Apelul unui medic pediatru către ministrul Sănătății: Extinderea vaccinării la copii nu trebuie să se petreacă. Consecințele pot fi deosebit de grave

Un medic din Brașov a adresat un apel ministrului Sănătății prin care cere cu argumente renunțarea la vaccinarea copiilor. Damian Baciu este medic pediatru cu atestat universitar în Vaccinologie.

Iată apelul formulat de dr. Baciu:

„Acesta este APELUL pe care l-am adresat Ministrului Sănătăţii, pentru informare:

Bună ziua Dna Ministru!

Mă adresez d-stră în calitate de medic pediatru cu atestat universitar în Vaccinologie.

Urmare a exprimării tot mai frecvente în spaţiul public a dorinţei şi nerăbdării de a extinde vaccinarea anti-covid 19 şi la eşalonul pediatric (dr. Craiu M., dr. Rafila A., dr. Maler B. …), mă consider îndreptăţit să fac apel la d-stră, în speranţa înţelegerii acestei acţiuni.

Voi detalia puţin conţinutul acestui apel ca totul să fie în final cât se poate de clar.

• Produsele folosite pentru imunizare sunt în curs de TESTARE pentru încă 2 ani. Au fost elaborate în câteva luni, deşi etapele de parcurs durează în mod obişnuit minim 7 ani.
• Aceste produse NU AU APROBARE DE PUNERE PE PIAŢĂ! Producătorii şi-au declinat orice responsabilitate legată de efectele adverse pe termen scurt, mediu sau lung.
• Unele produse nici nu se pot numi vaccinuri; ele vizează inducerea modificărilor genetice în organismul primitor (Pfizer, Moderna). Acest fenomen NU EXISTĂ în lumea vie!
• Este un EXPERIMENT GENETIC (GENIC) efectuat pe fiinţe umane.

În acest moment, după luni bune de la debutul campaniei de „vaccinare”, nu se poate afirma că produsele experimentale utilizate împiedică semnificativ circulaţia virusului. Afirmaţiile repetate că vaccinul este eficient şi sigur NU AU SUPORT ŞTIINŢIFIC REAL! Există statistici care arata că numărul deceselor covid-19 este acelaşi şi în cazul celor vaccinaţi şi al celor nevaccinaţi. S-a recunoscut că persoanele vaccinate pot face boala şi pot transmite virusul.

Populaţia pediatrică, în contextul acestei viroze, NU prezintă pericol epidemiologic, sau patologic.

Toate afirmaţiile exprimate aici sunt susţinute de numeroase luări de poziţie ale unor personalităţi competente în domeniile care vizează acest episod patologic: vaccinologie, epidemiologie, imunologie…, pe care cu siguranţă le cunoaşteţi.

În acest context consider cel puţin nejustificată propaganda pro-vaccinare! Extinderea vaccinării la copii NU TREBUIE SĂ SE PETREACĂ, pentru că nu are nicio justificare medicală, iar consecinţele pot fi deosebit de grave pe termen mediu şi lung, fiind vorba de modificări genetice ale organismului primitor.

Nu mai puţin important este ASPECTUL ETIC în cazul efectuării de experimente genetice pe copii!

Susţin renunţarea la testarea copiilor în şcoli. Nu folosiţi testarea, vaccinarea şi paşaportul ca pretexte pentru impunerea unor restricţii discriminatorii!

Mulţumesc pentru atenţie!
Cu deosebită stimă, dr. Baciu Ghe. Damian”

Citiți și:
„Dacă faceți vaccinul împotriva covid copiilor, comiteți o crimă!”, avertizează savantul virusolog Sucharit Bhakdi într-o filmare virală
Copii decedați după injectarea cu serurile experimentale covid, în timpul studiilor clinice, cazuri consemnate de Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA

yogaesoteric
7 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More