Anarhie la Chicago. Grupuri de tineri terorizează orașul, sparg magazine și atacă turiștii

Orașul Chicago a devenit din nou scena unor violente mișcări de stradă. Grupuri de tineri sparg geamurile magazinelor, vandalizează mașinile și atacă trecătorii și turiștii.

Este anarhie”, a comentat cineva pe Facebook la o filmare cu evenimentele petrecute în Chicago.

Polițiștii, incapabili să restabilească ordinea

Unde sunt părinții lor? Aceasta este întrebarea mea”, a reacționat o femeie din Chicago într-o declarație pentru Fox 32.

Camerele televiziunii Fox 32 au surprins imagini cu adolescenți care au luat cu asalt centrul orașului, în timp ce polițiștii aveau probleme în a restabili ordinea în zonă.

Grupuri mari de tineri au fost văzute blocând circulația rutieră pe marile artere. Unii au încercat să intre în Parcul Mileniului, care, după o anumită oră din zi, este interzis persoanelor sub 21 de ani. Și Institutul de Artă din centrul orașului a fost atacat.

Pe filmări se văd mai mulți adolescenți care vandalizează magazinele și sparg geamurile mașinilor, câțiva trecători fiind atacați cu brutalitate.

O altă femeie a povestit pentru Fox 32 că soțul ei a fost atacat și bătut de mai mulți tineri care le-au blocat înaintarea cu mașina prin centru.

Sute de polițiști și trupele SWAT au ajuns în centrul orașului într-o încercare de a restabili ordinea. Numeroase apeluri la 911 au anunțat că în diferite zone din Chicago se aud focuri de armă.

Băiat de 6 ani, împușcat

Traficul pe Michigan Avenue a fost oprit. Polițiștii i-au escortat pe turiștii speriați înapoi la hotelurile unde erau cazați, mai relatează presa locală.

În incidentele din oraș, un băiat de 6 ani a fost împușcat în braț lângă Chicago Loop, iar un adolescent de 17 ani, în picior. Ambii au fost duși la Spitalul Northwestern și sunt în stare bună.

Fox 32 a anunțat că haosul din Chicago a apărut după un scenariu planificat pe Facebook.

Tinerii preiau controlul” (Teen Takeover) este mișcarea răspândită pe rețelele de comunicare virtuală și care îndeamnă la răzvrătirea adolescenților împotriva ordinii.

Orașul Chicago a fost scena unor evenimente similare și în 2022.

Înțeleg că tinerii se distrează făcând asta, dar aceasta arată, pur și simplu, ce părinți proști suntem. Este necesar să ne descurcăm mai bine ca părinți. Copiii noștri nu este firesc să facă așa ceva”, a comentat cineva pentru Fox 32.

Citiți și:
Droguri, omucideri, boschetari, desființarea poliției. Centrele orașelor SUA conduse de democrați devin junglă
Oamenii politicoși și care respectă legea nu sunt pregătiți pentru ceea ce va urma. Bandele de ticăloși, însă, DA

 

yogaesoteric
5 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More