Andreea Arsene: «Libertatea liberei exprimări vehiculează sugestii după canoanele stăpânitorilor ei străini…!?»

Libertatea presei este unul dintre clișeele demagogice folosite foarte des de către cei „sus puși” ca manevre de atragere a popularității, însă în realitate fiecare televiziune are în culise un finanțator care face jocurile unor cercuri închise care doresc să controleze opinia publică prin manevre de manipulare și intoxicare informațională.

Există o competiție acerbă între trusturile de presă în sfera audio-vizuală, însă toate aceste canale de propagare a informației își duc activitatea după instrucțiunile aceleiași agende. Filiera care controlează mass-media din România este alcătuită în primul rând din serviciile secrete, care la rândul lor sunt subordonate altor ierarhii piramidale.

Cu alte cuvinte mass-media din România nu este românească… monopolul a sute de publicații plus televiziuni îl au magnați în mare parte evrei la origine, dar și non-evrei din Statele Unite, Israel sau țări din vestul Europei. Iată câteva dintre numele imperiilor mediatice internaționale care au acaparat presa din România: Hearst al cărui proprietar este evreul William Randolph Hearst III, iar în România se numește Sanoma Hearst Romania SRL; Ringier, Michael Ringier și soția sa Ellen Ringier sunt evrei din Elveția; Central European Media Enterprises – proprietarul acestui imperiu este un alt evreu numit Ronald Lauder; News Corporation – deținătorul acestui mare brand mediatic este miliardarul evreu Rupert Murdoch; Kohlberg Kravis Roberts, fondatorii și patronii sunt evreii Jerome Kohlberg, Henry Kravis si George R. Roberts.

William R. Hearst III

 

Michael Ringier
 

Ronald Lauder

 

Rupert Murdoch

 

Henry Kravis si George R. Roberts

Aici sunt date doar câteva exemple, însă lista este mult mai lungă și mai detaliată. Pentru o mare parte dintre oameni nu mai este un secret faptul că cei care își spun „poporul ales” (evreii) conduc lumea prin cei patru mari vectori de putere și influență: băncile, mass-media, politica și religia. Este o certitudine istorică faptul că evreii au înființat comunismul, flagelul care a secerat 260.000.000 de vieți de pe pământ. Desigur, foarte puțini cunosc acest aspect, fiindcă evreii au avut grijă ca prin monstruoasa mașinațiune propagandistică să inoculeze în mentalul colectiv al oamenilor doar existența Holocaustului. Mulți dintre voi știți că în multe țări, negarea sau contestarea Holocastului evreiesc conduce la încarcerare automată. Evreii dau vina pe non-evrei pentru tot ceea ce ei înșiși fac. Acest lucru creează confuzie, pentru a instaura o diversiune și distragerea efectivă a atenției oamenilor de la adevăratele probleme cu care se confruntă societatea umană.

Există unii contestatari ai holocaustului, unii chiar din rândul evreilor, care susțin că toată această poveste este o înscenare pusă la cale pentru a servi la crearea statul Israel și desigur pentru a se putea estorca bani din mai multe state europene, printre care și România, pe motivul despăgubirilor.

Cum se face că dintre atâția oameni de pe planetă care au suferit enorm, au fost uciși în război, se distinge doar o populație apatridă, care se bucură de recunoaștere și empatie la nivel internațional, iar celelalte victime umane ale războiului sunt ignorate? Păi, cum avea să ia naștere statul artificial Israel, decât prin astfel de mașinațiuni propagandistice uriașe? Holocaustul a devenit istoria oficială a evreilor, care trebuia impusă la nivel mondial pentru că evreii nu aveau o istorie propriu-zisă, ci doar un back-ground istoric bazat pe mitologii religioase… și acelea plagiate din religiile antice, istorioare patetice prin care își susțin dreptul legitimității asupra tuturor popoarelor, considerându-se dintre toate națiile lumii, doar ei, aleși ai lui Iehova, Dumnezeul biblic.

După ce s-au limpezit apele și au ieșit la interval contestatarii Holocaustului cu dovezi, revizionismul iudaic a schimbat registrul și s-a pus pe amenințări, dând dispoziție guvernelor aflate sub controlul lor să implementeze legi absurde care să le interzică contestatarilor să susțină pe baza unor probe veridice inexistența mult prea trâmbițatului genocid uman. Când auzi cum unii susțin sus și tare teoria drepturilor și libertăților aplicată în societate, te gândești oare unde și în ce fel sunt acordate acestea, dacă dreptul la libertatea cuvântului o poți avea doar în anumite limite? Nu există libertate sau drepturi acordate parțial! Fiindcă aceste noțiuni fundamentale nu cunosc jumătăți sau sferturi de măsură!

Referitor la acest aspect voi aduce la cunoștință un caz al unei persoane, care a ajuns să fie marginalizată, amenințată și concediată în urma unor apariții televizate. Românul cu pricina se numește Gabriel Apreutesei din Iași și este boxer de profesie, care de câțiva ani s-a lansat într-o luptă adevărată împotriva tarelor societății și a politicului abject. Ca dovadă că reminiscențele comunismului n-au dispărut, Gabriel a trebuit să înfrunte o groază de impedimente din partea cățeilor de pază ai sistemului mafiotizat. Gabriel a pierdut câteva locuri de muncă, fiindcă respectivii angajatorii îi cereau să renunțe la statutul de activist patriot.

Într-o țară așa-zis democrată, ți se impune să nu îți manifești mândria patriotică, nu ai voie să faci cunoscute pe plan public situația dezastruoasă a țării sau să lupți pentru normalizare? Este o gravă încălcare a drepturilor și a demnității umane ca în poziția de angajator să condiționezi un candidat în funcție de niște criterii absurde care nu au tangență cu cerințele pentru obținerea unui loc de muncă. Așa ceva se întâmplă-n România… și în țările încă comuniste! Drepturile și libertățile umane există doar scrise pe hârtie. Dacă intri în luptă contra nedreptăților, abuzurilor, ilegalităților comise de către cei care ar trebui să respecte legile și drepturile cetățenești, cei care se simt vizați își vor pune în funcțiune manevrele de intimidare folosind tertipuri mafiote, mai întâi vei fi avertizat, apoi dacă continui să scotocești și să scoți la iveală chestiuni incomode vei fi amenințat cu siguranță și chiar lichidat.

Într-un stat securisto-mafiot, pârghiile puterii le au oligarhii care își planifică activitatea după directivele unei agende impusă de la un nivel superior lor, adică din afara țării.Cetățenii trebuie să se conformeze acestor rigori asupritoare și să-și accepte condiția de sclavi moderni. Unii dintre cei care au intrat în luptă, au abandonat în cele din urmă orice speranță de transformare în bine, fiindcă s-au văzut învinși și neputincioși, neprimind niciun suport moral sau financiar cât de mic din partea fraților de neam. Cei care au plecat din țară pentru o viață mai bună nu pot fi condamnați, fiindcă intră în firescul naturii umane ca unii să-și dorească o viață decentă.

În România, majoritatea cetățenilor trăiesc la limita subzistenței. Ești obligat să plătești taxe statului român, chiar dacă nu ai nicio sursă de venit. O zi de spitalizare, în caz că nu beneficiezi de asigurare medicală, costă cât o zi la un hotel de cinci stele… iar serviciile medicale sunt execrabile, echipamentul medical este vechi și uzat iar personalul medical prost plătit pretinde șpagă, desigur!

Spitalele din România au devenit adevărate focare de infecție, oamenii cu imunitatea scăzută care se internează vii, părăsesc spitalul morți sau mai bolnavi decât înainte de a se spitaliza. Această situație este generalizată fiindcă s-a extins asupra tuturor domeniilor societății și roade ca un cancer la temelia ei până o să o dărâme total.


Citiți și:

Războiul pornit împotriva libertății de exprimare

Ce idei legionare sunt interzise şi de ce?

 

yogaesoteric
17 mai 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More