Acest antibiotic natural distruge 650 de agenți patogeni diferiți și infecții în 72 de ore

Până la descoperirea penicilinei, care a avut loc în urmă cu mai bine de 70 de ani, argintul coloidal era considerat un veritabil panaceu pentru bolile vremurilor respective.

Utilizarea acestuia a fost întreruptă în 1938, atunci când industria farmaceutică s-a mutat în zona de sinteză a medicamentelor, cauzând retragerea cercetărilor despre coloizi, în favoarea medicamentelor cu acțiune rapidă dar mai toxice și potențial periculoase.

Există numeroase studii care arată că argintul nu are efect direct asupra organismului uman, ceea ce dovedește că, în esență, nu este vital pentru supraviețuirea noastră. Cu toate acestea, ceea ce oferă argintul coloidal poate fi cu greu egalat de vreun medicament fabricat în ziua de azi. Este practic non-toxic pentru om, însă ucide aproximativ 650 de tipuri diferite de bacterii, virusuri și fungi. În timp ce un antibiotic farmaceutic convenţional este eficient împotriva a şase sau şapte tipuri de germeni şi total ineficient contra virusurilor, generând cel mai adesea efecte secundare nedorite, argintul este letal pentru mai mult de 650 de tipuri de bacterii, virusuri şi fungi, fără însă a fi toxic pentru organismul uman.

Testele de laborator au arătat că argintul coloidal (5-10ppm) omoară majoritatea bacteriilor, fungilor şi a virusurilor în 2-6 minute de la contact. Acele organisme unicelulare sunt prea simple pentru a face față ionilor de argint care sunt bioactivi în forma lor de bază. Din moment ce o gamă atât de largă de invadatori sunt distruşi de argint, o mulţime de boli sunt eliminate din trupul uman.

1. Argintul coloidal tratează infecțiile urechii

Deoarece argintul coloidal ucide aproape orice bacterie care ar putea provoca o infecție a urechii, este extrem de eficient în tratarea infecțiilor de la acest nivel. Pur și simplu aplicați câteva picături de argint în ureche.

2. Argintul coloidal în tratamentul psoriazisului

Psoriazisul semnalizează adeseori prezența bacteriilor iritante ale pielii, cum ar fi cele care cauzează acnee prin înfundarea porilor. Un tratament cu argint coloidal funcționează bine ca agent antibacterian.

3. Argintul coloidal tratează infecțiile oculare

Argintul coloidal este eficient ca soluție antibacteriană și în plus el nu afectează țesuturile, astfel încât nu vei simţi nicio durere în timpul tratamentului. Acţionează foarte blând, putând fi utilizat chiar şi în cazul infecției ochilor la copii.

4. Argintul coloidal tratează problemele sinusului

Cele mai multe probleme ale sinusurilor sunt cauzate de o infecție, fie că este bacteriană sau virală. Argintul coloidal ucide mulți dintre microbii care provoacă problemele sinusurilor și poate fi aplicat cu un inhalator nazal, ca orice spray nazal standard.

5. Argintul coloidal tratează răcelile

Răcelile pot fi tratate cu succes cu ajutorul unui spray nazal cu argint coloidal, deoarece cele mai multe răceli sunt cauzate de o simplă infecţie virală.

6. Argintul coloidal tratează gripa (virala)

Unele cercetări sugerează că şi gripa porcină poate fi învinsă printr-un tratament cu argint coloidal. Argintul este cu siguranță eficient în distrugerea celor mai multe virusuri gripale comune pe care le-am putea întâlni în fiecare an.

7. Argintul coloidal tratează pneumonia

Pneumonia poate fi cauzată de o gamă largă de agenți patogeni, iar antibioticele nu ajută întotdeauna. Argintul coloidal este un tratament eficient pentru pneumonie deoarece distrugere infecțiile virale, precum şi pe cele bacteriene.

8. Argintul coloidal tratează acneea

Acneea este, în general, cauzată de bacterii care pot astupa porii, însă argintul coloidal elimină bacteriile şi curăță porii. Acesta poate fi folosit la spălarea feţei, aplicându-se direct pe piele.

9. Argintul coloidal tratează HIV/SIDA

În mod miraculos, se pare că HIV este unul dintre virusurile pe care argintul coloidal este capabil să le distrugă. S-au făcut cercetări puţine pe această temă, dar s-a demonstrat că argintul coloidal limitează activitatea virusului la pacienți.

10. Argintul coloidal tratează herpesul

Virusul herpetic este încă un virus care pot fi tratat cu argint coloidal. Poate fi luat ca tratament atunci când apar puseuri și s-a dovedit a fi eficient în eliminarea virusului prin administrare orală.

11. Argintul coloidal tratează tuberculoza

Această boală este cauzată de o infecție bacteriană în interiorul plămânilor şi poate fi tratată cu un inhalator cu argint coloidal.

12. Argintul coloidal tratează negii

Apariţia negilor este cauzată de un virus care infectează pielea şi sunt adesea dificil de îndepărtat. Argintul coloidal este o modalitate de a trata negii, cu toate că este nevoie de timp pentru a-i îndepărta. Tratamentul regulat va micşora dimensiunea verucilor.

13. Argintul coloidal tratează amigdalita

Amigdalita este de obicei cauzată de o infecție bacteriană și îndepărtarea amigdalelor nu este singura opțiune de tratament. Argintul coloidal este eficient pentru reducerea infecției în aproape toate cazurile.

14. Argintul coloidal tratează eczema

Eczemele bacteriene se caracterizează prin zone de piele ușor inflamată, ca urmare a prezenței bacteriilor. Argintul coloidal elimină bacteriile și ajută la reducerea inflamației.

Având o putere extraordinară ca dezinfectant, antibacterian, antiviral şi anti-fungic, argintul coloidal a continuat să fie folosit în mod eficient timp de peste 75 de ani după ce a fost considerat de industria farmaceutică ca fiind un tratament învechit. Poate că într-o zi beneficiile sale reale vor fi recunoscute încă o dată de către comunitatea medicală, care în prezent se concentrează doar pe medicamentele pe care le produc companiile farmaceutice.

Citiți și:

Argintul coloidal ionic, un remediu miraculos

Argintul coloidal – de la A la Z (1)

yogaesoteric

2 iulie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More