„Conform Ordinului meu, vaccinarea obligatorie este interzisă!” – Guvernatorul Texasului după ce Biden a fost învins complet în justiție

Un judecător federal din Georgia a blocat și ultimul ordin de vaccinare care mai rămăsese în vigoare

Hotărând că administrația Biden și-a depășit atribuțiile constituționale, un judecător federal din Georgia a blocat o serie de ordine ale președintelui privind impunerea vaccinării anticovid în cadrul companiilor, prin care milioane de angajați ai antreprenorilor federali erau obligați să se vaccineze, informează WND.

Procurorul general republican al Carolinei de Sud, Alan Wilson, care s-a alăturat procesului, a declarat într-un comunicat: „Abuzul de putere al administrației Biden a fost blocat din nou”.

Reuters a informat că judecătorul districtual american Stan Baker din Savannah a afirmat că Biden nu a fost autorizat în mod explicit de Congres să impună o cerință care va avea „o semnificație economică și politică vastă”.

O curte de apel federală din New Orleans a suspendat deja cerința lui Biden ca întreprinderile cu mai mult de 100 de angajați să le impună vaccinarea sau să îi testeze săptămânal. De asemenea, o altă instanță a blocat decizia președintelui ca majoritatea lucrătorilor din domeniul sănătății să se vaccineze. Cu toate acestea, ordinul administrației Biden pentru militari și pentru angajații guvernamentali civili a rezistat contestațiilor în instanță.

Statele Georgia, Alabama, Indiana, Indiana, Kansas, Carolina de Sud, Utah și Virginia de Vest s-au alăturat procesului antreprenorilor federali, împreună cu un sindicat al antreprenorilor din domeniul construcțiilor.

Conform ordinului abuziv al administrației Biden, tuturor contractorilor federali li se cerea ca angajații lor să fie complet vaccinați.

Guvernatorul Statului Texas, Greg Abbot, a anunțat pe Twitter: „O instanță federală din Georgia a emis o ordonanță națională împotriva obligativității de vaccinare a contractorilor federali. Acum toate ordinele de vaccinare ale administrației Biden au fost oprite. Acum, conform Ordinului meu, dispozițiile de vaccinare nu sunt permise în Texas.”

Citiți și:
SUA – Studiu pe 5 milioane de oameni: Majoritatea celor care refuză vaccinarea sunt americani cu studii superioare
Cum se explică interesul global pentru impunerea obligației de vaccinare. O analiză care urmărește traseul banilor
Vaccinarea nu scade numărul de infectați cu covid. Ideologii vaccinării forțate se impune să fie judecați pentru genocid


yogaesoteric
26 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More