Anumite documente arată că administrația Biden consideră că mamele pro-viață sunt potențiale teroriste interne

Noi documente dezvăluite de America First Legal sugerează că administrația Biden consideră mamele de vârstă mijlocie pro-viață ca fiind potențiale teroriste interne, deoarece se opun uciderii copiilor intrauterini prin avort.

Documentele provenind de la Departamentul pentru Securitate Internă al SUA includ informații despre o propunere de program de pregătire intitulat „Alege-ți propria aventură”, care prezintă o mamă „pro-viață de vârstă mijlocie” ca fiind un „suspect de radicalizare” de care ar fi necesar să ne ferim.

Reed D. Rubinstein, consilier senior la America First Legal, care a obținut documentele printr-o cerere în baza Freedom of Information Act (Legea Libertății de Informare), a descris conținutul acestora ca fiind „alarmant”.

El a spus despre departamentul de securitate că pare să nu mai investigheze doar valizele suspecte, nesupravegheate, de la aeroport; acum, acesta este folosit pentru a ataca persoanele ale căror opinii politice sunt diferite de cele ale actualei administrații prezidențiale.

Schimbarea Departamentului pentru Securitate Internă într-o organizație de informații interne și într-un aparat de securitate internă de tip Stasi, asemănător cu cel al Deep State, este alarmantă”, a declarat Rubinstein. Departamentul „face profilul americanilor patrioți și conservatori din punct de vedere politic, ca fiind părinți abuzivi și teroriști interni, pentru că se opun avortului la cerere și au votat pentru fostul președinte Trump. Agenția a scăpat de sub control.

Un document al Biroului de prevenire a Terorismului și a Violenței prezintă un program de formare propus cu scenarii de tipul „Alege-ți propria aventură”, în care utilizatorii identifică „potențiala radicalizare a altora” în situații „reale”. Documentul este datat 29 ianuarie 2021, la o săptămână după ce președintele Joe Biden și-a preluat mandatul.

Unul dintre scenarii implică o mamă pro-viață de vârstă mijlocie, pe nume Ann, pe care administrația Biden o descrie ca fiind „suspectă de radicalizare”.

Aceasta este Ann, o locuitoare din Elkville, în America rurală”, se arată în schița programului. „Ann a fost întotdeauna religioasă, dar de la moartea mamei sale, a devenit din ce în ce mai evlavioasă. Este o prezență frecventă în comunitatea din micul oraș, fiind activă în mai multe grupuri bisericești. Deși a fost întotdeauna protectoare cu cei patru copii ai săi, a devenit din ce în ce mai preocupată de bunăstarea altor copii, inclusiv a celor nenăscuți”.

Schița programului spune că participanții aleg din trei „roluri de asistenți” care îi poartă prin „alegeri dificile care se apropie de deciziile din viața reală la sfârșitul fiecărei scene”. Pentru scenariul „Ann”, utilizatorii ar putea alege să fie un angajat al unei brutării, un frizer sau un predicator, potrivit documentului.

Iată mai multe detalii de la Fox News:

Ești preotul de la singura biserică din Elkville”, scrie în scenariul predicatorului. „Observi că unul dintre membrii congregației tale, Ann, a devenit din ce în ce mai fervent în ceea ce privește poziția sa pro-viață. O vedeți împreună cu un alt enoriaș într-o discuție aprinsă în timpul unui grup de rugăciune. Ann vă întreabă direct dacă Biblia justifică violența în apărarea vieții.

Opțiunile de „asistent” ale predicatorului includ programarea unei consilieri cu Ann pe tema învățăturilor bisericești și a prevenirii violenței, a discuta cu soțul ei pentru a vedea dacă a observat o schimbare de comportament și a ajunge la o membră a grupului bisericii pentru a o întreba despre interesele ei recente….…

Secțiunea include încă două scenarii: Un angajat al unei brutării auzind-o strigând „ucigaș de copii” și ea spunându-i coafezei sale că „ar fi necesar să se facă ceva pentru a pune capăt biroului de planificare parentală din districtul vecin”, potrivit documentelor.

Noile documente aduc dovezi suplimentare la îngrijorările legate de faptul că administrația Biden abuzează de puterea sa pentru a-și ataca adversarii politici. Într-o altă serie alarmantă de evenimente de anul trecut, FBI a percheziționat locuințele mai multor susținători ai drepturilor pro-viață, inclusiv a tatălui din Pennsylvania, Mark Houck, care a fost de acord să coopereze cu autoritățile în ancheta lor. Ulterior, un juriu l-a exonerat pe Houck de toate acuzațiile.

Mark Houck și familia

Între timp, administrația Biden pare să ignore valul masiv de atacuri asupra organizațiilor pro-viață din ultimul an, inclusiv atacuri cu bombe incendiare, vandalism, atacuri cibernetice și alte acte de terorism.

Procurorul general al SUA, Merrick Garland, este, de asemenea, acuzat că nu i-a protejat pe judecătorii conservatori de la Curtea Supremă a SUA în urma scurgerii de informații din cazul Dobbs v. Jackson, descurajându-i pe șerifii americani să aplice o lege împotriva intimidării care interzice protestele în fața locuințelor judecătorilor.

În documentele expuse de un denunțător, Departamentul de Justiție i-a descurajat pe șerifi să aresteze protestatarii pro-avort în fața locuințelor judecătorilor, spunând că ar fi „contraproductiv” să facă arestări în cazuri în care departamentul „nu va acuza și nu va urmări penal”.

Administrația Biden nu a aplicat legea nici măcar după tentativa de asasinat asupra judecătorului Brett Kavanaugh în iunie. Poliția a arestat un bărbat din California care avea un pistol și alte arme în fața casei lui Kavanaugh, înainte de decizia Dobbs. Poliția a declarat că Nicholas John Roske, în vârstă de 26 de ani, a plănuit să îl ucidă pe judecător și, eventual, pe alte două persoane, pentru a împiedica instanța să anuleze hotărârea Roe vs. Wade.

Citiți și:
Templul Satanic a acționat în instanță pentru a pune stop interzicerii avortului, susținând că uciderea bebelușilor este un drept religios
Armata din SUA anchetează o femeie care s-a opus afișelor LGBTQ+ într-o școală primară: „Au creat această imagine despre mine, că sunt un fel de terorist domestic”
Decret guvernamental în Ungaria. Femeile care vor să avorteze este necesar să asculte bătăile inimii fătului înainte

 

yogaesoteric
28 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More