Noi sfaturi ale guvernului britanic: Femeile însărcinate și cele care alăptează nu este recomandat să fie vaccinate anti-covid cu Pfizer

În 16 august 2022 guvernul britanic a actualizat evaluarea sa cu privire la vaccinurile anti-covid ale firmelor Pfizer și BioNTech (produc în colaborare același vaccin).

Un fragment interesant din noile directive ale guvernului britanic (capitolul 3.4 „Toxicology”, subcapitolul „Toxicity conclusions): „Se consideră că în prezent nu se pot oferi asigurări suficiente privind utilizarea sigură a vaccinului la femeile gravide: cu toate acestea, utilizarea la femeile aflate la vârsta fertilă ar putea fi susținută cu condiția ca profesioniștii din domeniul sănătății să fie sfătuiți să excludă vaccinarea în cazul în care există o sarcină cunoscută sau suspectată. De asemenea, femeile care alăptează nu se recomandă să fie vaccinate.

Se mai explică în documentul guvernului britanic: „Aceste hotărâri reflectă absența datelor în prezent și nu o constatare specifică de îngrijorare”. Adică birocrații britanici sunt super-ultra-mega precauți și, deși n-au date concrete care să stârnească îngrijorări cu privire la vaccinuri, ei pun siguranța înainte de orice și doar din super-ultra-mega precauție spun acum că femeile însărcinate și cele care alăptează să nu se vaccineze anti-covid. Înduioșătoare această grijă pentru siguranța oamenilor, care este necesar să fie înainte de toate!

În 2020 ar fi fost de crezut din partea unei agenții guvernamentale britanice să spună că nu sunt date destule pentru a evalua siguranța vaccinurilor. Dar în 2020 autoritățile din Marea Britanie, ca și din majoritatea țărilor lumii, erau foarte convinse că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”. Cine își manifesta cea mai mică îndoială era înfierat drept conspiraționist, dușman al poporului și terorist.

Eram atunci unul dintre dușmanii poporului care, fără să spună tranșant că vaccinurile sunt proaste, îmi arătam scepticismul față de ele, scepticism izvorât din graba cu care aceste vaccinuri au fost aprobate.

De pildă, în articolul „Vaccinarea anti-covid. Să fim precauți sau proști? Efectele adverse anunțate de producătorul Pfizer”, scriam: „Până acum n-a existat vaccin care să fie aprobat mai repede de 5 ani, dar în cazul covidului se fac presiuni ca un nou vaccin să fie aprobat cât mai repede. Această grabă nu are justificare medicală, ci politică: Politicienii (din toate țările) care au declarat covidul o mare problemă vor să arate că au găsit și o soluție. Virusul n-are cum să dispară, pe cât se înmulțește numărul de teste, pe atât se mărește și numărul celor declarați infectați, iar tentativa de a stăpâni virusul cu tot felul de restricții a fost, pretutindeni unde s-a aplicat, un eșec total (e ca și cum ai vrea să aduni apă cu sita, spuneam mai demult). În aceste condiții, pentru a-și salva fața, politicienii respectivi pretind că soluția e vaccinul.

Între timp, fiindcă au apărut date noi, mie mi-a dispărut scepticismul și m-am lămurit că vaccinurile anti-covid nu sunt nici sigure, nici eficace. Dar în acest timp i-a pălit scepticismul pe demnitarii din sistemul de sănătate britanic. Cică e vorba de „absența datelor” și ca urmare a acestei absențe, ei, adepți ai superultramegaprecauției, cer să nu mai fie vaccinate femeile însărcinate și cele care alăptează.

Să spui în august 2022, după ce miliarde de doze de vaccin anti-covid au fost administrate în întreaga lume, inclusiv la zeci dacă nu sute de milioane la femei însărcinate ori care alăptează, inclusiv în Marea Britanie, că nu sunt date destule, înseamnă prosteală pe față. Eu interpretez „absența datelor” ca „există risc crescut de avorturi spontane și probleme de sănătate pentru bebeluși”. În cercuri „conspiraționiste” se vorbea de mult de asemenea riscuri. Dar demnitarii din sistemul de sănătate britanic nu pot recunoaște așa ceva, fiindcă asta ar însemna niște răspunderi juridice.

Autor: Marius Mioc

Citiți și:
Dovezile ascunse: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv avorturi și malformații
Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe

 

yogaesoteric
15 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More