Apasă-ţi degetul arătător timp de 60 de secunde: Efectul pe care acest truc îl are asupra organelor este uimitor!

 

Nu este nevoie să îţi umpli trupul cu medicamente pline de chimicale, având în vedere că există metode mai sigure şi naturale de alinare a durerii. Reflexologia pretinde că fiecare punct din trupul nostru este conectat cu mâinile noastre.

Vezi mai jos cum!

Degetul mare este conectat cu plămânii şi inima. Dacă bătăile inimii sunt galopante, freacă degetul mare şi trage-l. Bătăile inimii vor începe să se calmeze.

Degetul arătător este conectat cu stomacul şi colonul. Pentru a scăpa de constipaţie sau de durerile abdominale, apasă-l şi freacă-l timp de un minut, înainte de a trage de el. Vei ajunge să te simţi mai bine, în scurt timp.

Degetul mijlociu se află în legătură cu intestinele subţiri, cu inima, sângele şi sistemul respirator. Ori de câte ori te simţi ameţit, îţi este greaţă sau suferi de insomnie, întinde degetul mijlociu şi freacă-l.

Inelarul are o semnificaţie aparte pentru starea de spirit. Pentru a preveni depresia, doar masează degetul.

Degetul mic este corelat cu rinichii, precum şi cu durerile de gât şi de cap. Masează-l şi te vei simţi mult mai bine.

Palmele se află în legătură directă cu sistemul nervos. Pentru a-ţi proteja starea psihică, pur şi simplu bate din palme. În acest fel, circulaţia se va îmbunătăţi şi te vei simţi mult mai bine.

Citiți și:

Reflexologia, o metodă naturală străveche, simplă şi eficientă, ce este destinată atât prevenirii, cât şi menţinerii sau refacerii stării de sănătate

Legătura dintre emoţii şi organe

 

yogaesoteric
31 iulie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More