Accesul cretinilor la conducerea Lumii și a Țării este necesar să fie interzis!

Revoltați de abuzurile, interdicțiile și crimele împotriva umanității săvârșite de conducătorii unor state, slugi ale Noii Ordini Mondiale și a ceea ce se ascunde în spatele acesteia, din ce în ce mai mulți cetățeni ai planetei cer instituirea unui nou „Tribunal Nürnberg”.

Intenția este bună, dar nu tocmai potrivită cu respectarea adevărul istoric, pentru că, așa cum rezultă din valorosul volum al lui Joe Heydecker și Johannes Leeb, Procesul de la Nürnberg (București, Ed. Politică, 1983, 540p.), între anii 1945-1949, la Nürnberg, în Germania, nu niște judecători neutri au condus procesele. Acolo, după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, „criminalii învingători i-au «judecat» pe criminalii învinși”. Astăzi situația este total diferită. Criminalii din culise, „Biderbergii” nu-și dezvăluie identitatea iar cei abilitați să o facă sunt fie împiedicați, fie eliminați…

Joe Heydecker a făcut parte din grupul de jurnaliști acreditați la proces pe timpul celor 218 zile de dezbateri. Un proces-verbal al ședințelor însumează 16.000 de pagini, au fost folosite peste 20 de tone de hârtie la multiplicarea documentelor, 780.000 de fotografii, 27 de kilometri de bandă de magnetofon, 7.000 de discuri, 550 de birouri, 28.000 de creioane tocite… 218 zile la procesele Tribunalului de la Nürnberg.

Autorii actualului holocaust apocaliptic ce se comite împotriva umanității a fost declanșat sub lozinca așa-zisei pandemii covid-19 „declarată” fără respectarea convențiilor și reglementărilor internaționale de organizația criminală OMS, structură intermediară în lanțul „Marii resetări”, condusă de o marionetă implicată în moartea a mii de etiopieni. Criminalii ar fi necesar să fie judecați într-o instanță neplătită de globaliști, o instanță a Justiției independente – deocamdată neînființată – dar nu imposibil de realizat.

Miroase-a carantină peste veac!”

Scrisă la 21 ianuarie 2002, poezia „Bolnavi unanim” a fost publicată în ultimul număr al revistei Flacăra, a lui Adrian Păunescu. Astăzi este văzută ca o premoniție tulburătoare a ceea ce se petrece în România şi în lumea covidată:

Şi ce-ar fi dacă,
Într-o zi blestemată
Ne-am îmbolnăvi cu toții
Deodată?
Și medici, și pacienți,
Și părinți, și copii?

Ce-ar fi, ce-ar fi
Dacă, brusc,
Ne-am îmbolnăvi,
Dacă n-ar avea
Cine pe cine să mai trateze,
Bandaje și paranteze?

Ce-ar fi dacă,
În urma dreptului legitim
De a ne îmbolnăvi,
Chiar ne-am trezi,
Că ne-am îmbolnăvit
Și n-avem cui ne adresa,
N-avem pe cine chema?

Ce-ar fi dacă,
Într-o zi blestemată
Ne-am îmbolnăvi
Cu toții
Deodată?

Miroase-a carantină peste veac,
Bolnavii sunt chemați să se supună,
la încercarea ultimă, comună,
să li se spună: nu mai aveți leac
”.

Premoniția lui Adrian Păunescu se regăsește în faza declanșării războiului bacteriologic prin lansarea covidului, ca prim pas în războiul total împotriva omenirii. Cel „climatic” ne-a fost arătat prin forța revărsărilor de ape, a uraganelor și tornadelor neîntâlnite până astăzi în acele locuri. Teroarea, abuzurile, dictatura totală abia se instituie, scop pentru care mulți criminali actuali se află la pupitrele de comandă ale multor state – România nu face excepție –, nu în pușcării sau așezăminte pentru tratarea bolilor mintale, acolo unde le este locul. Depopularea e ținta finală a unor dezaxați care se cred dumnezeii planetei.

Momentan, profitul marilor concerne farmaceutice a explodat dincolo de așteptări, concurând numai cu neguțătorii de arme, iar pentru asta „scopul scuză mijloacele”! Cine să-i judece? Suntem astfel obligați să dăm dreptate Reichsmarschallului Hermann Göring care, în urmă cu 75 de ani, declara la Tribunalul de la Nürnberg, referindu-se la așa-numitul „Führerprinzip” – echivalentul „Marii Resetări”: „Când cineva este stăpân, n-are nevoie să-și explice, ca atare, calitatea!”.

Lipsa echivocului ne scutește de comentarii.

Citiți și:
Avocat dr. Reiner Fuellmich, despre Nürenberg 2: Acestea sunt cu adevărat crime împotriva umanității
11 țări au depus plângere împotriva guvernelor lor, pe care le acuză de crime împotriva umanității. Curtea Penală de la Haga a acceptat plângerea

 

yogaesoteric
28 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More