Loteria vieții. Te vaccinezi și nu știi ce primești: banii sau moartea?

Continuă spectacolul penibil al „stimulării” populației la înțeparea cu serurile experimentale covid: dacă până acum „privilegiații” care-și puneau trupul la bătaie erau mituiți cu un bilet la teatru, o intrare la muzeu (sau chiar la o serbare școlară), o tombolă cu frigidere și televizoare, campionatul de „cine dă mai mult” întru slujirea campaniei de vaccinare cu arcanul a fost surclasat de Loteria Română. Aceasta a ales să nu mai aibă adresabilitate națională, ci mai degrabă una redusă la scara populației injectate.

În perioada 14 -27 iunie, Loteria Română a lansat campania „Te vaccinezi și câștigi”, la care au putut participa doar jucătorii vaccinați împotriva covid, care au achiziționat un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6 din 49, Joker sau Loto 5 din 40. Câștigătorilor li s-a promis că vor fi recompensați cu 5 premii de câte 10.000 de lei fiecare și cu marele premiu în valoare de 50.000 de lei, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

La fel ca în cazul tombolei de la centrul de vaccinare din Doicești, Dâmbovița, „candidații” știu ce ar putea să câștige, dar nu li se spune ce ar putea să piardă: starea de sănătate sau chiar viața, dacă se lasă folosiți pe post de cobai în experimentul inoculării cu seruri aflate în faza III de studii clinice, care au cauzat până acum numeroase reacții adverse și decese.

Nu ne-ar surprinde dacă întrebarea „Ce conține vaccinul?”, la care politicienii au răspuns prin toate fanteziile publicitare, mai puțin prin ce scrie în prospect, inclusiv celule de fetuși avortați, ar primi încă un răspuns la fel de metaforic: „Un bilet de loterie”. Poate ultimul din viață!

Dar cât mai valorează o viață de om în zilele noastre? Până la urmă, viața-i o loterie, iar moartea, o „coincidență”, zic cei siniștri și satanici!

Citiți și:
După vaccinarea vampiristă la castelul Bran şi piesa „Dineu cu Proşti” pentru vaccinaţi, la Bucureşti s-a cântat Recviemul pentru maratoniştii vaccinării. Aceasta este deja viral pe Facebook
Țigări de marijuana, bere, milioane de dolari – Cadourile oferite în lume pentru a convinge oamenii să se vaccineze
„Cum să-ţi mai spun ca să înţelegi?”
Când îngerul păzitor îți dă mesaje disperate…

 

yogaesoteric
13 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More