Lumea smintiților, la putere

Masca, portul măştii la interior este o măsură obligatorie. Structurile noastre aplică în continuare sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară în fiecare zi.” – Lucian Bode, ministru

Aproape 50 de studii confirmă ineficiența măștilor în transmiterea covid-19 și alte 32 confirmă efectele nocive ale acestora asupra sănătății, mai ales în rândul copiilor” – citat din presa străină.

Nu de aici a pornit sminteala, de la două declarații recente, diferite. Rădăcinile sunt vechi de peste un an și jumătate.

Scrânteala a început odată cu aparițiile televizate ale președintelui, seară de seară, când ne prezenta masca drept remediul cel mai bun împotriva infectării. Era susținut de medici despre care lumea nu auzise, dar care au făcut carieră în televiziune pledând pentru mască.

La scurt timp, au ieșit la rampă și medicii cunoscuți. Spre deosebire de primii, care nu spuneau de unde știu că masca păzește de boală, aceștia citau studii și publicații internaționale care demonstrau contrariul.

Turma înfricoșată

Lupta a durat luni de zile și încă nu e încheiată. Va mai dura și de acum încolo, pentru că depozitele sunt pline cu măști. Cu predilecție măști neconforme, făcături croite pe vapor sau pe genunchi, menite doar să aducă profit.

Medici și specialiști din străinătate criticau deja escrocheria covid-19, cu tot ce decurgea de aici, iar ai noștri nu știau cum s-o mai acopere. Dincolo de granițe, virusul părea să fi fost încălecat și ținut în frâu. La noi, însă, era pericolul numărul 1 ce nu putea fi stăvilit.

Știrile despre noile cazuri, cu miile pe zi, semănau groaza. Lângă ele, pentru că nu se putea altfel, veștile despre secțiile ATI ajunse la limită și spitalele blocate. Morții? Cât mai mulți, pentru a face din noi turma înfricoșată de care guvernanții aveau nevoie.

Singurele cifre, mascate, cumva, de alte cifre, fără nicio relevanță sau legătură, sunt cele ale deceselor cu diagnostic secundar covid și cele ale deceselor cu diagnostic principal covid. Iar acestea arată că, pe tot parcursul anului 2020, doar 227 de români au decedat din cauza covid, restul, de 25.875, au avut ca diagnostic secundar covid. Ce înseamnă aceasta? Că oamenii au murit din cauza altor boli, dar că, în subsidiar, au fost depistați pozitiv la testul covid” – Claudia Marcu, National.ro.

Smintiții din toată lumea își dăduseră mâna pentru a semăna teroarea.

După cum vor ei

S-a vorbit de valul 2. Cu cocoașe, cu platouri, cu suișuri și coborâșuri, cu prostii menite să dea lumea cu creierii de pământ. Apoi de valul 3, care uite că nu a mai existat. Acum se vorbește de cel de-al patrulea, deşi suntem deja imunizați și va trece peste noi. Dar asta nu înseamnă că nu mai este nevoie să ne vaccinăm. Așa cer cei care sunt prinși în scrânteala asta, fără a veni cu o explicație logică.

Israelienii au descoperit că vaccinul Pfizer are doar 39% eficacitate împotriva virusului. Restul de 60% vulnerabilitate cu ce o acoperim? Cu masca de protecție zice dr. Fauci, cel mai mare smintit al jocurilor din spatele scenei. Și uite cum o luăm de la capăt, căci povestea covid nu se termină încă. Iar când o va face, nu va fi după cum vrem noi, ci după cum vor ei.

Vocația de slugă

Președintele Macron a dat tonul răutăților. Parlamentul Hexagonului a stabilit vaccinarea obligatorie a personalului medical. În restaurante nu mai este voie fără pașaport medical. Amenzile pentru încălcarea legii sunt imense și, la nevoie, se lasă și cu pușcărie.

A ținut cont că vaccinarea nu este obligatorie? Nu. L-a interesat că în sarcina vaccinurilor se numără, până în prezent, peste 45.000 de decese în toată lumea? Nici asta nu l-a privit.

La noi, Barna, de un mimetism grețos, urmează cam aceeași linie. Nu a ajuns până la performanța francezului dedulcit la snobism politic și prostie, este încă în faza în care vrea să ne interzică accesul la mall în weekend, dacă nu suntem vaccinați. Politicieni mărunți și șulfe de ziariști îi vor ține isonul cât de curând. În vremurile astea, vocația de slugă este la mare trecere. Smintiții!

Citiți și:
Gheorghe Piperea, despre România: «O colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți»
Mediocrii și lichelele conduc România
România – țara unui vis posibil

 

yogaesoteric
21 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More