Amazon și-a premiat angajații vaccinați cu mașini și prime de până la 500.000 de dolari

Pentru a-i determina pe angajați să se vaccineze împotriva covid, compania Amazon a dat drept premii mașini și prime de 100.000 de dolari unor salariați vaccinați.

Patru muncitori din depozite și un angajat din segmentul Whole Foods au primit mașini în valoare de până la 40.000 de dolari, după ce au făcut dovada vaccinării împotriva covid-19, anunța compania într-o postare pe Instagram.

Trei angajați din depozite și sectorul Whole Foods au primit premii în numerar de 100.000 de dolari pentru că s-au vaccinat, a completat Amazon într-o postare separată pe Instagram.

În luna august, Amazon a lansat loteria „Max Your Vax”, oferind angajaților posibilitatea de a câștiga mașini, o săptămână de concediu plătit, cu un pachet de vacanță de 12.000 de dolari, dar și premii în numerar în valoare de 100.000 sau 500.000 de dolari.

18 premii în valoare totală de 2 milioane de dolari au fost acordate până pe 21 octombrie 2021, potrivit Amazon. Pentru a participa la tombolă, angajaților li se cerea dovada vaccinării prin intermediul unui site web intern.

Citiți și:
Țigări de marijuana, bere, milioane de dolari – Cadourile oferite în lume pentru a convinge oamenii să se vaccineze
Loteria vieții. Te vaccinezi și nu știi ce primești: banii sau moartea?
După vaccinarea vampiristă la castelul Bran şi piesa „Dineu cu Proşti” pentru vaccinaţi, la Bucureşti s-a cântat Recviemul pentru maratoniştii vaccinării. Aceasta este deja viral pe Facebook

 

yogaesoteric
27 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More