni apare înainte de cutremurul din Maroc, având sursă necunoscută.

Așa arată un scurt mesaj pe Twitter al lui Aprajita Choudhary, urmat de un clip video de 9 secunde.

Aprajita comentează apoi:

Aprajita Choudhary: Încă o dată, au apărut rapoarte despre enigmaticele lumini albastre, care au precedat apariția unor evenimente seismice în Maroc. Un fenomen similar a fost observat la începutul acestui an în Turcia, cu doar câteva momente înainte de cutremurele care au lovit atât Turcia, cât și Siria. 13 sept. 2023

Urmăriți acest clip de 3 minute – lumini albastre urmate de un cutremur devastator:

Daily Mail vorbește, de asemenea, despre lumini misterioase apărute cu doar câteva secunde înainte de cutremurul înfiorător din Maroc. Speculațiile cu privire la originea luminilor abundă.

Geologii spun că seismul cu magnitudinea de 6,8 a fost cel mai mare care a lovit inima Marocului în ultimii 120 de ani.

Ciudat, aproape nimeni din mass-media mainstream „oficială” nu îl compară cu evenimentul seismic din Turcia / Siria din 6 februarie 2023 (magnitudine 7,8), despre care un număr mare de seismologi și oameni de știință suspectează cu tărie că a fost un fenomen provocat de om – tehnologie HAARP aplicată. HAARP înseamnă High-frequency Active Auroral Research Program (Programul de cercetare aurorală activă de înaltă frecvență), care este legat de Forțele Aeriene ale SUA.

Conform site-ului propriu al HAARP, programul a fost conceput ca fiind: „Un efort științific menit să studieze proprietățile și comportamentul ionosferei.

Și: „HAARP este cel mai capabil emițător de mare putere și de înaltă frecvență din lume…. Programul se angajează să dezvolte o instalație de cercetare ionosferică de clasă mondială…

Ionosfera se întinde la aproximativ 80-640 km deasupra suprafeței Pământului, chiar la marginea spațiului cosmic. Împreună cu atmosfera superioară neutră, ionosfera formează granița dintre atmosfera inferioară a Pământului – în care trăim și respirăm – și vidul din spațiu. (NASA)

Fenomenele meteorologice și climatice sunt inițiate la altitudini extreme – invizibile – înainte de a se desfășura în atmosfera noastră, care ne asigură viața.

Bilanțul cutremurului din Turcia / Siria se ridică la peste 60.000 de morți, cu peste o jumătate de milion de răniți și o suprafață de aproximativ 350.000 km2 – cam cât Germania – afectată.

HAARP, cel mai puternic emițător de înaltă frecvență, a dezvoltat capacități de raze electromagnetice de tip laser care pot fi lansate din sateliți la mare adâncime sub suprafața pământului și care pot provoca cutremure de mare magnitudine.

Metodologiile ENMOD (tehnici de modificare a mediului) sunt, de asemenea, utilizate pentru a modifica clima la nivel mondial, producând fenomene meteorologice extreme – secete, ploi torențiale, inundații, musoni prelungiți și disproporționați, precum și uragane distructive, tornade și furtuni devastatoare de zăpadă și gheață și multe altele – toate acestea pentru a face să se creadă că narațiunea stabilită de Clubul de la Roma (a se vedea Limitele creșterii – 1972) privind „schimbările climatice” este reală, iar consecințele infrastructurii distruse, ale recoltelor, ale penuriei de alimente, care duc la foamete, mizerie și moarte, sunt calamități „normale” ale mult propagatei „schimbări climatice” cauzate de CO2 și generate de om.

Schimbarea climatică pe care o trăim în ultimii ani nu are nimic, dar nimic de-a face cu CO2. De fapt, lumea are nevoie de mai mult CO2 pentru a susține viața, deoarece acesta este hrană pentru copaci, care transformă CO2 în oxigen – suportul tuturor formelor de viață de pe Pământ. Tăierea copacilor, în special a pădurilor tropicale, reduce absorbția CO2 și producția de oxigen.

Precursorul HAARP și analogia cu Turcia pot fi relevante pentru cutremurul din Maroc

În Maroc, activitatea tectonică implică în primul rând convergența plăcilor Eurasiatică și Nubiană (africană). Placa eurasiatică împingând împotriva plăcii nubiene. Acest fapt a dus la formarea Munților Atlas în urmă cu aproximativ 80 de milioane de ani. Lanțul Munților Atlas traversează Marocul, Algeria și Tunisia.

Conform speculațiilor, este posibil ca placa tectonică africană să se fi deplasat spre nord și să se fi ciocnit cu placa eurasiatică, provocând cutremurul cu magnitudinea de 6,8 grade din Maroc. Ar fi un eveniment rar, o posibilitate extrem de improbabilă, deoarece acest seism din 8 septembrie este de departe cel mai puternic înregistrat în regiune în ultimii 120 de ani. Nu au fost înregistrate replici, tipice pentru evenimentele seismice mai mari.

Dacă, într-adevăr, cauza este un joc murdar al ENMOD, scopul de a viza falia Atlas ar putea fi gândit pentru a întări convingerea că este vorba de un „cutremur natural”, deoarece cutremurul extraordinar din Turcia / Siria a avut loc departe de orice falie; un fapt care a declanșat suspiciunile oamenilor de știință.

Seismul din Maroc a despicat literalmente un munte [Atlas] în două, un eveniment extrem de atipic pentru un cutremur. Vedeți acest mini-clip (38 de secunde).

Nu există încă nicio dovadă că HAARP și, eventual, alte tehnici ENMOD au fost aplicate pentru a provoca dezastrul din Maroc. Dar suspiciunile cresc și în curând ar putea atinge proporții copleșitoare.

Se pune întrebarea evidentă: de ce ar fi Marocul victima unui dezastru colosal provocat de om, precum acest cutremur ucigaș de 6,8 grade?

Ar putea fi din cauză că, în ianuarie 2022, Marocul a fost prima țară din Africa de Nord care a semnat un acord cu Inițiativa Belt and Road a Chinei? Acum, afilierea pro-americană de lungă durată a Marocului se află la o răscruce de drumuri, deoarece Marocul s-a îndreptat către China pentru potențialul de dezvoltare economică pe care îl oferă investițiile străine.

Statele Unite este nevoie să își reafirme sprijinul pentru guvernul marocan prin creșterea investițiilor, poate cu o anumită constrângere, pentru a menține parteneriatul politic. În caz contrar, Marocul ar putea pivota către China, iar guvernul chinez ar putea folosi Marocul ca punct de plecare pentru influența chineză în Africa de Nord și de Vest. Aceasta ar putea fi foarte bine gândirea Washingtonului.

Marocul are, de asemenea, o importanță strategică pentru China, Europa și SUA, datorită accesului său la Marea Mediterană, la Atlantic și la continentul african. Dar și datorită sectorului său energetic în creștere, care s-a extins în urma invaziei rusești în Ucraina.

Marocul dispune de resurse excepționale de energie eoliană și solară pe uscat și, probabil, de un potențial și mai mare pentru dezvoltarea energiei eoliene offshore. Investițiile în acest potențial vor plasa Marocul în rândul celor mai mari țări producătoare de energie curată, o adevărată sărbătoare pentru fanaticii Mișcării Verzi.

Cu toate acestea, poate mai important, Marocul are, de asemenea, depozite considerabile de petrol de șist la Timahdit și Tarfaya, în Munții Atlas. Exploatarea acestor zăcăminte nu a fost întreprinsă până în prezent din cauza adâncimii zăcămintelor și a factorilor de cost aferenți.

Petrolul de șist este o resursă de hidrocarburi, strâns legată în roci impermeabile, și necesită fracturare hidraulică pentru a fi extrasă. Un eveniment seismic ar putea înlocui fracturarea hidraulică, spărgând roca și făcând ca petrolul să fie mai ușor și mai ieftin de exploatat.

Marocul are resurse semnificative de petrol de șist, fiind pe locul șase în lume. Rezervele sunt estimate la peste 53 de miliarde de barili de petrol, inclusiv 22 de miliarde de barili în Tarfaya și 15 miliarde de barili în Timahdit. Cele două zone, Tarfaya și Timahdit, sunt situate în regiunea munților Atlas.

Ar putea fi cutremurul mortal o pedeapsă cu efect de avertisment, precum și un acces mai ușor la uriașele resurse de hidrocarburi de șist din Maroc? O reminiscență a cutremurului ucigaș din Haiti din 2010, din care Haiti încă nu și-a revenit? Haiti are rezerve importante de petrol de șist în largul mării.

Firește, majoritatea oamenilor – populația în general – nu poate crede că un astfel de rău provine de la cei care pretind că ar conduce lumea, dar care, în mod evident, ucid omenirea. Există o respingere naturală în fiecare ființă umană normală care acționează și gândește normal față de ideea că noi, oamenii, am crezut și am avut încredere în guvernele noastre, în ceea ce numim „autoritățile noastre”, în timp ce acestea ne-au înșelat tot timpul – poate de secole.

Acum se zăresc monstruozitățile împotriva umanității, provocate de un cult al morții elitist relativ mic, ce depășesc imaginația omenirii. „Ei” știu aceasta. Este o strategie inteligentă, studiată de zeci de ani, de „inginerie socială” a Institutului Tavistock, care le permite să continue să păcălească oamenii.

În cele din urmă, totul se rezumă la „schimbările climatice”, prostule!

Haideți să nu mai fim proști.

Să începem să gândim și să acționăm pentru noi înșine, pentru noi, poporul, să gândim și să trăim în mod independent, ca ființe umane libere, fără a mai avea încredere în guverne, în așa-numitele autorități sau în „știința” cumpărată și coruptă.

Nu este ușor. Dar ESTE NECESAR – dacă vrem să salvăm umanitatea și să susținem civilizația noastră pentru a supraviețui.

ESTE NECESAR să ne eliberăm de tot ceea ce ni se impune – cum ar fi controlul total, sclavia digitală, digitalizarea a tot ceea ce există, inclusiv a banilor digitali programabili, transumanismul, woke-nebunie-crimă și multe altele.

ESTE NECESAR să rezistăm și să ieșim din matrice – și să ne începem propriile noastre vieți pe un nou plan independent, de la zero.

Fără regrete – privind înainte, spre lumină.

Citiți și:
Cutremurul din Maroc a fost provocat de tehnologia HAARP
HAARP distruge planeta – Agenda de asasinare globală
Cutremure provocate de tehnologia HAARP în România?

 

yogaesoteric
10 decembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More