Atacatorul de la metroul din Brooklyn postase pe YouTube ore întregi de conținut video împotriva albilor și despre supremația rasei negre

FBI a comunicat că Frank R. James, atacatorul de la metroul din Brooklyn, postase pe YouTube ore întregi de conținut video agresiv împotriva albilor și despre supremația rasei negre.

Același YouTube șterge crunt orice materiale postate de oameni de știință care demonstrează argumentat pericolele vaccinului! Același YT cenzurează drastic orice opinie anti-plandemie și anti-globalism. Același YT nu permite publicarea pe platformă a niciunui video care vorbește despre pericolele sinistre ridicate de Marea Resetare.

Aceleași servicii secrete, chipurile, ne apără de terorism și îi arestează în țări „democratice” pe oponenții resetării. Aceleași servicii trimit în judecată oameni de știință, care se aleg cu dosare penale și cu interdicția de a profesa, doar pentru că și-au expus științific, argumentat, studiile despre marea minciună a zerului „sigur și eficient” (vezi Austria, Franța, Germania, SUA etc.).

Aceleași organe „competente” fac dosare penale pentru că refuzi să te supui orbește la comandă pământeană. Fără a fi de vreo parte a baricadei.

Exercițiu de imaginație: dacă exista un caz invers, al unui personaj care făcea apologia „white supremacy” (supremației rasei albe) și dorea „d’alea bune” celorlalte rase, în câte minute îi era șters conținutul de pe YT și în cât timp era arestat de servicii?

Dar totul este pentru binele nostru, așa ni se spune!

Citiți și:
Minciuna covid demascată din interior și cenzura platformei YouTube
Cenzura practicată de Facebook și de ceilalți giganți ai comunicațiilor capătă aspecte grotești
Google are 10.000 de angajați care cenzurează videoclipuri YouTube

 

yogaesoteric
7 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More