Au fost sportivi de înaltă performanță… până când au fost vaccinați împotriva covid

Recordman mondial în scufundare liberă, tri-atlet priceput, tenismen profesionist și ciclist de munte cunoscut, toți au fost sportivi de înaltă performanță până când condiția fizică și cariera lor au fost distruse după vaccinarea împotriva coronavirusului.

Printre sutele de sportivi care au suferit leziuni devastatoare în urma vaccinării împotriva covid se numără și Florian Dagoury, care deține recordul mondial la scufundare liberă. Originar din Franța și locuind acum în Thailanda, sportivul reușea odată să își țină respirația timp de 10 minute și 30 de secunde.

Însă după ce Florian Dagoury a primit a doua doză de injecție împotriva covid de la Pfizer, ritmul cardiac i-a crescut și capacitatea de a-și ține respirația i-a fost serios afectată.

Un cardiolog l-a diagnosticat cu miocardită, o inflamație a mușchiului inimii, și cu pericardită, o inflamație a mucoasei exterioare a inimii. Ambele sunt efecte recunoscute asociate cu injecțiile cu ARNm, denumite „vaccinuri”.

În timp ce Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA continuă să susțină că aceste efecte sunt „rare” după injecțiile anticovid, până în luna noiembrie 2021 peste 1.793 de rapoarte de miocardită sau pericardită au fost prezentate la Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinurilor (VAERS), la persoane cu vârsta cuprinsă între 12 și 29 de ani, care au fost injectate cu serurile experimentale.

Cariera lui Dagoury este pe cale să se încheie prematur din cauza vaccinării. El și-a împărtășit experiența cu injecțiile Pfizer în propriile cuvinte, pe pagina sa de Instagram:

  • Miocardită, pericardită și insuficiență mitrală! Mulțumesc Pfizer. Vreau doar să împărtășesc experiența mea enervantă de după vaccinare și poate să primesc câteva mărturii și relatări similare despre scufundători. Voi v-ați simțit mai bine?
  • După a doua doză, am observat că ritmul cardiac era mult mai mare decât în mod normal și capacitatea de a-mi ține respirația scădea semnificativ. Când dorm, am o frecvență de 65-70 de bătăi pe minut în loc de 37-45 de bătăi pe minut. În timpul zilei, acum am întotdeauna peste 100 de bătăi pe minut în loc de 65, chiar și atunci când mă așez și mă relaxez.”
  • Am atins 177 de bătăi pe minut o dată când eram la cină cu prietenii! La zece zile după a doua vaccinare am fost la cardiolog și el a spus că acesta este un efect secundar comun al vaccinului Pfizer, nimic îngrijorător, doar să mă odihnesc și va trece.”
  • La patruzeci de zile de la a doua vaccinare, boala nu era încă avansată, așa că am fost la un alt cardiolog și am primit diagnosticul: miocardită, pericardită și insuficiență mitrală! Aceasta este practic o inflamație a mușchilor inimii cauzată de sistemul imunitar și de unele scurgeri mici de sânge din valvele care nu se mai închid corect.”
  • Acum am dificultăți în a-mi ține respirația măcar 8 minute, scufundându-mă la 150 de metri, și am un impuls puternic de a respira chiar și la scufundări de 40 de metri. Performanța mea în scufundări s-a deteriorat cu cel puțin 30%.”
  • Primul meu gând și recomandarea pentru scufundătorii din întreaga lume este să aleagă un vaccin care este făcut în vechea uzanță, cum ar fi Sputnik, Sinovac, Sinopharm etc… în locul acestor noi vaccinuri ARNm.”

Un alt sportiv de performanță, Jeremy Chardy, în vârstă de 34 ani, un profesionist în tenis care se află pe locul 73 în lume, a fost nevoit să-și suspende participarea la un întreg sezon, fără să știe când și dacă va putea reveni, din cauza unei reacții adverse grave la injectarea anticovid, astfel încât nu a putut să realizeze activități intense.

Într-un interviu pentru Covid World, Chardy a spus:

  • De când am fost vaccinat (între Jocurile Olimpice și US Open) am o problemă. Sufăr. Nu pot să mă antrenez, nu pot să joc. Mi-e greu pentru că nu știu cât va dura. Momentan sezonul meu s-a terminat și nu știu când va începe din nou.”
  • Este frustrant pentru că am început foarte bine anul. Am jucat foarte bine și apoi am mers la olimpiade unde de asemenea m-am simțit foarte bine. Este frustrant, mai ales că nu am nici zece ani de când joc. Îmi pare rău că am făcut injecția, dar nu puteam să știu ce mi se va petrece.”
  • Voi împlini 35 de ani curând, așa că poate sunt puțin negativist în acest moment, dar este prima dată când cred că acest sezon ar putea fi ultimul. Nu vreau să mă gândesc la asta… este greu pentru că m-am distrat și vreau să joc mai mult.”

Tri-atletul Antoine Méchin, în vârstă de 32 ani, se confruntă și el cu posibilul sfârșit al carierei după ce i s-a injectat serul Moderna împotriva covid. „După a doua doză, am avut dificultăți de respirație și dureri de spate, care s-au dovedit a fi o embolie pulmonară”.

Simptomele, care au inclus dificultăți de respirație și dureri de braț, au început după prima doză, dar medicii au presupus că ar fi legate de stres și oboseală. Dificultățile de respirație și durerea trupului au revenit la aproximativ o lună după a doua doză. Embolia pulmonară a fost găsită doar în urma examinărilor într-o clinică pentru sportivi.

Méchin a scris: „Acum sunt în tratament și sper să-mi recapăt capacitatea pulmonară (în 3-6-9-12 luni?). A face rău oamenilor sănătoși pentru a menține sănătatea celor mai vulnerabili poate părea o decizie logică… Dar eu nu m-aș mai vaccina dacă aș putea să dau timpul înapoi.”

Kyle Warner este un alt exemplu de persoană sănătoasă, în formă fizică excelentă, care a fost afectată grav de injecțiile anticovid. Warner, un ciclist profesionist în vârstă de 29 de ani, a primit a doua doză de la Pfizer în iunie 2021.

Reacția lui a fost atât de violentă încât în octombrie era încă la pat, incapabil de orice efort mental sau fizic. În câteva secunde de la a doua doză, Warner a simțit un gust metalic, sărat, în gură, ceea ce ar putea indica faptul că serul a intrat într-un vas de sânge și nu într-un mușchi.

Aproximativ două săptămâni mai târziu a început să simtă reacții ciudate în inimă. Pe măsură ce treceau zilele, simțea bătăi din ce în ce mai rapide ale inimii. Așa cum se petrece atât de des, un medic de la urgențe i-a ignorat complet simptomele și i-a spus că nu sunt efecte de la vaccin, ci că a avut un atac de anxietate.

La o zi după ce a fost trimis acasă de la urgențe și având încă probleme cu inima, inclusiv crampe și senzația de arsură în trup, Warner a mers la un alt spital unde a fost diagnosticat cu pericardită împreună cu sindromul tahicardiei ortostatice posturale (POTS) și artrită reactivă. POTS este o tulburare circulatorie care afectează sistemul nervos autonom și poate fi declanșată de vaccinuri, inclusiv de cele cu ARNm.

În timp ce simptomele sale de pericardită au dispărut, el încă se luptă cu simptomele artritei reactive și POTS, care pot dura între 12 și 18 luni sau mai mult. Iar Warner, care era în foarte bună formă și obișnuit să-și asculte trupul, a recunoscut problema din timp; mulți alții s-ar putea să nu își dea seama nici acum că experimentează efecte devastatoare cauzate de vaccinuri.

Cred că acolo unde există riscuri este necesar să existe opțiuni”, a spus el. Dar acum lumea este indusă în eroare. „Lumea se vede obligată să ia o decizie bazată pe lipsa de informații, în loc să fie convinsă de o decizie bazată pe transparența completă a informațiilor”.

Autor: Dr. Joseph Mercola

Citiți și:
235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid
O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură
Sprintera olimpică Sarah Atcho despre efectul secundar al vaccinării: „Ești redus rapid la tăcere”

yogaesoteric
26 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More