Alarmă în New York: Droguri K2 (marijuana sintetică). Tinerii se comportă ca niște zombi

 

Paranoia, vărsături şi halucinaţii: acestea sunt unele dintre simptomele descoperite la tinerii care au consumat noul drogul ce invadează străzile în New York. Noua substanţă psihotropă puternică îi transformă pe tinerii americani în „zombi”.

Peste 25 de persoane au fost spitalizate în New York pentru reacţiile cauzate de marijuana sintetică, cunoscută sub numele de „K2”.

Potrivit CNN, poliţia a intervenit la 19 mai într-o clădire din vecinătatea Bedford-Stuyvesant, Brooklyn, unde se aflau 33 de tineri care au luat supradoză. Tot aici a avut loc un episod similar în anul 2016. Agenţii caută persoana care a distribuit substanţa.

K2 este numele compusului sintetic care imită efectul THC, principalul ingredient psihoactiv al marijuanei.

Arătau ca nişte zombi

„Arătau ca nişte zombi, se agăţau de clădiri şi cădeau pe trotuare“, a declarat poliţia, înainte ca tinerii să fie urcaţi pe tărgile ambulanţelor care s-au deplasat la faţa locului. Acest tip de drog este ieftin, fiind vândut la un preţ între 1 şi 5 dolari doza. Produs cu numele de Spice, AK-47, Smacked, Green Giant Scooby Snax, iBlown şi Dank, drogul K2 poate duce la convulsii, psihoză, dependenţă şi la moarte.

Din anul 2015 au fost înregistrate la spitalul de urgenţă din New York peste 6.000 de persoane sub influenţa drogului K2 şi au fost confirmate două decese.

Imaginile din clipul de mai jos sunt şocante.

Citiți și:

CIA prinsă că produce droguri. Complici criminali din structurile politice

Producţia de opiu a Afganistanului a crescut de 40 de ori de la invazia SUA-NATO!

 

 

yogaesoteric
27 octombrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More