Canada, prima națiune cu valută gay!

Primul dolar gay a fost lansat în Canada, în 2019, noua monedă fiind emisă pentru a comemora 50 de ani de progres în recunoașterea drepturilor canadienilor LGBTQ”.

Ministrul federal de Finanțe de la acea vreme, Bill Morneau, a declarat cu ocazia lansării noii monede de un dolar că aceasta aduce un omagiu adoptării de către Parlament a legislației care „a inițiat dezincriminarea homosexualității în Canada” în 1969.

Printre alte așa-zise „realizări” recente ale autorităților din Canada, în demersul de a impune viziunea răsucită, smintită a „normalității” deviațiilor sexuale, se numără și interzicerea, la începutul anului, a terapiei de conversie pentru persoanele LGBTQ și eliminarea, în luna aprilie, a interdicției privind donarea de sânge de către bărbații gay (interdicție ce a fost instituită în anul 1992, pentru a preveni contaminarea cu HIV a rezervelor de sânge).

Citiți și:
Canada instaurează «poliția vorbirii». Cine nu se adresează transgenderilor conform noilor norme riscă închisoarea sau reeducarea
Canada: Dacă nu susții homosexualitatea, ți se interzice să adopți copii
Curtea Supremă din Canada a hotărât faptul că învățământul superior și creștinismul sunt incompatibile

 

yogaesoteric
18 iulie2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More