Alianța Pentru Patrie afirmă că guvernul PNL-PSD ar fi necesar să-și dea demisia după Raportul Departamentului de Stat al SUA

Au jefuit țara și este cazul să răspundă măcar pentru cele 120 de milioane de doze de vaccin pentru 14 milioane de adulți

La mijlocul lunii aprilie a fost publicat Raportul Departamentului de Stat al SUA cu privire la situația României în timpul actualei guvernări (raportul integral poate fi citit aici). Partidul Alianța Pentru Patrie susține că Guvernul ar fi necesar să demisioneze, asta doar dacă trăim într-o țară democratică, transmite site-ul ȘtiripeSurse preluat de ActiveNews.

Este cel mai dur Raport de monitorizare a României din ultimele decenii! Concluziile sunt distrugătoare pentru actuala Coaliție.

Niciodată, în ultimii ani, nu a mai existat un asemenea Raport de țară devastator despre încălcarea legilor și samavolnicii la adresa cetățenilor. În timpul guvernării Dragnea nu au fost constatate asemenea abuzuri și fărădelegi.

Bilanțul guvernării pesedisto-liberale arată astfel: corupție generalizată, justiție șchioapă, libertăți fundamentale încălcate.

Raportul arată totodată activitatea dezastruoasă a ministerelor, în deserviciul cetățenilor. Se referă și la exploatarea sexuală și la abuzuri la adresa copiilor din centrele de plasament, bătuți, legați și năuciți cu substanțe psihotrope.

Guvernarea pesedisto-liberală a întreținut și favorizat hoția, jaful, corupția și utilizarea incorectă a fondurilor publice, se subliniază în Raportul Departamentului de Stat american.

Mita și corupția la nivel guvernamental rămân la loc de cinste, conform Raportului, în special în domeniul sănătății. Sunt menționate și amplele fraude din timpul pandemiei, privind achiziții de echipamente de protecție personală și de ventilatoare, asupra cărora APP a tras semnale de alarmă în repetate rânduri.

Anchete fără niciun rezultat și nicio condamnare a vreunui vinovat, chiar dacă este cunoscut atacul fără precedent la buzunarul cetățeanului, sub pretextul «pandemiei», cum ar fi afacerea celor «120 de milioane de doze de vaccin, pentru o populație adultă de aproximativ 14 milioane de cetățeni».

Alianța Pentru Patrie a denunțat de nenumărate ori astfel de abuzuri și ilegalități ale actualei coaliții de guvernare.

După un asemenea raport, într-o țară democratică, Guvernul este necesar să demisioneze in corpore”, au declarat reprezentanții Alianței Pentru Patrie.

Citiți și:
Cum a ajuns Arafat șeful cenzurii în România guvernată de caschete și epoleți
Draciada „guvernului meu”
Guvernul noii Securități

 

yogaesoteric
18 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More