Ăi de se vaccinează e intelectuali și elite iar ăi de nu se vaccinează e needucați

Motto:Persoanele care vor participa, începând de vineri, la maratonul de vaccinare din Bucureşti, la Biblioteca Naţională a României şi la Sala Palatului, se vor bucura zilnic şi de un program cultural. Un moment aparte va fi cel în care violonistul Alexandru Tomescu va interpreta piese la vioara Stradivarius Elder-Voicu, chiar pe 9 mai, de Ziua Europei.” (DIGI 24, 7 mai 2021)

Preşedintele Comitetului de coordonare a campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat sâmbătă seară că în perioada 7-9 mai va fi organizat un maraton al vaccinării la Bucureşti. «Mulţumesc doctorului Valeriu Gheorghiţă pentru că a acceptat propunerea venită din partea Ministerului Culturii de a organiza un centru de vaccinare în parcarea Bibliotecii Naţionale! Sănătatea şi Cultura îşi pun resursele la un loc pentru binele românilor! Dacă vrem să mergem la film, teatru sau concerte, trebuie să ne vaccinăm! Vă aşteptăm pe 7, 8 şi 9 mai, în parcarea Bibliotecii!», a scris ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, duminică pe Facebook.” (DIGI 24, 25 aprilie 2021)

Ca să ne intre bine în cap.

Ăi de se vaccinează e intelectuali și elite iar ăi de nu se vaccinează e needucați, face dezacorduri și crede toți că Pământul e plat ca o clătită și că le bagă oamenii răi cipuri în vaccine… Dacă n-ați înțeles acest limbaj subliminal, e timpul să vă lămuresc: deci, dacă eu spun maraton la ce vă gândiți? La o probă sportivă? Greșit! Se numește Maratonul iui Gheorghiță și se desfășoară în armoniile muzicii clasice. De ce? Pentru că numai inteligenții își oferă brațul pentru injectare… adică elitele… și ăia care au luat bac-ul… și docenții… și poeții… și filosofii… și actorii angajați civic… și oamenii cinstiți… și Marian Ceaușescu Tivilic… adică marii consumatori de cultură.

În timp ce prostimea – nu și nu. Se mai și încăpățânează.

Eu zic că este o abordare greșită… de ce doar cu muzică de cameră, când Tzancă Uraganu s-a oferit și dânsul să zică o manea „dă pandemie”? Unde este egalitatea de șanse? Că doar Guvernul a apelat la dânsul, nu i-a venit lui ideea. Dar, după ce Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, l-a înfierbântat puțin:

Cred că ar putea să aibă un impact asupra procesului de vaccinare (maneliștii, n.n.). Orice lucru care contribuie la accelerarea campaniei de vaccinare este mai mult decât interesant, util. Așa cum spuneam, este o chestiune pe care numai împreună putem s-o depășim.” (DIGI 24, 24 aprilie 2021)

…poftim! i-a cerut scrisorile-napoi și a apelat, fără milă, la soliști de la Filarmonică.

Iată o dramă existențială… Mozart și Haydn n-a compus „dă pandemie”, dar Tzancă Uraganu, da! Atunci dă ce să să dea Mozart și Haydn la vaccinare și să nu să dea Uragan la intelectuali?

Citiți și:
„Cum să-ţi mai spun ca să înţelegi?”
N-au nimerit-o nici cu maneliștii pro-vaccinare. O puștoaică de 16 ani șterge pe jos cu Guvernul. Ea face referire la „psihopaţii” şi la o „ocultă” prin versurile ei anti-restricţii şi anti-globaliste

 

yogaesoteric
6 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More