Judecătoarea Mădălina Afrăsinie: „Nu mă vaccinez, nu m-a convins graba cu care au scos acest vaccin. Nu simt nevoia să fiu parte din acest experiment”

Trecută împreună cu întreaga familie prin boală – deci imunizată pe cale naturală –, judecătoarea Mădălina Afrăsinie de la Tribunalul București a declarat că nu dorește să fie injectată cu serul experimental anti-covid, fabricat cu o grabă dubioasă și pus pe piață încă dinainte să fie încheiate studiile clinice. Însă argumentul cel mai puternic pe care ea îl invocă este dreptul de a decide asupra propriului său trup.

Nu o să mă vaccinez. O să fac test, dacă asta este singura variantă de a pleca din țară. Nu mă vaccinez, mai aștept. Nu m-au convins. Nu m-a convins graba cu care au scos acest vaccin, faptul că doar s-au limitat la vaccin, fără a se căuta alte tratamente. Nu simt nevoia să fiu parte din acest experiment, aștept încheierea părții de studii clinice.

Unii colegi sunt de acord cu mine, chiar dacă nu au trecut prin boală; alții care susțin vaccinarea spun că tocmai eu sunt cea care mă opun, și eu am explicat că încă mai am dreptul să aleg ce fac cu trupul meu”, a declarat judecătoarea Mădălina Afrăsinie.

Printre greșelile „plandemiei”, Monica Afrăsinie enumeră tendința politicienilor români de a copia la indigo restricțiile impuse în alte țări, lipsa unei testări masive în România și lipsa testelor de anticorpi, care ar fi putut să ne dea imaginea procentului de cetățeni imunizați pe cale naturală.

Totodată, ea denunță recunoașterea oficială doar a primelor 90 de zile de la vindecarea de boală, în condițiile în care unii oameni încă au anticorpi și 4 luni mai târziu. Cu toate astea, pașaportul covid UE recunoaște imunitatea vindecaților doar în primele 3 luni după boală. Din nou, birocrații ignoră motivația sanitară, punând instrumentele politice mai presus de dovezile științifice.

Puteți urmări mai jos și interviul luat de prof. Ionuț Cojocaru judecătoarei Mădălina Afrăsinie în cadrul platformei Cristoiu TV:

Citiţi şi:
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie spune: „Nu te judec pentru că te-ai vaccinat. Foarte bine. Dar asta nu îți dă dreptul să mă culpabilizezi și să-mi restrângi drepturile pentru că eu am hotărât să nu mă vaccinez”
Concluzii dure. Dr Sucharit Bhakdi avertizează că isteria covid se bazează pe minciuni și că serurile experimentale pot provoca o catastrofă globală prin decimarea populației

yogaesoteric
7 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More