Am început noul an sub semnul graţiei lui Kali

 

Meditaţia de anul nou 2006-2007… Am simţit-o ca fiind o meditaţie extraordinar de frumoasă şi pentru mine o meditaţie profetică în ceea ce priveşte acest an.
 
De cum am început, ca şi răspuns la consacrare, am intrat într-o stare foarte specială care s-a continuat apoi şi în meditaţia cu Kali şi apoi a infuzat şi toate celelalte exemplificări. Am simţit cum din Înaltul Cerului se pogoară o Graţie copleşitoare care mă spală de absolut toate condiţionările (existente, prezente, trecute şi viitoare), asemeni unui jet puternic de lumină care înlătură nu numai orice pată sau colţisor de întuneric, dar înlătură chiar şi posibilitatea ca acestea să mai reapară vreodată.
 
Trăiam o stare de existenţă pură, în lumină şi în iubire Divină continuă, dincolo de orice înlănţuiri sau condiţionări. O stare concomitentă de umilinţă, iubire, bucurie şi fericire Îndumnezeită. Simţeam cum această stare nu poate fi alterată de nimic exterior, de “curgerea” relaţiilor cu ceilalţi sau de desfăşurarea evenimentelor oricare ar fi fost natura acestora… Eram plină de lumină, blândeţe, iubire, împăcare Divină continuă, iar prezenţa mea lumina şi alchimiza toate cele cu care eu veneam în contact, tot ceea ce mă înconjura. Curgeam în jur iubire, umilinţă şi bucurie în mod firesc şi ireversibil.
 
Tot în timpul trăirii acestei puternice stări de Graţie exemplificatoare am simţit în inimă şi sfaturile sau cerinţele acestei stări: să manifeşti numai iubire pură, necondiţionată şi lipsită de ataşamente, bunătate şi îngăduinţă, nu mai ai voie să te mâhneşti sau să te superi vreodată, trebuie să te rogi pentru toţi şi toate. Eram mereu blândă, blajină, tăcută, iubitoare, caldă, izvorând şi alchimizând chiar şi suferinţa şi neînţelegerile celor din jur. Simţeam că nu mai trăiesc pentru mine, ci doar pentru ai lumina, bucura şi înflori pe alţii prin lumina ce se revărsa prin mine, şi radia prin prezenţa mea.
 
În mod magic prezenţa mea şi continua trăire a mea în acea stare (zi şi noapte) alchimiza şi înălţa fiinţe, locuri, situaţii ca şi când acest canal Divin care era acum viaţa şi existenţa mea aici, aducea lumina oriunde ea se necesită…
 
Interior în toate acestea eu eram mereu, continuu şi de nezdruncinat într-o stare profundă de împăcare cu Sine, de comuniune şi adoraţie vie în Dumnezeu, de umilinţă şi de o forţă de neînvins, impenetrabilă, eternă, neschimbătoare, sigură. Trăiam o stare de certitudine care nu avea nevoie de nimic altceva, de confirmări, aprobări sau dezaprobări umane, stare de credinţă, libertate şi fericire, absolută şi siguranţă invulnerabilă. De fapt o conştientizam ca fiind starea de ADEVĂR, invulnerabilitatea dată de existenţa în esenţă, în adevărul ultim copleşitor al lui Dumnezeu…
Îţi mulţumesc Doamne pentru Graţia Ta!
 
Am simţit această trăire ca fiind Graţie pură copleşitoare, căci starea mea la începutul meditaţiei exemplificare de Anul Nou era foarte departe de trăirea avută, iar complexitatea şi frumuseţea acestei realităţi pe care eu o experimentam ca fiind atinsă deja şi deci realmente posibilă depăşea orice îmi imaginasem vreodată, oricât de transfiguratoare ar fi fost viziunea mea de până atunci. Am mai spus că am simţit  această trăire ca fiind profetică căci şi în trecut am mai trăit astfel de stări model pe care mai apoi prin efort susţinut, cumulat şi prin susţinerea necesară şi Graţie Divină ele au devenit realitate. Îmi doresc ca şi această trăire să devină o realitate trăită permanent şi conştient!
 
Irina
 
*****
 

Trimite-ne şi tu relatări despre trăirile tale spirituale. De exemplu, despre experienţele avute în timpul meditaţiilor speciale şi impulsionărilor excepţionale realizate cu ocazia Anului Nou. Cele mai frumoase scrisori de la cititori vor fi publicate pe site-ul nostru, iar relatările spirituale extraordinare vor fi premiate.

 
yogaesoteric
9 februarie 2007

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More