Agenda depopulării a supercapitaliștilor

Maeștrii din spatele covid-19 au conceput scenariul perfect pentru cel de-al treilea război mondial. Nu este nevoie de un război care să distrugă infrastructura. Aparatul de frică și de constrângere prin vaccinare este și va fi masiv sterilizator, precum și generator de moarte:

Conform VAERS, în doar patru luni de campanie de vaccinare împotriva covid au murit după ce au fost injectate mai multe persoane decât au murit din cauza tuturor celorlalte vaccinuri la un loc, pe parcursul a mai mult de un deceniu și jumătate.”

Sistemul guvernamental de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri din Marea Britanie a colectat peste 2.200 de rapoarte de tulburări de reproducere după vaccinul împotriva covid, inclusiv sângerări menstruale excesive sau absente, menstruație întârziată, hemoragii vaginale, avorturi spontane și nașteri de copii morți.” (Citat în Koenig despre Depopulare)

Articolul de mai jos este o continuare a unui articol anterior al lui Peter Koenig intitulat: The Corona Crisis: Has “Depopulation” Already Begun?Criza Corona: „Depopularea” a început deja?

*

Ne aflăm pe punctul de a cădea în colții unui „cult” supercapitalist diabolic care vrea să decimeze masiv populația mondială. De fapt, a început deja.

Iar ceea ce fac de obicei aceste „elite diabolice” este să își anunțe din timp planurile cumplite sub forma „planificării scenariilor” și „simulărilor”. Și au făcut-o. Nu putem spune că nu am fost anunțați.

Permiteți-mi să enumăr doar câteva cazuri în care ni s-a spus că o „depopulare prin genocid” face parte dintr-o agendă planificată.

  1. Raportul Rockefeller pentru anul 2010, intitulat Scenarii pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale, a indicat deja cu mai bine de 10 ani în urmă „Scenariul Lockstep” – în care ne aflăm chiar acum, plus alte trei scenarii sinistre. Pregătirea acestui raport – și a planului bine pus la punct – a început cu decenii înainte. În introducere, în raport se spune:

Credem că planificarea de scenarii are un mare potențial de utilizare în filantropie pentru a identifica intervenții unice, pentru a simula și repeta decizii importante care ar putea avea implicații profunde și pentru a evidenția zone de conexiune și intersecție nedescoperite anterior.”

Rezultatele primului nostru exercițiu de planificare a scenariilor demonstrează o explorare provocatoare și captivantă a rolului tehnologiei și a viitorului globalizării….”

Cred că nu este o coincidență faptul că, 9 ani mai târziu, așa-numitul Eveniment 201, sponsorizat de Fundația Bill și Melinda Gates – BMGF (un asociat apropiat al Rockefellerilor), Școala de Medicină Johns Hopkins – JHSM (creată și finanțată de Rockefeller) și Forumul Economic Mondial – WEF (un consorțiu de antreprenori și gânditori capitaliști neoliberali), a simulat pe calculator primul scenariu conturat de Raportul Rockefeller, „Scenariul Lockstep”, o epidemie de coronavirus care creează haos la nivel mondial, ucigând 65 de milioane de oameni în 18 luni și distrugând / destabilizând o mare parte din economia mondială, creând mizerie, foamete și moarte.

Deși nu există nicio referire directă la agenda clară de eugenie a Raportului R, acesta se concentrează pe modul în care filantropia poate contribui la modelarea viitorului celor săraci, al țărilor în curs de dezvoltare. Există suficiente insinuări pentru a concluziona că unul dintre instrumentele de ajutor este reducerea populației. A se vedea următoarele în secțiunea Introducere:

„Rezultatele primului nostru exercițiu de planificare a scenariilor demonstrează o explorare provocatoare și interesantă a rolului tehnologiei și a viitorului globalizării…”

și „… cum putem să ne poziționăm cel mai bine nu doar pentru a identifica tehnologiile care îmbunătățesc viața comunităților sărace, ci și pentru a contribui la extinderea (sublinierea autorului) și răspândirea celor care apar? Și în ce mod condițiile sociale, tehnologice, economice, de mediu și politice ale viitorului ne vor permite sau ne vor inhiba capacitatea de a face aceasta?

  1. Evenimentul 201, organizat de JHSM, a simulat viitoarea criză corona pe 18 octombrie 2019, la New York.

Scopul principal al Evenimentului 201 a fost simularea computerizată exact a ceea ce a început câteva luni mai târziu în Wuhan, China, și se petrece astăzi.

Este ceea ce Raportul R menționează ca ajustarea populației? Și asta în prezența faimoșilor și puternicilor reprezentanți de la cele mai înalte niveluri ale ONU, OMS, FMI, Banca Mondială, UNICEF, CDC, FDA, UE / CE și multe alte organizații.

Pentru cei care nu știu, JHSM a fost creat și este finanțat de Fundația Rockefeller – un promotor cheie al eugeniei. Rockefeller l-a sprijinit deja pe Hitler și agenda sa eugenică, furnizând celui de-al Treilea Reich petrol pentru a-și susține economia și, mai ales, pentru a invada Uniunea Sovietică.

  1. Memorandumul 200 al lui Henry Kissinger, din 1974 [National Security Study Memorandum 200 (NSSM200)] – în care se afirmă că de fapt creșterea populației este o amenințare la adresa securității naționale. Raportul este încă valabil, mai mult ca oricând – iar punerea sa în aplicare este în plină desfășurare.

Deși raportul nu conține un o mențiune directă despre reducerea populației sau o referire directă la o agendă eugenică, aceasta este insinuată de mai multe ori prin referiri la creșterea populației ca fiind o „amenințare la adresa securității naționale”, un jargon al Departamentului de Stat pentru „controlul suprapopulării”, adică reducerea populației.

Kissinger însuși a spus adesea în mod infam:
Cine controlează aprovizionarea cu alimente controlează oamenii; cine controlează energia poate controla continente întregi; cine controlează banii, controlează lumea”.

Ei bine, Bill Gates și mulți dintre acoliții săi miliardari lucrează la controlul alimentelor, la nivel mondial, dar mai ales în SUA, unde Gates a devenit cel mai mare proprietar privat de terenuri din Statele Unite, deținând cel puțin 242.000 de acri (aproximativ 980 de kilometri pătrați) de terenuri agricole americane, răspândite în mai multe state.

  1. Cartea lui Klaus Schwab (fondator și CEO pe viață al WEF) The Great Reset (Marea resetare) descrie în detaliu ceea ce se va petrece cu omenirea în următorii zece ani, ceea ce este numit și Agenda 2030 a ONU, care se încheie cu afirmația infamă că până în 2030 „Nu veți deține nimic și veți fi fericiți”.

Din nou, nu există nicio referire directă la o viitoare depopulare a lumii.

Cu toate acestea, într-un interviu interesant acordat în 2016 unui post de televiziune elvețian în limba franceză, Klaus Schwab vorbește despre implantarea de microcipuri:

Ceea ce vedem este un fel de fuziune a lumii fizice, digitale și biologice”.

Aceste declarații din anul 2016 anunță în mod clar Marea Resetare, cu toate consecințele sale, în care Inteligența Artificială (AI) fuzionează cu omenirea, iar „supraviețuitorii umani” devin „transumani” complet controlați, care răspund la semnalele externe ale computerelor.

Nu există nicio limită a ceea ce pot face astfel de semnale de calculator oamenilor, aka „transumani” – un termen introdus pentru prima dată de Klaus Schwab în cartea sa A patra revoluție industrială.

Mai târziu, el se referă la covid-19 drept „pandemia [care] reprezintă o fereastră rară, dar îngustă, de oportunitate pentru a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră”.

Cu alte cuvinte, lumea pe care am construit-o neobosit împreună timp de decenii nu mai este viabilă și satisfăcătoare. Haideți să o desființăm și să o reconstruim complet cât mai curând posibil.

Ceea ce el nu spune, dar este implicit în cartea sa Marea Resetare, este că noua sa lume, o Ordine Mondială Unică, va fi condusă de o tiranie a câtorva oligarhi miliardari atotputernici. Concluzia infamă a Marii Resetări este „Nu vei deține nimic și vei fi fericit”.

  1. Pietrele de ghidare din Georgia (Georgia Guidestones), un monument de granit construit „anonim” în 1980 în Elbert County, Georgia, SUA, vorbește de la sine.

Monumentul face zece previziuni, dintre care prima este „Menținerea populației sub 500.000.000.000 de oameni, în echilibru perpetuu cu natura”.

Având în vedere că populația mondială de astăzi este de aproximativ 7,7 miliarde de oameni (2019), aceasta implică o reducere de aproape 95%. Nu putem decât să sperăm că acest plan va rămâne doar un vis.

Observații finale

Există mult mai multe semnale de alarmă pe care poate le-am auzit, sau pe care le-am perceput vag, dar pe care le-am uitat curând. Unele dintre ele, cum ar fi conținutul complet al Marii Resetări a WEF – este atât de înfiorător încât mulți dintre cei care l-au aflat, sau chiar l-au citit, îl resping pur și simplu, ca fiind ireal.

Aceasta este o greșeală. Ar fi necesar să luați act de el și să realizați că acesta este un plan diabolic. DAR nu este cazul să vă fie frică – NICIODATĂ – în loc de asta, este necesar să ne unim, cu puterea noastră spirituală și umană a gândirii benefice, putem vibra în acord cu lumina – și învingem.

Dilema de la această răscruce este – acceptăm acest proiect diabolic, sau alegem lumina?

Alegerea luminii, a adevărului, ar putea să pară mult mai inconfortabilă decât „a rămâne cu întunericul”, cu minciunile care ne-au fost spuse și pe care le-am tolerat atâția ani.

Alegerea luminii, a adevărului ne face puternici, ne face să ne acordăm pe o frecvență înaltă. Dar necesită unitate și perseverență – reinventarea termenului „solidaritate” – și spiritualitate. Și o vom face.

De Peter Koenig, 12 mai 2021

Citiți și:
„Vaccinurile” cu ARNm, eugenia și tendința spre transumanism
Se pare că n-am învățat nimic din trecut: Paralele eugenice dintre gripa spaniolă din 1918 și cea de astăzi
Ce este Marea Resetare? Aşteptări reduse şi bio-tehno-feudalism

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More