«Atentatele» din 11 septembrie după 18 ani: «Evidența zdrobitoare nu poate prevala asupra unei minciuni oficiale străvezii»

 

O investigație extrem de profesionistă care a durat patru ani, cu privire la dispariția clădirii World Trade Center Building 7, condusă de o echipă internațională de ingineri civili, a concluzionat că povestea oficială a distrugerii clădirii 7 este în întregime falsă. Raportul de expertiză a fost aproape complet trecut cu vederea de mass-media şi cel mai probabil este deja dat uitării.

Popular Mechanics, Wikipedia și CNN nu pot cataloga o echipă de experți ca fiind „teoreticieni ai conspirației”. Prin urmare, presa manipulatoare și diferiți artizani ai poveştilor de acoperire în privința falsului atac din 11 septembrie asupra Statelor Unite vor acționa pur și simplu ca și cum nu au auzit niciodată despre acest raport. Marea majoritate a oamenilor din lume nu va auzi niciodată despre acest raport. Adevărații făptuitori ai atentatului din 11 septembrie cu siguranţă nu vor căuta să-și angajeze propria echipă pentru a „respinge” raportul, deoarece aceasta l-ar aduce în atenția publicului, ultimul loc în care și-ar dori să ajungă.

Raportul Comisiei 9/11 nu a presupus o anchetă și a ignorat toate probele criminalistice. Simularea prăbușirii Clădirii 7 efectuată de NIST a fost aranjată pentru a obține rezultatul dorit. Singurele investigații reale au fost făcute de oameni de știință, ingineri și arhitecți privați. Ei au găsit dovezi clare despre utilizarea nano-termitei pentru distrugerea turnurilor gemene. Peste 100 de agenţi de primă intervenţie au depus mărturie că în interiorul turnurilor au avut loc un număr mare de explozii, inclusiv o explozie masivă în subsol înainte de momentul în care avioanele ar fi lovit turnurile. Numeroși piloți militari și civili au spus că manevrele de zbor implicate în atacurile WTC și Pentagon depăşesc abilitățile lor și, cu siguranță, sunt dincolo de competențele presupușilor terorişti care ar fi deturnat aeronavele. Resturile avioanelor lipsesc în mod surprinzător de la locurile de impact. Şi așa mai departe. Faptul că prăbușirea Clădirii 7 a fost o demolare controlată nu mai poate fi contestat.

Pe baza dovezilor cunoscute, unii experţi și oamenii informați au ajuns la concluzia că 9/11 a fost o lovitură din interior organizată de vicepreședintele Dick Cheney, împreună cu grupul de elită de neo-conservatori și cu Israelul în scopul reconstruirii Orientului Mijlociu în interesul Israelului și în același timp pentru îmbogățirea Complexul militar / de securitate al SUA.

Majoritatea oamenilor nu cunosc rolul lui Robert Mueller în calitate de director al FBI în ceea ce priveşte protejarea poveștii oficiale din 11 septembrie, în ciuda probelor evidente. Paul Sperry relatează în New York Post numeroasele acțiuni pe care Mueller le-a făcut ca director al FBI pentru a ascunde faptele față de Congres și față de public.

Patrick Pasin, un autor francez, furnizează dovezi suplimentare privind utilizarea necorespunzătoare de către Mueller a poziției sale pentru a proteja o minciună oficială. O traducere în limba engleză a cărții lui Pasin, FBI complice la 9/11 (The FBI Accomplice of 9/11), a fost publicată de Talma Studios din Dublin, Irlanda.

Cartea lui Pasin constă în organizarea probelor cunoscute, care au fost suprimate pentru a perpetua o poveste falsă despre 11 septembrie, într-o relatare convingătoare a modului în care un fals atac terorist a fost protejat de a fi demascat. El detaliază planul „prin care FBI a încercat să dovedească varianta guvernului asupra evenimentelor – indiferent de consecințe”. Remarcaţi că Mueller este unul dintre cei pe care Deep State i-a impus lui Trump. Afacerile murdare sunt treaba lui Mueller.

Pasin colectează dovezile și le țese într-o poveste convingătoare. Este totul acolo. Tranzacțiile interne de dinaintea deturnării avioanelor, imposibilitatea apelărilor telefonice din avion în 2001, scrisorile cu antrax trimise senatorilor Tom Daschle și Patrick Leahy, care au deschis calea pentru Patriot Act, efortul de a învinovăți oamenii de știință militari americani pentru scrisorile cu antrax odată ce a ieșit la iveală faptul că antraxul era specific pentru un laborator militar din SUA, lipsa totală de veridicitate a faptului de a găsi un pașaport nedeteriorat în dărâmăturile turnurilor gemene, unde focul a fost atât de intens încât a topit oțelul.

Este uimitor că cineva ar putea să creadă vreun cuvânt din această poveste. Imaginaţi-vă o căldură atât de intensă încât să topească oțelul, dar care să nu fie suficientă pentru a arde un pașaport!

Cartea lui Pasin este ușor de citit. Dezvăluie falsificare după falsificare, minciună după minciună. Povestea evident falsă este livrată lumii, iar experții care o demască ca fiind falsă sunt numiți „teoreticieni ai conspirației” de către oameni prea proşti și neinformați.

Aceasta este America în secolul 21 și, se pare, restul populației lumii nu este prea departe.

Anul acesta s-au împlinit 18 ani de la evenimentele din 11 septembrie 2001. Ce am învățat în acest timp? Am aflat că mii de experți cu dovezi grele nu pot prevala în faţa unei minciuni oficiale străvezii.

Citiţi şi:

Oamenii de știință confirmă în mod indubitabil că Turnurile Gemene au fost demolate pe 9/11 cu anumite materiale explozive

Un fost pilot CIA depune mărturie: niciun avion nu a lovit turnurile gemene pe 11 septembrie 2001

 

yogaesoteric
24 septembrie 2019


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More