Anul M.I.S.A. (un nou răspuns pentru Ziua de Constanţa)

 


România a fost teatrul de desfăşurare al circului mediatic, juridic şi politic lansat  de guvernul din umbră împotriva M.I.S.A.


 


câteva precizări pe marginea articolului


„Anul MISA. Constanţa a fost teatrul de desfasurare al circului sectei lui Bivolaru”


publicat în Ziua de Constanţa din 07.01.2005 


 
Faptele văzute de Ziua


Faptele văzute la lumina zilei


 


„2004 a însemnat deconspirarea  promiscuităţii în care trăiesc adepţii MISA, dar şi scăparea printre degete a lui Bivolaru”


 


 


 


2004 a însemnat deconspirarea:


·        mizeriei morale în care se complăceau cei ce au condus ţara până în decembrie.


·        influenţei politicului în justiţie,


·        manevrării abile a presei de către SRI  şi forţele din umbră,


·        democraţiei de faţadă capabilă în realitate să calce în picioare la cel mai mic semn din culise cele mai elementare drepturi ale omului.


 


 


„Principala acuzaţie cu care guru a fost „agăţat” de autorităţi a fost intreţinerea de relatii sexuale si perversiuni cu minora Madalina Dumitru din Costinesti”


 


Principala acuzaţie cu care Gregorian Bivolaru a fost „agăţat” de autorităţi nu prea stă în picioare. Asta pentru că ea nu este reală. A fost fabricată abil prin exercitarea de presiuni asupra unei minore (liberă de altfel să aibe o viaţă sexuală întrucât avea peste 16 ani) care a fost obligată prin intimidare să semneze o declaraţie scrisă dinainte de anchetatori.


 


 


„Deşi iniţial fata a recunoscut toate aceste fapte, ulterior a retractat toate declaratiile facute in fata procurorilor”


 


Deşi iniţial Mădălina Dumitru nu a recunoscut nimic şi a depus după numai câteva ore şi apoi din nou după câteva zile (nu după mai multe săptămâni cum s-a susţinut în mod eronat pe motiv că a fost influenţată de MISA) plângeri privind presiunile la care a fost supusă pentru a da declaraţii false, autorităţile s-au făcut că nu văd şi au continuat circul. Mărturia Mădălinei Dumitru apare pe site-ul yogaesoteric.net alături de cea a numeroaselor persoane  care au fost abuzate fizic şi psihic în timpul percheziţiilor ilegale din luna martie.


 


 


„La începutul lunii aprilie, Mădălina a fost încredinţată familiei surorii ei, Florentina Iordache, din Constanta, de unde a evadat după o lună”(deducem din temenii utilizaţi că de fapt era la închisoare la familia Iordache, n.r.)


 


După ce au încălcat în mod repetat drepturile cele mai elementare ale minorei Mădălina Dumitru autorităţile s-au arătat brusc foarte grijulii cu soarta acesteia. Imaginea Mădălinei a fost prezentată pe mai multe posturi de televiziune aproape dezbrăcată, aşa cum se afla la ora matinală încă în pat atunci când au avut loc percheziţiile. S-a spus despre ea că se prostituează şi practică video-chat-erotic (în condiţiile în care în casa unde locuia nu exista nici măcar vreun calculator sau conexiune Internet). Jurnalul ei intim a fost publicat într-o goană după senzaţional de mai multe ziare fără ca nimeni să se întrebe dacă are dreptul să facă aceasta sau dacă jurnalul este autentic. A fost apoi dusă cu forţa la I.M.L., răpită şi apoi sechestrată chiar de forţele de ordine care ar fi trebuit să o apere dată find calitatea ei de martor. Încredinţată împotriva voinţei sale familiei surorii ei unde era în permanenţă jignită de rudele ei şi era urmărită pas cu pas de securişti în civil, Mădălina a reuşit să fugă în cele din urmă şi nici până în prezent nu se ştie unde se află. Ar trebui oare să le mulţumim autorităţilor pentru felul în care au ştiut să se îngrijească de o adolescentă pe care spuneau că vor să scoată din „ghearele M.I.S.A.”? Mulţumită autorităţilor în, loc de viaţa echilibrată pe care  o ducea, Mădălina este probabil traumatizată emoţional şi a fost exmatriculată de la şcoală din cauza absenţelor, fără să fie vinovată cu nimic.


 


 


„În tot acest timp, MISA şi-a văzut nestingherită de treabă, organizând Tabăra Internaţională de Yoga de la Costineşti”


 


Asta-i deranjează cel mai tare pe ziarişti. Faptul că în tot acest timp yoghinii nu s-au lăsat intimidaţi de numeroasele presiuni ce au fost făcute asupra lor. După ce unii dintre ei au fost jefuiţi de bunurile personale, după ce au rămas fară acte, după ce au trecut prin teroarea atacurilor mascaţilor înarmaţi, după ce au fost jigniţi în mod public şi desemnaţi cu cuvinte nedemne de a fi adresate unei fiinţe umane, după ce le-au fost afectate relaţiile cu familia, prietenii şi colegii din cauza proastei  imagini create de mass-media, după ce au fost daţi afară din servicii pentru că practicau Yoga, totuşi yoghinii au avut tăria să continue activităţile lor spirituale. S-au organizat Spirale Yang şi Spirale pentru trezirea sufletului neamului românesc, iar tabăra internaţională de Yoga de la Costineşti s-a desfăşurat exact ca şi în ceilalţi ani.


În tot acest timp yoghinii  nu numai că şi-au continuat plini de aspiraţie activităţile lor spirituale, ci s-au implicat tot mai activ în viaţa socială românească.  În repetate rânduri yoghinii au atras atenţia opiniei publice asupra caracterului totalitar al regimului care îi guvernează organizând uneori şi săptămânal mitinguri şi acţiuni de protest. Au organizat unul dintre cele mai mari mitinguri din Bucureşti care a reunit peste 4000 de persoane  din toată ţara şi din străinatăte. O premieră a fost şi lanţul uman realizat în jurul clădirii Parlamentului din Bucureşti. Yoghinii de la M.I.S.A. au fost singurii români care au avut curajul să facă două mitinguri în faţa sediului S.R.I. şi să ceară acestei instituţii comunicarea adevărului şi pedepsirea celor vinovaţi. Nicicând un grup de români atât de mare nu a dat dovadă de atâta perseverenţă şi coeziune pentru a-şi apăra dreptul la libertatea de conştiinţă şi pentru a demasca abuzurile la care a fost supus.


 


 


„Şefii MISA au invitat chiar şi presa la spirala demonstrativă din 27 august, pentru a evidenţia moralitatea practicilor yoga După plecarea tuturor străinilor însă, noaptea, yoghinii s-au întâlnit numai între ei în uriaşul cort de la marginea staţiunii, pentru tradiţionalul spectacol erotic Miss Shakti”.


 


În luna august s-a desfăşurat ca în fiecare an Tabăra Internaţională de Yoga de la Costineşti  şi s-au organizat ca de fiecare dată mai multe Spirale Yang, Spirala de Hiatus, spectacole şi concursuri artistice cu tematică spirituală, printre care şi concursul Miss Sakti. O premieră a acestui an a fost faptul că jurnaliştilor care s-au remarcat printr-o anumită obiectivitate li s-a permis accesul atât la spirala de hiatus cât şi în terenul împrejmuit la activităţile private ale M.I.S.A. Astfel că cititorii respectivului ziar (este vorba de Jurnalul Naţional) au putut să se convingă prin intermediul fotografiilor făcute de jurnalişti ce se petrece cu adevărat la aceste evenimente şi că nu este vorba de sex în grup aşa cum a afirmaseră Ziarul Ziua şi altele în repetate rânduri.  


 


 


„Poate ca anul 2005 va aduce prinderea si judecarea lui Bivolaru ce ar putea lamuri mai multe necunoscute, mai ales ca s-a vorbit foarte mult in ultimul timp despre tentaculele pe care MISA si le-a intins in mai multe institutii publice”


 


 


Poate că anul 2005 va aduce judecarea şi pedepsirea celor răspunzători pentru acţiunile abuzive şi inacceptabile declanşate în martie 2004 împotriva domnului profesor  Gregorian Bivolaru şi a M.I.S.A.. Acest act de dreptate ar putea lămuri opinia publică de unde provine această furie oarbă şi acest exces de zel fără precedent care a dus la declanşarea celei mai mari acţiuni a poliţiei şi jandarmeriei române de la mineriade până  în prezent, după cum s-au lăudat singure autorităţile. Au fost puse în joc resurse foarte mari atâta umane cât şi financiare (ne întrebăm pe banii cui?) care nu şi-au găsit justificarea nici până în prezent dat fiind că nu au existat  dovezi concrete care să justifice gravele acuzaţii aduse. Am asistat şi asistăm în continuare la o campanie agresivă în presa românească bazată pe zvonuri, opinii subiective, bănuieli cu scopul discreditării şi distrugerii imaginii domnului profesor Gregorian Bivolaru şi a M.I.S.A. 


 


 


10 ianuarie 2005 


 


 


ZIUA de CONSTANŢA 7 ianuarie 2005   


Anul MISA. Constanta a fost teatrul de desfasurare al circului sectei lui Bivolaru   


http://www.ziua.ro/ct.php?id=29089


2004 a insemnat deconspirarea promiscuitatii in care traiesc adeptii MISA, dar si scaparea printre degete a lui Bivolaru * Principala acuzatie cu care guru a fost „agatat” de autoritati a fost intretinerea de relatii sexuale si perversiuni cu minora Madalina Dumitru din Costinesti * Desi initial fata a recunoscut toate aceste fapte, ulterior a retractat toate declaratiile facute in fata procurorilor * La inceputul lunii aprilie, Madalina a fost incredintata familiei surorii ei, Florentina Iordache, din Constanta, de unde a evadat dupa o luna * Desi a fost data in urmarire generala, ca si Bivolaru, fata nu a putut fi gasita de autoritati * In tot acest timp, MISA si-a vazut nestingherita de treaba, organizand Tabara Internationala de Yoga de la Costinesti * Sefii MISA au invitat chiar si presa la spirala demonstrativa din 27 august, pentru a evidentia moralitatea practicilor yoga * Dupa plecarea tuturor strainilor insa, noaptea, yoghinii s-au intalnit numai intre ei in uriasul cort de la marginea statiunii, pentru traditionalul spectacol erotic Miss Shakti * Poate ca anul 2005 va aduce prinderea si judecarea lui Bivolaru ce ar putea lamuri mai multe necunoscute, mai ales ca s-a vorbit foarte mult in ultimul timp despre tentaculele pe care MISA si le-a intins in mai multe institutii publice.


2004 a adus o ancheta fara precedent care a avut drept tinta gruparea condusa de Gregorian Bivolaru. Timp de 14 ani, Gregorian Bivolaru a atras in secta sa zeci de mii de romani pe care i-a invatat sa isi bea urina, sa practice Tantra, sa isi paraseasca familia, unii dintre ei sfarsind la spitalul de nebuni sau chiar sinucigandu-se. In anul care abia s-a incheiat, autoritatile au realizat in sfarsit pericolul pe care il reprezinta o astfel de miscare si au decis sa analizeze toate informatiile adunate cu asiduitate de serviciile secrete care au monitorizat atent MISA. Descinderile fortelor de ordine in ashramurile din Bucuresti ale yoghinilor au scos la lumina promiscuitatea totala in care traiau, o viata sexuala fara limite, studiouri de inregistrare a filmelor pornografice si video-chaturi. Carligul cu care autoritatile l-au agatat pe Bivolaru, in prima faza, s-a numit Madalina Dumitru, o minora din Costinesti care a recunoscut ca a intretinut raporturi sexuale cu guru. Acesta a fost inceputul unei anchete penibile in care Bivolaru a fost scapat printre degete din cauza unor vicii de procedura, dupa care a disparut fara urma, iar Madalina Dumitru a fost incredintata familiei surorii, de unde s-a facut, la randul ei, nevazuta.


Mama Madalinei, Constanta Dumitru, ne-a povestit ca fiica ei a intrat in legatura cu yoghinii in urma cu doi ani, vara, in timpul „Taberei Internationale de Yoga” din Costinesti. Atunci ea avea numai 15 ani. Yoghinii au remarcat-o pe Madalina si au invitat-o la Comandament. Constanta Dumitru spune ca ei i-au prezentat-o lui Bivolaru, care a placut-o si i-a propus sa ramana in grupare. A urmat o perioada in care Madalina pleca in fiecare zi cu yoghinii si se intorcea seara tarziu: „Bivolaru o plimba cu jeep-ul prin statiune, impreuna cu inca o fata care statea pe langa el, una Miruna, cu care Madalina s-a imprietenit repede, astfel ca o numea sora ei”. Pentru a o apropia si mai mult, yoghinii i-au facut Madalinei tot soiul de cadouri – haine, un telefon mobil – si i-au organizat ziua de nastere, pe 13 septembrie. Constanta Dumitru ne-a povestit ca Madalina era foarte incantata de yoghini si mai ales de Bivolaru. „Imi spunea ca Bivolaru e un om bun care isi ajuta semenii. Atunci cand ii ceream sa imi povesteasca exact ce se intampla acolo, ocolea subiectul”. In decembrie 2001, Madalina si-a anuntat mama ca vrea sa plece la Bucuresti, la Bivolaru, caci acesta i-a promis ca o va ajuta sa isi implineasca visul de a deveni artista. Din ziua in care a plecat, Constanta Dumitru nu a mai stiut mare lucru despre Madalina. Fata a mai fost de cateva ori pe acasa, o data la moartea tatalui ei. Ea a povestit ca se simte foarte bine la Bucuresti si ca ia lectii de actorie. Madalina i-a aratat mamei ei o fotografie in care era imbracata cu un halat galben foarte decoltat, pe sub care nu mai avea nimic, si i-a spus ca poza a surprins momentul in care se pregatea sa intre pe scena. Fata i-a lasat mamei, succesiv, mai multe adrese la care aceasta a incercat sa ii scrie, dar toate scrisorile s-au intors la expeditor. Femeia a incercat si sa ii telefoneze pe mobil, dar niciodata nu a raspuns nimeni. In schimb, a primit telefon de la un barbat care i-a spus sa nu o mai sune pe Madalina, caci fata nu se va intoarce niciodata acasa. Simtind ca ceva e in neregula cu Madalina, Constanta Dumitru a facut o sesizare la Politia Costinesti. Ea a stat de vorba cu seful de la Cercetari Judiciare, Puiu Raileanu, despre care cotidianul nostru a mai scris ca ii apara pe yoghini. „Domnul Puiu mi-a spus ca e vina Madalinei ca a plecat, fiindca i-a placut. Cum poate un politist sa vorbeasca asa despre o minora?”, s-a plans mama fetei.    


Yoghina isterica                                                                                         


Reprezentantii Directiei Generale pentru Protectia Drepturilor Copilului au decis, la inceputul lunii aprilie, ca Madalina Dumitru sa locuiasca, pana in luna septembrie cand va implini varsta majoratului, in Constanta, la sora ei mai mare, Florentina Iordache. Autoritatile au decis ca Madalina sa fie transferata de la scoala din Bucuresti, unde a invatat de la 15 ani, la o institutie din Constanta. Sedinta Comisiei DPC in care se decidea soarta minorei a fost tulburata de un barbat care a incercat sa impiedice executarea hotararii. Politistii chemati la fata locului l-au identificat ca fiind nimeni altul decat Remus Lomos, in varsta de 31 de ani, din Bucuresti, care, dupa inceperea scandalului MISA, pretinde ca e iubitul Madalinei si ca vrea sa se casatoreasca cu ea. Dupa terminarea discutiei comisiei, Madalina a fost lasata sa stea de vorba cu Lomos intr-o incapere, in prezenta rudelor, a politistilor si a reprezentantilor DGPDC. La vederea asa-zisului logodnic, fata a inceput sa se comporte violent, devenind isterica si a spart scrumiere si cesti. Ea a spus ca vrea sa plece la Bucuresti cu Lomos care, pentru a fi si mai convingator, venise la Constanta cu doi nasi de cununie. Pana la urma, Madalina s-a calmat si a acceptat sa ramana, deocamdata, la sora ei, in Constanta.


Evadarea


Dupa aproape o luna de zile, Madalina a disparut, intr-o seara, din curtea familiei Iordache. Cumnatul Madalinei, Marian Iordache, a declarat ca „evadarea” a fost pusa la cale de Remus Lomos. „La inceput, barbatul a venit la noi in casa, mi-a spus ca o iubeste sincer pe cumnata mea si ca ar dori sa nu le interzicem sa se vada, iar noi ne-am gandit ca poate nu ar fi rau sa-i lasam sa iasa impreuna, dar le-am cerut sa-mi lase actele, ca nu cumva sa fuga”, ne-a declarat Marian Iordache. Impreuna cu cei doi logodnici mergeau in oras si potentialii viitori nasi, Constantin si Nadia Cojocaru, care complotau cum sa o „recupereze” pe Madalina din „ghearele” familiei care o avea in plasament. In momentul in care cumnatul fetei a descoperit ca Remus voia de fapt sa o ademeneasca pe Madalina si sa se casatoreasca pe ascuns cu ea, le-a interzis sa se mai vada. Dupa acest incident, situatia parea a se fi detensionat, insa Remus Lomos continua sa mearga zilnic la DGPDC pentru a contesta decizia incredintarii Madalinei familiei surorii sale. De asemenea, Lomos statea in fiecare zi in masina, in fata casei familiei Iordache, si urmarea toate miscarile din zona. Suparat ca nu mai putea sa o vada pe Madalina si riscand astfel sa piarda controlul asupra ei, a inaintat Politiei o plangere in care ii acuza pe sotii Iordache ca o supun pe Madalina unui tratament inuman. In plangere, Lomos se referea chiar la bataie si hartuire sexuala. In replica la aceste acuzatii, Florentina si Marian Iordache, sora si cumnatul adolescentei, au scris si ei cate o plangere prin care infirmau spusele lui Lomos si, in plus, reclamau disparitia Madalinei de la domiciliu.


Biletul de adio 


Sotii Iordache au descoperit in dormitorul Madalinei un bilet de ramas-bun: „Am plecat cu Remus pentru ca il iubesc, iar peste cativa ani poate ma veti intelege; va iubesc mult pe toti”. In perioada in care a locuit la sora ei, Madalina a continuat sa faca exercitii de yoga, iar Florentina a observat ca in mintea adolescentei era numai sex. „Tot timpul se gandea la sex, spunea ca nu poate sa traiasca fara sex si consuma foarte multe ceaiuri; am gasit-o stand in cap, facand astfel yoga”, marturiseste sora ei. De asemenea, Florentina Iordache declara ca, daca nu fugea cu Remus in modul in care a facut-o, tot nu se lasa pana nu pleca, pentru ca Madalina avea in cap ideea de a se infometa pentru a convinge autoritatile ca era prost ingrijita.      


Madalina pozeaza in victima 


Directorul adjunct din acea vreme al Directiei pentru Protectia Copilului Constanta, Elena Tudor, a acceptat sa ne arate scrisoarea trimisa de adepta MISA. Madalina si-a inceput textul cu o prezentare de genul: „Eu sunt cea pe care voi ati tinut-o cu forta in Constanta…”, de parca scandalul iscat la sediul Directiei pentru Protectia Copilului poate fi uitat asa usor. Fata preciza ca a trimis scrisoarea pentru a explica motivul plecarii: nu mai suporta sa locuiasca la sora ei si se saturase sa fie pasata de colo-colo si sa slujeasca intereselor altora. Madalina se plange ca a fost chinuita pe nedrept si ii acuza pe reprezentantii Directiei ca nu s-au gandit deloc la fericirea ei. Preluand acuzatiile lui Bivolaru, devenite clasice, ea crede ca presa a prezentat numai minciuni despre ea. Adepta MISA adresa rugamintea sa fie lasata in pace si sa nu o mai caute nimeni, caci vrea sa isi vada in liniste de viata sa, caci e suficient de mare ca sa isi poarte singura de grija. Minora se plange ca a intrat fara vina in toata aceasta tevatura si ca ar fi vrut sa ramana anonima. Elena Tudor ne-a spus ca scrisoarea nu a fost expediata din Bucuresti, ci dintr-un alt oras al carui nume nu poate sa ni-l divulge pentru a nu influenta in vreun fel ancheta Politiei. 


Spirala de dimineata, praf in ochii autoritatilor       


In tot acest timp in care Bivolaru si amanta sa minora se ascund de autoritati, liderii MISA au organizat nestingheriti traditionala Tabara Internationala de Yoga la Costinesti. Mai mult, ei au incercat o lovitura de imagine, ca raspuns la toate acuzatiile cu care se confruntasera. Organizatorii taberei au declarat ca ii invita la Costinesti pe jurnalisti si pe oricine dorea sa se convinga de faptul ca acolo au loc exercitii spirituale inofensive. In realitate, toti cei care au incercat sa participe la lucrarile taberei au fost tinuti, ca si in anii trecuti, departe de evenimentele propriu-zise. Cu cateva zile inainte de 27 august, data la care yoghinii organizeaza, in fiecare an, Marea Spirala, organizatorii taberei au recurs la o stratagema. Ei au trimis autoritatilor o solicitare de „colaborare (…) pentru desfasurarea in bune conditiuni a manifestarii cultural-filozofice pe terenul extravilan al statiunii, in data de 27 august, intre orele 6,30 – 10.00”. Cererea era semnata de SC Edit Com Cubera SRL, cu sediul in Bucuresti si a fost aprobata de toate autoritatile, inclusiv de IPJ Constanta. La ora sase dimineata, aproximativ 3500 de yoghini s-au intalnit pe terenul situat in extravilanul statiunii, in imediata apropiere a cimitirului, unde se desfasoara toate spiralele energetice. Cateva zeci de jandarmi si politisti au supravegheat zona, fata in fata cu cordonul format din oamenii de ordine ai yoghinilor. Nici un jurnalist – cu exceptia reprezentantilor unui cotidian central – nu a fost lasat sa patrunda in perimetru. In spirala, timp de mai bine de doua ore, yoghinii au meditat si s-au rugat aproape nemiscati pentru binele neamului romanesc. Apoi, cercul s-a rupt si fiecare a plecat spre locul in care era cazat. Fara incidente, fara manifestari care sa confirme acuzatiile de imoralitate care le-au fost aduse de-a lungul timpului.


Pe intuneric, ascunsi de ochii opiniei publice


Poate ca tot acest circ a avut darul sa ii convinga pe necunoscatori. Poate ca au fost si romani care, afland prin intermediul mass-media ce s-a intamplat la Costinesti, s-au gandit ca yoghinii au dreptate sa se planga de calomniile ce le-au fost aduse ani de-a randul. Cei care au mai participat la spirale anii trecuti stiu insa ca tot ce s-a intamplat la Costinesti pe 27 august 2004 a fost praf in ochii autoritatilor si opiniei publice. Doi ani consecutiv, 2002 si 2003, o echipa de jurnalisti de investigatii a cotidianului ZIUA de Constanta a reusit sa participe, incognito, la mai multe spirale. Toate spiralele se organizau noaptea, incepand cu ora 22-23, la adapostul intunericului! De fiecare data am reusit sa patrundem pe campul de langa cimitir amestecandu-ne printre yoghinii obisnuiti, incercand sa nu atragem atentia. De fiecare data am gasit acolo o reduta bine pazita, cu cordoane de oameni de ordine inarmati cu bastoane de cauciuc si chiar cu pistoale, echipati cu lanterne cu care ii cercetau pe cei pe care ii considerau dubiosi. In permanenta, doua autoturisme se plimbau pe cele patru laturi ale perimetrului pentru a impiedica accesul strainilor. La marginea campului, yoghinii care nu aveau inca legitimatie stateau rabdatori la rand pana la portiera unui Aro, unde primeau hartii de acces in spirala. In difuzoarele asezate in centrul campului, pe o alta masina, organizatorii anuntau ordinea de intrare in spirala, in functie de zodii. Oamenii se tineau de maini, in alternanta un barbat – o femeie. Yoghinii din anii inferiori de studiu statea undeva in afara spiralei, intr-un grup si executau aceleasi figuri, individual insa. In permanenta, o muzica psihedelica insotea miscarile executate de yoghini, pe care noi le-am perceput mai curand lugubre. In imediata apropiere a spiralei, o multime de tarabe asezate de-a valma, formau un talcioc dezgustator. Am gasit acolo carti despre tehnicile yoga, licori, tamaie, lumanari, casete video si audio cu conferintele lui Bivolaru, „vibratoare energetice”. Dupa spirala, yoghinii aveau o pauza de vreo doua ore, dupa care, unii dintre ei isi continuau programul la „teatrul de vara”, acoperit ulterior cu o copertina de plastic. In acest an, scenariul a fost modificat, cu spirala de dimineata, tocmai pentru a distrage atentia autoritatilor. Cea mai buna dovada e faptul ca, noaptea, yoghinii au organizat in cortul ferit de privirile curiosilor spectacolul erotic, devenit deja traditional, Miss Shakti, care a incheiat practic programul din 2004 al taberei. In prezent, nimeni nu ar putea spune daca Bivolaru si Madalina se mai afla sau nu in tara. Formal, autoritatile i-au cautat fara succes luni de zile. Poate ca anul 2005 va aduce prinderea si judecarea lui Bivolaru, ce ar putea lamuri mai multe necunoscute, mai ales ca s-a vorbit foarte mult in ultimul timp despre tentaculele pe care MISA si le-a intins in mai multe institutii publice. (Mihai Razvan Rotaru, Doru Copot)


 


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More