Actualizare Ben Fulford (22 apr. 2019): China se pregătește să acapareze Daimler Benz și Deutsche Bank, în timp ce al 4-lea Reich se prăbușește

 

Germania și regimul celui de-al 4-lea Reich din UE se află sub asediu și se confruntă cu prăbușirea datorită unei greutăți masive a datoriilor și a rezistenței populare în state ocupate precum Franța și Italia. Ca urmare, Germania ar putea fi nevoită să vândă bijuteriile coroanei – Daimler Benz Corporation și Deutsche Bank – chinezilor, potrivit serviciilor de informații militare japoneze și a altor surse.

Arderea sacrificială a Catedralei Notre Dame a fost o încercare disperată a sataniştilor khazari superstițioşi ai UE de a face să li se reîntoarcă norocul, susțin surse din Loja francmasonică P2 (Propaganda Due). Este dificil pentru oamenii obișnuiți să înțeleagă mentalitatea superstițioasă a acestor sataniști, dar, în esență, ei par să creadă că se află într-o bătălie împotriva unei Zeițe. De aceea au ales să ardă Notre Dame sau „Doamna noastră”, pentru că aceasta se referă la Maria. Maria poate fi echivalată în creștinism cu Zeița Isis, care a crescut un copil până când a putut să-l învingă pe Set sau Satana. Din același motiv superstițios, acești sataniști au creat o organizație teribilă de terorism și au numit-o ISIS, pentru a slăbi sprijinul pentru Zeiță în conştiinţa omenirii.

Speranța pe care au avut-o prin sacrificarea Catedralei Notre Dame a fost aceea de a unifica sentimentul european și cel mondial în jurul președintelui sclav al Germaniei şi al lui Rothschild – Emmanuel Macron, la fel cum americanii s-au adunat în jurul lui George Bush Jr. după 9/11, spun sursele. În schimb, potrivit surselor multiple din rezistența franceză a Vestelor Galbene, pentru incendierea Catedralei sunt vinovaţi Macron și maeștrii păpușari germani. „Pângărirea bisericilor catolice europene și incendierea Notre Dame în Franța ar putea avea un alt substrat și ar duce la ţintirea Papei Francisc și la degradarea cardinalului francez Philippe Barbarin”, au afirmat sursele din Pentagon cu privire la această situație. „Mafia evreilor globaliști sataniști s-ar putea să-și fi semnat propriul act de condamnare la moarte cu terorismul anti-creștin în Franța, masacrul de Paști din Sri Lanka (în care nu au fost uciși israelieni) și din alte părţi”, au adăugat sursele.

Desigur, o masă critică a oamenilor conștienți, în special din cadrul agențiilor militare și de informații ale lumii, știu că Statul Islamic se referă cu adevărat la statul Israel. Deci, atunci când Statul Islamic este acuzat pentru masacrarea creștinilor din Sri Lanka și din altă parte, adevăratul vinovat care este indicat este Israel.

„Un război sfânt al secolului al XXI-lea sau o cruciadă împotriva evreilor [Mafia khazară] va fi condusă de Rusia, UE și SUA pentru a apăra creștinismul, ajutat de musulmani”, prognozează sursele din Pentagon. Un grup de musulmani moderați sprijină această afirmație prin mișcarea de a obține un statut consultativ la ONU, pentru a lupta împotriva eforturilor de a începe un război sfânt musulmano-creștin.
 https://www.emirates247.com/news/muslim-council-of-elders-requests-consultative-status-by-the-united-nations-2019-04-03-1.681933

Musulmanii sunt pe deplin conștienți de faptul că încercarea de a incendia moscheea Al-Aqsa din Ierusalim odată cu incendierea catedralei Notre Dame a fost opera sataniştilor khazari, nu a creștinilor. După cum arată aceste evenimente, bătălia împotriva mafiei satanice khazare s-a intensificat într-un mod care depășește limitele tradiționale politice, religioase și geografice.

Un alt exemplu este dispariția unui avion japonez de luptă F-35 în largul coastei Japoniei, în data de 9 aprilie: https://thedefensepost.com/2019/04/09/japan-f-35-fighter-disappears-misawa/
Surse japoneze din lumea interlopă spun că acest avion a fost de fapt „vândut nord-coreenilor de către sioniști [mafia khazară]” pentru o sumă imensă de bani. Dictatorul nord-coreean, Kim Jong-Un, cel mai probabil va lua acest avion de luptă ca pe un suvenir și ca mijloc de negociere când îl va vizita pe președintele rus Vladimir Putin la sfârșitul lunii aprilie (deja s-a petrecut, n.n.). Probabil că sioniștii speră ca, oferind Rusiei o bijuterie a tehnologiei militare americane stealth, prin Coreea de Nord, să obțină protecție pentru Israel. Sursele FSB rusești, totuși, au spus de mult că nu vor proteja statul creat de aceiași sataniști care au ucis multe zeci de milioane de ruși în timpul secolului al XX-lea.

Faptul că Kim a vizitat Rusia chiar înainte ca noul împărat japonez Naruhito să preia oficial tronul pe 1 mai, este de asemenea un semn că el caută un fel de protecție, spun surse japoneze de dreapta din apropierea împăratului. Asta pentru că Coreea de Nord a ajutat la atacul criminal în masă de la Fukushima, împotriva Japoniei și se teme de represalii din partea noului Împărat. Nord-coreenii au ajutat la Fukushima în schimbul promisiunilor familiei satanice Rothschild (Rothschild înseamnă „scut roșu”, un simbol al lui Satan). Rothschildzii au declarat că vor muta 40 de milioane de japonezi din Tokyo în Coreea de Nord și vor transforma Coreea de Nord în sediul asiatic al Rothschild-zilor, potrivit unui membru al familiei Rothschild. Primul ministru japonez Naoto Kan a confirmat public că a fost presat să evacueze 40 de milioane de persoane din Tokyo, după atacul de la Fukushima.

Această luptă pentru planeta Pământ se desfășoară, de asemenea, în Indonezia, unde este localizată o mare parte din aurul mondial. Aici tocmai au fost alegeri generale, foarte disputate. Sursele CIA din Indonezia spun că Prabowo Subianto, susținut de khazari, împreună cu candidatul fotogenic al vicepreședintelui Sandiaga Uno, l-au bătut pe Jokowi. Aceștia au oferit ca dovadă această captură de ecran de la televiziunea indoneziană care arată rezultate contradictorii.

Sursele CIA afirmă: „Există o bătălie serioasă pentru controlul țării care se desfășoară în spatele scenei. Prabowo / Uno a câștigat de fapt cu 60% ±. Acest fapt a fost verificat de numeroase surse interne. [Susținută de chinezi] Jokowi / Amin spun cu umilință că au câștigat. Mass-media îl face victorios pe Jokowi. Vom afla. Există oferte reale în spatele cortinei. Prabowo a declarat public că va limita preluarea infrastructurii din Indonezia de către China.”

Controlul Indoneziei este o chestiune de viață și de moarte pentru puterile occidentale, deoarece controlul asupra aurului și a comorilor situate acolo va fi extrem de important atunci când va avea loc resetarea inevitabilă a sistemului financiar mondial. Spunem că este inevitabil pentru că, dacă Occidentul nu va reseta sistemul, va deveni o lume unică a Chinei. SUA are un deficit comercial cumulat de aproximativ 15 trilioane USD. Aceasta înseamnă că străinii, în principal chinezi și japonezi, controlează o cifră de dolari SUA care este aproape egală cu PIB-ul SUA. Acesta este motivul pentru care China poate atrage lumea prin inițiativa Belt and Road (BRI) de trilioane de dolari, iar Occidentul nu își poate permite să ofere ceva similar la asemenea scară.

Singurul motiv pentru care SUA nu au fost în mod oficial falimentate este că ar provoca cel de-al treilea război mondial. Cu toate acestea, în cadrul sistemului financiar actual, cu cât trece mai mult timp, cu atât poziția internațională a SUA devine mai slabă. De asemenea, China deține un control major asupra UE din cauza deficitului acesteia de 1,777 trilioane de euro (1,998 trilioane de dolari SUA), acumulat de la criza Lehman din 2008.
https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/China-EU_-_international_trade_in_goods_statistics

Deja 16 națiuni din Europa de Est s-au alăturat inițiativei chineze BRI, iar acum s-au alăturat şi Grecia, Italia și Elveția. Franța, Marea Britanie și Germania sunt singurele națiuni europene majore care sunt în afara iniţiativei. Deoarece UE nu are opțiunea militară americană, ei se află într-o poziție mult mai slabă. Surse din societatea secretă asiatică spun că deja China i-a pus în vedere Uniunii Europene că nu mai doresc hârtii (instrumentele de datorie ale UE). În plus, chinezii presează germanii, solicitând controlul bijuteriilor industriale, cum ar fi Daimler Benz, și al unor bănci financiare precum Deutsche Bank, spun sursele. Chinezii, care dețin deja Volvo și 9,69% din Daimler Benz, doresc acum mai mult.
https://www.scmp.com/business/companies/article/2138270/geely-volvo-and-daimler-under-its-hood-says-it-has-global-reach

Chinezii și-au sporit presiunea recent, pornind o investigație a companiei, pe baza scuzei că un Mercedes Benz nou s-a defectat imediat după ce a fost cumpărat. Serviciile de informații militare japoneze spun că acesta este o manevră de deschidere într-o acţiune mai amplă demarată împotriva Germaniei de către chinezi.
http://global.chinadaily.com.cn/a/201904/15/WS5cb3c172a3104842260b620f.html

Acesta este probabil motivul pentru care Germania afirmă acum public că dorește propria flotă de bombardiere nucleare.
https://www.voltairenet.org/article206153.html

Occidentul este necesar să se grăbească și să îndepărteze paraziții satanici din corpul său politic, astfel încât să poată prezenta un front unit în negocierea unui nou sistem financiar cu asiaticii. De asemenea, este necesar să îndemne Rusia să revină de partea sa. Faptul că președintele Donald Trump l-a felicitat pe președintele ucrainean ales, susținut de Rusia, Vladimir Zelensky, este un indiciu clar că lunga campanie denigratoare „toată vina asupra Rusiei”, purtată de Occident, s-a încheiat.
http://tass.com/world/1054861

Doar dacă UE, Rusia și America de Nord formează un front unit, pot spera să negocieze cu Asia dintr-o poziție de forță în timpul unor întâlniri importante care ar putea decide viitorul planetei.

Citiţi şi:

Benjamin Fulford – O privire asupra centrelor de putere care negociază guvernul mondial

Chinezii cumpără Europa bucată cu bucată. Beijingul a investit sume colosale pe bătrânul continent. Câți bani din China au intrat în România

 

yogaesoteric
14 decembrie 2019

  

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More