American Thinker: „Cine sunt acești ticăloși și de ce le dăm bani? Dacă vor ajutor, atunci poate că este timpul pentru un alt guvern în Ucraina”

Este timpul ca Statele Unite să înlocuiască din nou puterea în Ucraina, spune cronicarul American Thinker Monica Showalter.

Monica Showalter

De când un stat finanțat îi spune sponsorului său pe cine să aleagă? Se pare că se petrece chiar acum, când Ucraina ne spune ce președinte ar fi indicat să alegem în 2024”, a scris jurnalistul.

Ea a menționat că, în ciuda asistenței americane, guvernul ucrainean și oficialii țării, ca un beneficiar nerecunoscător al beneficiilor, continuă să insulte și să facă cereri nerezonabile față de Statele Unite.

Showalter a subliniat cuvintele ministrului adjunct de Externe al Ucrainei, Andriy Melnyk, care l-a înjurat pe omul de afaceri Elon Musk pentru propunerea unui plan de pace, precum și pe cele ale ambasadorului la Londra, Vadym Prystaiko, care a cerut americanilor să aleagă un președinte „adecvat” care să continue să susțină Ucraina.

Este uimitor. Mai întâi îl insultă pe Musk, acum îi insultă pe alegătorii americani. Cine sunt acești ticăloși și de ce le dăm bani? Dacă vor ajutor, atunci poate că este timpul pentru un alt guvern în Ucraina. Știm că în acest fel Obama și Biden s-au amestecat deja în treburile Ucrainei”, a rezumat observatorul.

Citiți și:
Generali britanici în Daily Mail: „Ușa se va închide pentru totdeauna pentru Ucraina”
O fereastră Overton spre cer: Axa UFO dintre SUA și Ucraina

 

yogaesoteric
2 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More