Am descoperit acum că am la dispoziție mult mai mult timp pe care îl pot folosi în scopuri constructive și creative

Vă oferim în cele ce urmează o primă relatare anonimă despre punerea în practică a metodei de protecție în folosirea internetului, metodă ce a fost prezentată în cadrul conferinței cu titlul „Superficialitatea și tainele ei”, pregătită de profesorul yoga Gregorian Bivolaru cu ocazia sărbătoririi Revelionului 2016-2017.
Această conferință, ce a fost trimisă prin poștă sub formă de manuscris, pe adresa editurii Shambala, a fost difuzată de postul de televiziune online MISA Senzațional TV.

Relatare despre punerea în practică a metodei de protecție în folosirea internetului

„Aș vrea să împărtășesc ce am simțit imediat ce am realizat tehnica oferită pentru protecție în cazul folosirii internetului. În mod firesc am sesizat cum această conectare la internet se corela cu o anumită stare de așteptare care nu se împlinea practic niciodată, însă se autoalimenta și mă făcea să mă conectez uneori nu știu de ce pe internet. Imediat ce am realizat tehnica oferită mi-a fost foarte ușor să discern de unde venea acea influență stranie și apoi mi-a fost ușor, foarte ușor să folosesc internetul punctual, strict în scopul pentru care aveam nevoie, și pot spune că am economisit foarte mult timp care ulterior l-am fructificat în a citi cărți. Înainte chiar de a realiza această tehnică aveam impresia că nu am suficient timp pentru a citi, și surprinzător este faptul că am descoperit acum că am la dispoziție mult mai mult timp pe care îl pot folosi în scopuri constructive și creative.

Mulțumim foarte mult pentru această tehnică simplă și genială.”

Reamintim cu această ocazie rugămintea pe care profesorul yoga Gregorian Bivolaru ne-a adresat-o în finalul prezentării acestei tehnici de protecție în folosirea internetului, de a de scrie cât mai mulţi/multe despre experienţele noi şi eminamente exorcizante, profund benefice, care vor apare prin punerea de fiecare dată în practică a acestei metode. Mărturiile despre aceste trăiri vor fi incluse ulterior într-unul dintre volumele „ENCICLOPEDIEI ROADELOR SPIRITUALE”.
Puteți trimite aceste mărturii și pe adresa redacției site-ului yogaesoteric: redactie@yogaesoteric.net

 

yogaesoteric
5 ianuarie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More