La Quinta Columna: „98% până la 99% din flaconul de vaccin este oxid de grafen”

El Gato al Agua, talk-show-ul național spaniol politic și de actualitate condus de José Javier Esparza, a acordat spațiu în programul său biostatisticianului și fondatorului La Quinta Columna pentru a comenta raportul oficial interimar al analizei primului flacon de vaccin pe care l-a obținut. Potrivit lui Delgado, La Quinta Columna a obținut încă o duzină de flacoane de la diferite laboratoare și va continua să le analizeze fără odihnă împreună cu Universitatea din Almeria.

De-a lungul programului, i-a lăsat pe toți perplecși afirmând că între 98% și 99% din conținutul fiolelor de vaccin corespunde oxidului de grafen. După cum a spus Delgado, acesta nu este un vaccin, ci o doză de oxid de grafen pur în venă.

Orwell City a rezumat, transcris, tradus, editat și subtitrat în limba engleză videoclipul pentru cititorii săi.

José Javier Esparza: Ricardo Delgado, bună seara. Bună seara. Este o plăcere să te avem aici în El Gato al Agua, deși știi că amândoi vom avea probleme mai târziu. Dar oricum, este o plăcere.

Ricardo Delgado: Plăcerea este a mea. În primul rând, aș dori să mulțumesc acestui post de televiziune și programului pentru oportunitatea de a prezenta rezultatele preliminare ale studiului.

Cred că este vital datorită situației în care ne aflăm, în care practic toată lumea pune la îndoială, așa cum spun, conținutul fiolelor de vaccin. Astăzi, este dificil chiar să ne gândim la posibilitatea ca mass-media oficială să spună adevărul. Deci, în primul rând, vă mulțumesc.

Ceea ce am făcut noi este cercetarea pe care ar fi necesar să o facă oricine. Dau mereu același exemplu, dar dacă ne întrebăm ce ingrediente sau despre ele, ne întrebăm mereu ce ingrediente pot fi într-un hamburger. Atunci, cum să nu știm cu exactitate care este compoziția reală a vaccinului, când conținutul acestuia ajunge direct în venă, nu? Și chiar de mai multe ori, sunt mai multe doze, probabil până la trei sau patru pe an.

Toate acestea au început… Așa cum spunea atunci dr. José Luis Sevillano: „Când vor începe să vaccineze, vom ști cu adevărat ce se va injecta”. Apoi, așa cum spuneam, toate acestea au început când am văzut fenomenul anomaliei magnetice, un fenomen care a fost negat multă vreme, dar care astăzi a fost deja dovedit. Există milioane de înregistrări video cu oameni de pe tot globul.

Un fenomen care pentru mult timp a fost negat, dar care astăzi a fost deja dovedit. Există milioane de videoclipuri care fac înconjurul lumii. Videoclipuri despre acest fenomen de, hai să îi spunem „pseudomagnetism dobândit după inoculare”, dar poate fi dobândit și prin alte căi. Așadar, odată ce am realizat acel studiu epidemiologic de bază, am început să ne întrebăm ce materiale sau nanomateriale pot provoca magnetismul în organism. Și nu doar magnetism, ci care ar putea acționa drept condensatori de energie, pentru că am măsurat și eu cu un multimetru o sarcină importantă…

José Javier Esparza: Un moment, Ricardo. Scuză-mă pentru o clipă. Dacă cineva a rămas pe margine pentru că a fost pe Marte în aceste ultime luni, vorbim despre acel fenomen care a umplut internetul, al oamenilor care se vaccinează și care nu se vaccinează care iau un mic magnet pe care îl au pe frigider și acesta se lipește de ei. Sunt oameni cărora li se lipesc chiar și linguri. În ciuda faptului că, așa cum a explicat Kalcker, lingurile nu ar trebui să se lipească pentru că vorbim de oțel inoxidabil și acesta nu are magnetism. Dar este adevărat că se lipesc și cu toții am văzut asta. Deci, atunci, oamenilor li s-a inoculat ceva ce nu știm ce este, iar a întreba despre asta este interzis.

Ricardo Delgado: Într-adevăr, și nu numai obiectele metalice. Este vorba de un fenomen de inducție electromagnetică în metalul care aderă în apropierea zonei de inoculare. În plus, am constatat că magnetismul se deplasează apoi spre cap. Și acest aspect este foarte important. Cu siguranță este legat de scopul pe care îl pot avea. În plus, cu un multimetru se poate măsura o diferență de potențial: persoana devine un supraconductor. Adică, emite și primește semnale. Și când am găsit materialele care pot provoca acest tip de modificări în organism, am început să vorbim despre grafen. Am bănuit că este vorba despre oxidul de grafen, deoarece avea toate caracteristicile pe care persoanele magnetizate le manifestau după inoculare.

Ricardo Delgado

José Javier Esparza: De ce este grafenul rău? Pentru că în fiecare zi mâncăm, bem…, pe scurt, sau ne injectăm (cei care se injectează), introducem în trupul nostru o mulțime de compuși care nu sunt altceva decât porcării. De ce în mod special grafenul ar putea fi alarmant?

Ricardo Delgado: Grafenul este toxic, este un produs chimic, un agent chimic toxic. Introdus în organism în cantități mari, provoacă trombi. Provoacă formarea de cheaguri de sânge. Avem toate articolele științifice care susțin acest aspect. Provoacă sindromul postinflamator, provoacă alterarea sistemului imunitar. Iar atunci când echilibrul redox este rupt, în sensul că există mai puțin glutation de rezervă al organismului decât un toxic introdus, cum ar fi oxidul de grafen, se generează un colaps al sistemului imunitar și o furtună de citokine. Cu alte cuvinte, ceva foarte asemănător cu boala la modă, nu-i așa?

José Javier Esparza: Întreaga boală covid. Și apoi tu, care deja bănuiai despre ce este vorba, ai luat o fiolă de vaccin și ai dus-o la Universitatea Publică din Almeria.

Ricardo Delgado: Într-adevăr, totul a fost posibil prin intermediul lui Rafa Navarro (cop225), polițistul care a reușit să obțină o fiolă. Ne-am întâlnit la momentul respectiv și am făcut să fie livrată. Am solicitat o prestare de servicii pe care o aveți aici. Factura către Universitatea din Almeria este pentru a analiza conținutul.

José Javier Esparza: Cred că avem imaginea celei pe care am primit-o și noi. Antetul Universității Publice din Almeria. Este în raport, de fapt. Și aș dori să subliniez că acesta este un raport științific obiectiv al Universității Publice din Almeria. Adică nu vorbim aici de ceva minor, ci de o adevărată analiză clinică. Scuză-mă, Ricardo. Continuați.

Ricardo Delgado: Într-adevăr. Un profesor universitar, cu un doctorat în științe chimice și o diplomă în biologie, s-a ocupat de cercetare. În prezent, mai multe persoane colaborează deja cu el, iar acesta a publicat un raport preliminar cu concluzii destul de puternice, deoarece existau dovezi solide ale prezenței derivaților de grafen în eșantion.

Astăzi știm chiar mai multe, iar în curând vom publica studii complementare care vor face ca acest raport preliminar să fie mai solid. Dar este foarte important: din acest moment nu ne vom opri, pentru că, amintiți-vă, comercializarea unor măști faciale a fost oprită tocmai pentru că acestea aveau particule de grafen, atât un tiraj de 500 de mii de exemplare la Madrid, cât și în La Rioja, Castilla-La Mancha etc., într-o mare parte a lumii și în Canada. Știți cu toții că măștile cu nanotehnologie, cum ar fi cele de la Decathlon, și cu simbolul grafenului sunt în continuare comercializate. Așadar, ceea ce este necesar să ne întrebăm este: dacă măștile au fost retrase pentru că au provocat sau puteau provoca afecțiuni pulmonare prin introducerea grafenului toxic, cum este posibil ca acesta să fie introdus în flacon? Mai mult, într-o cantitate considerabilă.

Ceea ce am găsit în flaconul de vaccin, conform celor spuse de universitatea care a făcut acest studiu, este că principalul component este tocmai oxidul de grafen și într-o cantitate foarte mică este altceva, dar mai ales este oxid de grafen. Și având în vedere că toate persoanele care sunt inoculate cu vaccinul Pfizer, care a fost cel pe care l-am trimis la analiză, dar și cu Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson, Janssen, Sinovac și cu toate tipurile de vaccinuri capătă proprietăți magnetice, noi bănuim că toate conțin o doză mai mare sau mai mică de grafen, de oxid de grafen.

José Javier Esparza: Ricardo, Pedro Ferré Barbadillo și Carlos Esteban vă întreabă ceva. Pedro.

Pedro Ferré: Bună seara. Voiam să vă întreb despre acest fenomen al magneților, al magnetismului, trece cu timpul sau persoanele care îl detectează, care îl simt, continuă să îl manifeste chiar dacă au trecut luni de zile?

Ricardo Delgado: Se pare că organismul are o anumită capacitate de a elimina în mod natural oxidul de grafen prin anumite mecanisme imunologice. Odată intrat în organism, acesta acționează ca și cum ar fi un agent biologic ca atare, ca și cum ar fi tocmai SARS-CoV-2. De aceea, probabil, încearcă să introducă o a doua și o a treia doză. Acum pe cale intranazală. Se vorbește deja despre noi vaccinuri intranazale cu nanoparticule de oxid de grafen. Atât pentru gripă, cât și pentru covid-19, deoarece în aerosoli este mult mai puternic. Am văzut, de asemenea, studii științifice din februarie până în septembrie 2020 despre un tratament pentru covid-19 cu N-acetilcisteină, care este un precursor al glutationului. Și, pe de o parte, știm că tocmai N-acetilcisteina sau glutationul în sine degradează oxidul de grafen. De aceea, credem că probabil am nimerit direct în agentul cauzal sau etiologic al bolii.

Pedro Ferré: Înțeleg.

José Javier Esparza: Ricardo, o întrebare de la Carlos Esteban acum.

Carlos Esteban: Bună seara, bună seara. O să fac pe avocatul diavolului.

Ricardo Delgado: Bine. Dați-i drumul.

Carlos Esteban: Universitatea din Almeria examinează acest produs și stabilește că grafenul este prezent în flaconul pe care l-ați trimis. Și această fiolă, cum știm că este într-adevăr una de vaccin? Cum s-a făcut procesul de extracție? Sau pur și simplu trebuie să credem?

Ricardo Delgado: Dacă vor face pe avocatul diavolului, vor încerca probabil să facă apel la ceea ce se numește „trasabilitate” și „custodie”. Custodia fiolei aparține unui polițist, Rafa Navarro, iar eu am trimis-o pur și simplu la universitate. Apoi, persoana care a făcut acest studiu a colectat-o. Universitatea spune: „Origine trasabilitate: Necunoscută”; „Stare de conservare: refrigerată”; „Menținere în timpul studiului: refrigerate”; și „Codificarea problemei probei RD1” (Ricardo Delgado 1), adică eu, bineînțeles.

Este important să rețineți că flaconul a fost sigilat, bine? Flacon sigilat cu capac de cauciuc și aluminiu intact, cu o capacitate de 2 ml, conținând o suspensie apoasă tulbure de 0,45 ml. „Se efectuează extracția și cuantificarea ARN-ului și se constată prezența microbiologică nanometrică necaracterizată, vizibilă chiar și la microscopul optic.” Acestea sunt primele concluzii. Și în acest sens, așa cum mă întrebați, ei bine, evident că nu am de gând să pun nimic în probă. Ceea ce facem acum este să obținem mai multe probe. De fapt, am mai obținut încă o duzină și vor fi analizate pentru a face eșantionul mai reprezentativ.

José Javier Esparza: Bine, am înțeles. José Antonio Fuster?

José Antonio Fuster: Întrebarea mea este: cum vă simțiți când vedeți toți acești verificatori de fapte? Infernal pe internet, Newtral și toți ceilalți? Ei bine, ei spun că aceasta este o farsă. Așa, pur și simplu. Fals. Absolut fals. Peste tot unde au „verificat” spun: „Este o farsă”.

Ricardo Delgado: Ei bine, m-a afectat direct. Acele agenții de verificare despre care mulți dintre noi știm deja componența lor și scopul final pe care îl au. Pentru că am experimentat în mod foarte direct cu membrii familiei. Cu mama și cu tatăl meu. De fapt, așa mi-am dat seama că ei într-adevăr se vaccinaseră. Mă înșelaseră de ceva timp și în cele din urmă au recunoscut. Și nu vorbim doar de linguri și obiecte metalice sau de magneți de neodim sau ferită. Vorbim despre măsurători cu aparate de măsurare a câmpului electromagnetic, magnetometre, teslametre, creioane EMF etc. Cu alte cuvinte, nu putem folosi scuza că este din cauza grăsimii, așa cum s-a spus, nici pe cea a transpirației sau orice altă prostie, pentru că nu există un alt cuvânt pentru asta.

José Antonio Fuster: Am înțeles. Încă o întrebare. Ricardo, ce mai conține vaccinul?

Ricardo Delgado: Există o mică urmă de ARN care nu corespunde, să spunem, componentei principale. Între 98% și 99% din flacon este tocmai oxid de grafen, adică principala componentă a vaccinului este oxidul de grafen. Deci asta este ceea ce ne îngrijorează, pentru că noi chiar bănuim că AstraZenca a conținut un procent mai mare decât în dozele care au fost administrate în ultima vreme și de aceea a generat inițial mai multe tromboze.

Este necesar să ne amintim că oxidul de grafen, ca orice material, are ceea ce se numește o bandă de absorbție electronică. Aceasta este o anumită frecvență peste care este excitat și se oxidează foarte repede. Cu alte cuvinte, cu un semnal telefonic de radiofrecvență, poate oscila foarte repede și poate provoca ravagii în doar patru sau cinci ore, așa cum s-a petrecut în martie și aprilie 2020.

José Javier Esparza: Cu siguranță ne amintim. Ei bine, Ricardo, vă mulțumesc foarte mult. Sper că s-a rezolvat problema internetului pe care ați avut-o cu toate companiile, care este halucinantă. Oricum, suntem fără cuvinte. Și, de asemenea, cu dr. Sevillano, nu-i așa? Nu am reușit să vorbim cu el astăzi pentru a continua discuția despre acest subiect, pentru că pur și simplu este necesar să vorbim despre asta. Adică, evident că se poate discuta, se poate dezbate, este posibil să nu fii de acord cu privire la concluziile care pot fi trase, cu privire la extrapolări, dar ceea ce sunt fapte concrete, sunt fapte obiective care este necesar să fie puse pe masă.

Ricardo Delgado: Da, bineînțeles. Și ca să ne luăm rămas bun, aș dori să fac apel, în primul rând, la autoritățile sanitare care nu au reacționat încă la fenomenul magnetic. Am cerut o explicație în urmă cu 45 de zile. Nu avem nevoie de ea de la Risto Mejide sau de la cei care verifică faptele. Ea ar fi necesar să fie dată direct de către autoritățile sanitare. Și este important ca oamenii să meargă la medicul lor pentru a denunța fenomenul: să fie înregistrat în fișa medicală. Bineînțeles că vom acționa în instanță doar cu raportul preliminar pentru ca, cel puțin, aplicând principiul precauției, campania de inoculare să fie oprită imediat și urgent.

José Javier Esparza: Ricardo Delgado, vă mulțumim foarte mult pentru că sunteți aici în această seară la El Gato al Agua.

Ricardo Delgado: Vă mulțumesc. Toate cele bune.

Citiți și:
SUA: Oamenii de știință confirmă existența oxidului de grafen și a mai multor materiale toxice în „vaccinurile” împotriva covid-19
Este real: O lucrare științifică vorbește despre „nanosisteme magnetice care se auto asamblează” ca biocircuit de interfață cibernetică și sisteme de control în oameni, inclusiv despre tehnologia „hidrogel ADN”

 

yogaesoteric
20 octombrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More