Adolescenții au un risc de 50 de ori mai ridicat să dezvolte boli cardiace după vaccinul anticovid

CDC admite că este adevărat, dar recomandă în continuare vaccinul

Datele publicate de guvernul SUA în sistemul lor de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) continuă să arate cât de mortale sunt vaccinurile experimentale anticovid în cazul adolescenților și tinerilor, relatează Health Impact.

Health Impact a publicat o analiză prin care au verificat decesele și vătămările survenite în grupul de vârstă între 12 și 19 ani în urma vaccinurilor experimentale anticovid, în comparație cu toate celelalte vaccinuri pe care acest grup de vârstă le primește înainte de a părăsi liceul.

Datele bazate pe actualizarea VAERS din 9/10/21, arată că, pentru vârstele cuprinse între 12 și 19 ani, s-au înregistrat 31 de decese, 181 de dizabilități permanente, 3.679 de vizite la Urgențe, 1.655 de spitalizări, 331 de evenimente care pun viața în pericol și 748 de raportări de inflamații cardiace (toate formele de „cardită”).

Începând cu 1 septembrie 2021, VAERS a primit 1.404 raportări de miocardită sau pericardită în rândul persoanelor cu vârsta sub 30 de ani care au primit vaccinul împotriva covid-19.

Cele mai multe cazuri au fost raportate după vaccinarea cu seruri pe bază de ARNm (Pfizer-BioNTech sau Moderna), în special la adolescenți de sex masculin și adulți tineri.

Prin urmărire, inclusiv prin revizuirea dosarelor medicale, CDC și FDA au confirmat 817 rapoarte de miocardită sau pericardită. CDC și partenerii săi investighează aceste rapoarte pentru a evalua dacă există o legătură cu vaccinarea covid-19.

FDA și CDC raportează, de asemenea, în mod corect, că acest aspect afectează mult mai mult bărbații decât femeile. Peste 82% din aceste cazuri de inflamație cardiacă sunt raportate la bărbați.

Din moment ce CDC recunoaște practic toate acestea prin rapoartele lor, care este recomandarea lor pentru aceste vaccinuri care distrug sănătatea tinerilor noștri?

CDC continuă să recomande ca toată lumea cu vârsta de 12 ani și peste să se vaccineze împotriva covid-19. Riscurile cunoscute ale îmbolnăvirii cu covid-19 și complicațiile sale conexe, posibil grave, cum ar fi probleme de sănătate pe termen lung, spitalizare și chiar deces, depășesc cu mult riscurile potențiale de a avea o reacție adversă rară la vaccinare, inclusiv riscul posibil de miocardită sau pericardită.” (Sursa)

Având în vedere faptul că situațiile raportate în VAERS reprezintă doar o mică parte din ceea ce este reprezentat în public, majoritatea experților fiind de acord că este probabil mai puțin de 10% și chiar 1%, cum pot face o astfel de afirmație când riscul de inflamație cardiacă pentru acești tineri este de 50 de ori mai mare decât la toate celelalte vaccinuri?

Health Impact a prezentat un reportaj video, care include un interviu foarte emoționant între Alex Jones și Ernest Ramirez, care și-a pierdut fiul de 16 ani după ce a făcut vaccinul Pfizer. Un alt tânăr vorbește despre modul în care participarea sa competițiile sportive la școală s-au încheiat după ce s-a vaccinat.

Prima poveste din acest videoclip este despre Ernest Ramirez, în vârstă de 16 ani, care a murit din cauza vaccinului, dar NU se găsește în VAERS.

La data la care a fost făcută această analiză, doar trei decese erau listate în VAERS pentru o formă de cardită la această grupă de vârstă, iar toate trei erau de sex feminin, deși peste 80% din cazuri sunt de sex masculin.

Așadar, știm că în VAERS lipsesc foarte multe date, concluzionează Health Impact.

Citiți și:
De la vaccinare la spitalizare: 18 adolescenți din Connecticut au fost internați cu probleme cardiace după ce și-au făcut vaccinul anticovid
Un atlet care s-a vindecat de covid are în față un „viitor foarte diferit” după ce a doua doză de vaccin Pfizer i-a declanșat miocardită
Studiu: Vaccinul Pfizer poate provoca miocardită la persoanele în jur de 30 de ani

 

yogaesoteric
6 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More