«Adevărul iese la lumină» – Ep. 5 pe MISATV. Invitaţi speciali: Mădălina Dumitru, Mirona Farcaşi şi Costică Cojocaru

Un nou episod din seria de emisiuni „Adevărul iese la lumină” se va transmite joi, 19 decembrie de la ora 19.30 în direct la MISATV.
 
Mădălina Dumitru și Mirona Farcaşi vor participa, pentru prima dată după evenimentele din martie 2004, la o emisiune în direct pe MISATV. Alături de ele va fi prezent Costică Cojocaru, purtător de cuvânt MISA, care a fost de faţă la cele mai importante momente din istoria persecuțiilor îndreptate împotriva școlii de yoga MISA.
 
Mădălina Dumitru, care în 2004 mai avea câteva luni până împlinea 18 ani, este victima abuzurilor procurorilor care doreau să-l acuze cu orice preț pe Gregorian Bivolaru, după ce motivele invocate iniţial pentru a justifica acţiunea brutală din martie 2004 (trafic de droguri, trafic de carne vie, prostituţie, crimă organizată, atentat la siguranţa naţională) nu au fost confirmate. Mădălina a fost prezentată ulterior drept parte vătămată în dosarul care i-a fost fabricat lui Gregorian Bivolaru.
Mirona Farcaș este prietena Mădălinei și în martie 2004, când au avut loc descinderile mascaților, cele două locuiau împreună.
Ulterior și Mirona a devenit acuzată pe nedrept într-unul dintre dosare fabricate de procurori.
 
 

Citiţi şi:

Declaraţiile Mădălinei Dumitru despre tratamentul la care a fost supusă de autorităţi
Dezvăluiri şocante despre abuzurile judecătorilor de la Curtea Supremă de Justiţie asupra «părţii vătămate» Mădălina Dumitru în procesul intentat de Statul Român lui Gregorian Bivolaru

 

yogaesoteric

10 decembrie 2013

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More