Anatomopatolog german: „Vaccinul este cauza morții în 30-40% din autopsiile celor recent vaccinați”

Directorul Institutului Anatomopatologic al Universității din Heidelberg, Peter Schirmacher, a efectuat peste patruzeci de autopsii asupra persoanelor care au murit în decurs de două săptămâni de la primirea unui vaccin covid-19 și și-a exprimat îngrijorarea față de constatările sale.

Schirmacher a declarat că 30 până la 40% dintre persoanele examinate au murit din cauza vaccinului și că, în opinia sa, frecvența consecințelor fatale ale vaccinărilor este „subestimată”.

În urma constatărilor sale, Schirmacher a cerut efectuarea mai multor autopsii ale persoanelor vaccinate pentru a verifica dacă vaccinurile au legătură cu decesele. El a avertizat că numărul mare de cazuri neraportate de decese cauzate de vaccinare se datorează parțial faptului că „patologii nu observă nimic despre majoritatea pacienților care mor după și posibil din cauza unei vaccinări”.

În ciuda faptului că a tras un semnal de alarmă în jurul vaccinurilor, mulți au criticat concluziile lui Schirmacher, Institutul Paul Ehrlich calificând declarațiile directorului ca fiind „de neînțeles”. Lacheul cancelarului, imunologul german de înalt nivel, Thomas Mertens, a respins imediat concluziile: „Nu cunosc niciun fel de date care să permită o afirmație justificabilă aici și nu presupun existența unui număr [de decese] nedeclarat”.

Imunologul Christian Bogdan, de la Spitalul Universitar din Erlangen, membru al Comisiei Permanente de Vaccinare (STIKO), a contrazis, de asemenea, ipoteza lui Schirmacher privind „un număr mare de complicații sau chiar decese în urma vaccinării neraportate”.

În ciuda criticilor, Schirmacher a primit sprijin din partea propriilor colegi, iar Asociația Federală a Anatomopatologilor Germani a declarat că ar fi necesar să fie efectuate mai multe autopsii ale persoanelor vaccinate care au murit într-un anumit interval de timp după vaccinare.

Șeful „Grupului de lucru pentru autopsii” din cadrul acestei asociații a dorit să sensibilizeze medicii de familie și autoritățile sanitare în acest sens. Practic, medicii pacienților care mor în decurs de câteva zile sau săptămâni după vaccinare ar fi necesar să solicite o autopsie în cazul în care există incertitudini cu privire la cauza decesului, sau autoritățile sanitare ar fi necesar să ia măsuri.

Asociația Federală a Anatomopatologilor a solicitat deja aceasta în luna martie 2021, într-o scrisoare adresată ministrului Sănătății Jens Spahn (CDU), dar aceasta a rămas fără răspuns.

Bineînțeles, merită menționat faptul că avertismentul lui Schirmacher ar putea face ca diverse companii farmaceutice să piardă afaceri de miliarde de dolari pe termen lung, ceea ce explică de ce concluziile sale au fost respinse de agenda pro-vaccin.

Cu toate acestea, reputația și seriozitatea lui Schirmacher nu pot fi ignorate.

Schirmacher însuși conduce deja un proiect de autopsie a persoanelor care au murit din cauza covid-19, care este subvenționat de stat. El însuși a extins apoi obiectivul și a început să efectueze autopsii pe mai mult de 40 de persoane vaccinate decedate. Deși rezultatele sale reprezintă doar un mic eșantion, constituie o reprezentare îngrijorătoare a tabloului de ansamblu: 30 până la 40% au murit din cauza vaccinării în sine. Anatomopatologul a citat „efecte secundare rare și grave ale vaccinării – cum ar fi tromboza venoasă cerebrală sau boli autoimune”.

Ca răspuns la critici, Schirmacher a negat o lipsă de competență, declarând: „Nu am avut niciun fel de probleme. Colegii greșesc cu siguranță, deoarece nu pot evalua această întrebare specifică în mod competent”. În plus, directorul a declarat că nu încearcă să inducă frică și nu se opune vaccinării, întrucât el însuși a fost vaccinat.

Nu va fi o surpriză reputația lui Schirmacher va fi complet distrusă în mass-media, în mediul online și în comunitatea științifică și medicală.

Citiți și:
Tot mai multe decese în cele mai vaccinate țări. Universitatea din Washington a stabilit conexiunea între vaccin și creșterea bruscă a numărului de decese cauzate de covid
Scoția: Decesele după 6 luni de vaccinări împotriva covid au depășit numărul total de decese după 15 luni de covid în toată Anglia

 

yogaesoteric
2
8 februarie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More