Semn Providențial de la Fecioara Maria, Împărăteasa Cerului!

 

Vă oferim în cele ce urmează o tulburătoare mărturie pe care am primit-o la redacţie, ce avertizează asupra gravităţii evenimentelor cu care ne confruntăm în aceste vremuri. Semnul providenţial de la Fecioara Maria căruia autorul acestei relatări i-a fost martor, confirmă totodată informaţiile pe care profesorul de yoga Gregorian Bivolaru le-a prezentat în conferinţele cu tema „Dezvăluiri esențiale, referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei pandemii artificiale prin care se urmărește totodată o funestă și satanică păcălire a tuturor oamenilor spre a accepta o definitivă marcare izotopică prin consimțământ, cu sinistrul semn diabolic al Fiarei, despre care există deja profeții clare în Apocalipsă”.
Merită să reflectăm cu toţii, şi mai ales cei care poate mai au unele îndoieli, la sincronicităţile semnificative apărute şi la mesajul pe care Fecioara Maria a ales să ni-l transmită în acest mod.


SEMN PROVIDENȚIAL DE LA FECIOARA MARIA, ÎMPĂRĂTEASA CERULUI!
(Primit în data de 24 mai 2020)

Mă numesc Bondre Francesco, de profesie inginer. Sunt pasionat de practicile și de textele spirituale. Vă relatez cu sinceritate un eveniment semnificativ ce s-a petrecut la locuința prietenei mele din București, în data de 24 mai 2020. Este necesar să menționez aici că prietena mea are într-o cameră o mică statuetă-bust a Fecioarei Maria, pe care o puteți vedea în fotografia de mai jos.

Prietena mea prinsese, cu câțiva ani în urmă, de mâinile statuetei un medalion de sticlă albastră în formă de inimă, pentru a-i mări valoarea simbolică.

A doua zi după audierea unei conferințe a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru despre marcarea izotopică – pe care guvernele o pregătesc pentru însemnarea oamenilor cu pecetea Fiarei și care este pomenită totodată în Cartea Apocalipsei – discutam cu prietena mea despre vremurile tot mai grele prin care trecem, despre îndobitocirea populației prin intermediul mass-mediei și despre această îngrijorătoare marcare izotopică. Spre sfârșitul discuției despre termoscanare, ea a rostit cuvintele: „Doar n-o fi chiar atât de grav!“.

În acel moment, medalionul din sticlă în formă de inimă ce era prins de mâinile statuetei Fecioarei Maria, aflată pe o etajeră, în spatele meu, s-a sfărâmat cu zgomot, ca din senin. Aceasta m-a dus cu gândul la faptul că Fecioara are inima frântă, îndurerată și însângerată din cauza necredinței și a fărădelegilor pe care le comit oamenii zilelor noastre, ca și a răzvrătirii acestora împotriva lui Dumnezeu, a răutății, a egoismului, a neiertării, a împietririi lor sufletești.

Am simțit atunci că acesta este un semn providențial și un mesaj simbolic de la Fecioara Maria, care confirma în acest mod simplu, dar totodată șocant și foarte vizibil, care este ușor de înțeles pentru fiecare dintre noi, faptul că marcarea izotopică este ceva foarte grav, de care se cuvine ca oamenii să se păzească. În acest sens, țin să le recomand tuturor să audieze aceste conferințe despre marcarea izotopică, de la care au și pornit discuțiile mele cu prietena mea. Deloc întâmplător, în acea perioadă, guvernul României a impus scanarea termică la intrarea în magazine și în instituțiile publice.

Mai menționez aici că, printr-o sincronicitate pe care o consider în egală măsură semnificativă, în ultima perioadă tocmai citeam o carte care pe mine m-a impresionat, numită Către preoți, fiii preaiubiți ai Sfintei Fecioare, constituită din sutele de mesaje primite sub forma unor „locuțiuni interioare“ de către preotul italian Stefano Gobbi (1930-2011). La începutul anilor ’70 acest umil preot a participat la întemeierea „Mișcării Sacerdotale Mariane“. Cartea este adresată mai ales preoților catolici, dar este de un imens folos și tuturor credincioșilor creștini, fiind cunoscută în întreaga lume.

Lucrarea face adeseori trimitere la Inima neprihănită, îndurerată, însângerată a Fecioarei Maria și personal consider că sfărâmarea medalionului în formă de inimă, așa cum am menționat mai sus, nu este deloc întâmplătoare, are legătură cu Inima Fecioarei și se referă la ceea ce se petrece actualmente în lume. Tocmai de aceea doresc să împărtășesc cu voi toți acest semn providențial pe care Fecioara Maria a ales să ni-l ofere, pentru a ne ajuta și întări în credință.

Transcriu în continuare unele avertismente și îndemnuri ale Fecioarei Maria din cartea lui Stefano Gobbi – foarte asemănătoare cu atenționările profetice din Cartea Apocalipsei ale sfântului Apostol Ioan – legate de aceste vremuri din urmă pe care le trăim.

Lumea de azi

„Iată în ce situație gravă vă aflați voi astăzi: omenirea s-a răzvrătit împotriva Dumnezeului Iubirii şi înaintează pe calea urii şi a păcatului, care sunt privite ca ceva bun de către mediile de comunicare socială. Voi trăiți într-un mediu nesănătos şi corupt şi vă vine atât de greu să rămâneți fideli poruncilor lui Dumnezeu… Victimele cel mai uşor de înşelat şi care poartă cea mai mică vină sunt tinerii, care au soarta tragică de a trăi în aceste timpuri, în care lumea a devenit mai rea decât pe vremea potopului.” (pag. 290)

„În numele unui mod fals de a concepe libertatea, se justifică toate aberațiile morale. Se începe cu cei mici, se fură nevinovăția multor suflete. Astfel mulți sfârşesc prin a fi contaminați aproape fără să îşi dea seama.” (pag.159)

„Acesta este ceasul satanei şi al puterilor întunericului. Este ceasul lor, care coincide cu clipa aparentei lor victorii. E ceasul lor, dar timpul pe care îl mai au la dispoziție este scurt, iar zilele triumfului lor sunt numărate.” (pag. 271)

„Nu îl mai ofensați pe Fiul Meu, care e deja prea ofensat. Niciodată ca în aceste momente, Inima Mea n-a fost atât de străpunsă de o coroană de spini: păcatele, nerecunoştința, sacrilegiile, părăsirile şi trădările mai ales din parte fiilor Mei preaiubiți şi a sufletelor consacrate. În unele case ale lor nici nu mai pot intra, îmi închid uşa şi nu mă mai vor. Din Grădină a lui Dumnezeu, unele dintre ele au devenit mlaştini unde satana acoperă şi distruge totul cu noroiul său.” (pag.183)

Conducătoarea oștilor cerești

„Misiunea Mea este aceea de a-l combate şi de a-l învinge pe satana.” (pag. 119)

„Preasfânta Treime mi-a încredințat misiunea de a conduce oştile Ei în lupta cumplită împotriva satanei, care dintotdeauna este duşmanul cel mai viclean şi mai îndârjit al lui Dumnezeu. Şi la această a doua venire a Sa, Fiul va veni la voi prin Mama Sa… la fel se va folosi de Inima Mea Neprihănită pentru a ajunge să domnească între voi.” (pag. 194)

Îndemnuri

„Cu teama şi grija unei Mame, care vede cât de mare e primejdia în care vă aflați, vă invit încă o dată să vă întoarceți la Dumnezeu, care vă aşteaptă pe toți, pentru a vă dărui iertarea şi iubirea Sa de Tată. Priviţi cu câte semne îmi însoţesc această chemare îngrijorată… prin mesajele şi prin aparițiile mele în numeroase părți ale lumii şi prin repetatele mele lăcrimări – chiar de sânge – doresc să vă fac să înțelegeți că ceasul acesta este grav şi că paharul Justiției divine s-a umplut. Inima Mea de Mamă este profund rănită interior văzând că aceste semne extraordinare nu sunt nici crezute, nici acceptate.” (pag. 273)

„Vă implor prin semne din ce în ce mai numeroase şi mai mari: lacrimile Mele, aparițiile Mele, mesajele Mele. De acum nu reuşesc să mai rețin această biată lume în căderea ei în prăpastie. Aceasta va fi cea mai mare pedeapsă, pentru că atunci când va ajunge la fund, lumea se va distruge singură.” (pag. 173)

„Eu sunt calea care vă conduce la Iisus.” (p243)

Către preoţi

„A sosit momentul să ieşiți din tăcerea voastră, pentru a merge să luminați Pământul. Arătați-vă tuturor ca fii ai Mei, pentru că Eu sunt mereu cu voi. Mulți vor merge pe urmele voastre şi vor intra în oştirea Mea.” (pag. 204)

„Curând veți fi chemați la luptă deschisă, atunci când vom fi atacați, Fiul Meu şi cu Mine, Biserica şi Evanghelia. Numai atunci va trebui să ieşiți la iveală, pentru a da mărturie pe față.” (pag. 117)

*****

„Nu le este dat tuturor să înțeleagă acest mister al iubirii: acesta este dat numai celor cu inima curată, celor simpli, mici şi săraci.” (pag. 120)

„Am coborât din nou din Cer pentru a vă spune să nu vă temeți, căci din această luptă îngrozitoare, Eu voi ieşi biruitoare: la sfârşit, Inima Mea Neprihănită va triumfa.” (pag. 110)

„Eu sunt Regina voastră. Puterea Tatălui, Înțelepciunea Fiului şi Iubirea Duhului Sfânt, în Lumina Preasfintei Treimi, mi-au confirmat pentru totdeauna rolul împărăției Mele materne.” (pag.133)

Citiţi şi:

Apariţii uluitoare şi miracole contemporane ale Fecioarei Maria (I)

Cel de-al treilea secret revelat de Fecioara Maria la Fatima dezvăluit

Programul planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA”. METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ – SINTEZĂ


 

yogaesoteric
17 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More