Analist: „Vacciniada și continuarea escrocheriei covid sunt singura lor soluție”

Ciudata propunere ca studenților să li se ofere combinezoane pentru orele de studiu în laboratoare, a făcut un cunoscut analist să reacționeze.

Politologul și teologul Bogdan Duca şi-a exprimat în termeni categorici indignarea:

Desigur, încă o propunere emanată de «specialiști», pe care guvernanții o aplaudă”.

Ce e haios e că boala în sine chiar nu mai sperie nici cât speria acum 3 luni, ba chiar dă înapoi natural (că a trecut sezonul gripelor), dar noi suntem în continuare prizonierii escrocilor de «savanți» și medici care controlează sistemul, nevertebratelor de politicieni și gunoaielor cu legitimație de jurnalist care alimentează o panică nefondată…”, scrie într-un comentariu Bogdan Duca.

Analistul consideră că există două motive pentru care se iau aceste decizii.

Primul motiv: „vacciniada și continuarea escrocheriei covid sunt singura soluție prin care «specialiștii» și politicienii încearcă să scape de răspunderea penală pentru crimele împotriva umanității comise în ultimul an ca să nu facem o viroză”.

Al doilea motiv: „această escrocherie este un mega-tun bugetar”.

Concluzia analistului este că „totul devine o caricatură mai grotescă și mai imbecilă, pe zi ce trece”. „Dacă nu aș fi afectat direct, aș fi chiar amuzat de această parodie cu cretini și escroci…”, încheie dur Bogdan Duca.

Citiţi şi:
România, avangarda dictaturii pseudo-sănătății mondiale
Două maladii autoimune ale spiritului contemporan românesc

yogaesoteric
8 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More