Americanii recunosc că s-au implicat în scufundarea navelor rusești din Marea Neagră! Dezvăluiri uimitoare direct de la Pentagon!

Dezvăluiri uimitoare vin din Statele Unite, în contextul războiului din Ucraina. Se poate vorbi, în acest caz, de o recunoaștere a faptului că americanii s-au implicat în scufundarea unor nave rusești din Marea Neagră.

Forțele ucrainene care au scufundat o navă de război rusă cu rachete Harpoon în iunie au fost antrenate de Statele Unite, a declarat principalul cumpărător de arme al Pentagonului, titrează defenseone.com.

Dezvăluirile făcute de Bill LaPlante

Detaliul a fost dezvăluit la începutul lunii septembrie de către Bill LaPlante, subsecretarul Apărării pentru achiziții și susținere, în timpul unei conferințe găzduite de Defense News lângă Pentagon.

LaPlante a spus că SUA „i-au adus pe ucraineni să se antreneze pe [Harpoon] în țara noastră, în weekendul Memorial Day”. Ulterior, însă, un purtător de cuvânt al lui LaPlante a susținut că subsecretarul nu a vrut să spună că ucrainenii au primit instruire în Statele Unite. În schimb, a spus ea, el a vrut să spună că weekendul în care ucrainenii au primit antrenament se numește Memorial Day în Statele Unite.

Le-am scos de pe navă, le-am pus pe niște camioane cu platformă, am pus (rachetele) Harpoon, modulele pe camionul cu platformă și apoi un alt camion cu platformă pentru sursa de alimentare, am conectat un cablu între ele. Am descoperit că este exportabil. Am adus ucrainenii să se antreneze în weekendul Memorial Day, în țara noastră, iar săptămâna următoare două nave rusești au fost scufundate cu acele rachete Harpoon”, a spus acesta.

SUA au făcut parte dintr-o echipă de coaliție care a făcut antrenamentul, a declarat ulterior un oficial al apărării american.

Citiți și:
De ce are SUA neapărat nevoie de un război cu Rusia?
Ori război total, ori circ total. În ambele cazuri noi, ca oameni simpli, ieşim prost

 

yogaesoteric
15 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More