Autovindecarea – medicul din tine (I)

 

În aceste vremuri tulburi în care trăim suntem mai tot timpul înşelaţi prin inversarea şi pervertirea semnificaţiilor cuvintelor şi noţiunilor. Astfel mutilarea iraţională (= intervenţia chirurgicală), arderea (= radioterapia) şi otrăvirea (= chimioterapia) ne sunt prezentate ca fiind metode ale medicinii moderne, ele fiind de fapt tortură şi crimă legalizată care camuflate sub mantia ştiinţei asigură de fapt maximizarea profiturilor ale puternicei industrii farmaceutice globale şi ale lobby-ul ei criminal. Medicina autentică şi adevărată nu este ştiinţă, ea este artă, deoarece viaţa nu se poate calcula matematic. Fiinţa umană nu este o maşină, celula nu este un aparat automat, iar ADN-ul nu este un tablou de comandă. De aceea există întotdeauna o diferenţă diametral opusă între medici şi experţii vindecători.

Sistemul ştiinţific al medicinii scolastice posedă viclenia insolentă, impertinenţa agresiv-bigotă şi aroganţa de a presupune că el poate să vindece boli. Adevărul este însă că această „medicină” poate să trateze în mod aparent, prin suprimarea unor simptome, numai „bolile” inventate de ea, acele boli ale căror simptome şi denominaţiuni fictive le-a conceput şi ale căror diagnoze le pune după criteriile sale stabilite în mod arbitrar. Acest „tratament” se face cu medicamente toxice, scumpe, patentate, fără efecte binefăcătoare şi cu metode contraproductive. Cercetarea şi dezvoltarea acestor medicamente se finanţează cu banii din impozitele pe care victimele (= pacienţii) le plătesc.

Industria farmaceutică a reuşit să instaureze pe plan mondial un perpetuum mobile care aduce în mod permanent profit fără ca să facă ceva. Odată pornită, această maşinărie infernală a profitului nu se mai poate opri şi produce încontinuu doar: bani, câştig, profit. Această gigantică, cvasi atotputernică, bine organizată şi criminală industrie farmaceutică are monopolul asupra doctrinei medicale şi asupra cercetării care este finanţată din bani publici. Mai mult decât atât, ea manipulează atât ştiinţa cât şi politica şi obligă medicii şi pacienţii să-i folosească medicamentele ei toxice, costisitoare care ne pun viaţa în pericol.

Acest sistem medical se îngrijeşte de bolile tale. Din asta trăieşte acest sistem. Din aceasta îşi extrage el veniturile, câştigurile şi profiturile. Pentru a-şi prezerva beneficiile şi sinecurile sale, sistemul şi-a asigurat influenţa sa asupra mass-media, politicii, universităţilor şi asupra medicilor. De sănătatea ta însă este necesar să te îngrijeşti singur. Pentru că tu din asta trăieşti.

Cu ajutorul diagnozelor precum „diabet”, „SIDA”, „cancer” sistemul îşi recrutează sclavii. Începând cu diagnosticarea devii sclavul pe viaţă al sistemului şi ești obligat să stai la dispoziţia lui. Numai un sclav pe viaţă este un sclav bun, în plus de pe urma lui se obţin venituri bune. Renunţă să mai fii doar un pacient pasiv şi docil, care înghite medicamente toxice şi care se supune unor experimente medicale.

„Dacă m-aş îmbolnăvi de cancer eu nu m-aş lăsa tratat în niciun caz într-o clinică pentru tratarea cancerului. Numai bolnavii de cancer care evită asemenea clinici au o şansă de a supravieţui.” – prof. dr. Charles Mathe, specialist oncolog francez

Incursiune în istoria sistemului medical

„Cei ce nu ţin seama de istorie sunt condamnaţi să o repete.”

Medicina practicată în ziua de azi este o medicină a maladiei. A fost însă tot timpul aşa? Desigur că nu. Pe vremuri când majoritatea problemelor erau de anvergură minoră, nu era necesară o intervenţie medicală prea mare. Intervenţia consta de fapt numai în consultaţie şi liniştirea pacientului. În concluzie îngrijirea medicală a familiei era de competenţa femeii. Ea se ducea cu copii ei la consult şi tot ea se îngrijea de sănătatea bărbatului. Sănătatea a fost întotdeauna preocuparea femeii.

A îngriji de cineva este cu predilecţie o preocupare feminină deoarece necesită simţământ, intuiţie, înţelegere, spirit de observaţie, compasiune, devoţiune, dragoste şi înţelepciune. Toate aceste calităţi sunt incluse în principiul feminin şi aparţin de obicei femeilor, copiilor, persoanelor în vârstă, smeriţilor şi tuturor celor ce le-a fost dăruită puterea extra-senzitivă. Acesta este motivul pentru care preponderent sănătatea a fost o preocupare feminină, deci de mamă, de bunică. Acestea aveau întotdeauna remediile lor. De obicei femeile erau infirmiere, moaşe, vindecătoare, fizioterapeute etc. Ele practicau o medicină empirică bazată pe experienţă, bun-simţ, datini, observaţii asupra fenomenelor din natură şi intuiţie. Astfel, sănătatea nu costa prea mult şi la ea aveau acces toţi oamenii.

Autorităţile însă au tratat aceste persoane ca pe nişte vrăjitoare, hoanghine şi şarlatane. Atotputernica biserică considera că bolile sunt pedepse pentru aşa-zisul păcat strămoşesc, deci boala, suferinţa şi moartea ar fi salutară şi benefică. Din aceste motive a fost descurajată medicina practicată pe baze naturale. Puţin înainte de secolul al XIII-lea, biserica a acceptat practicarea medicinei. În universităţi s-au născut şcoli medicale. Femeile nu arau însă acceptate. Şi aşa a apărut medicina instituţionalizată care a fost dominată de bărbaţi. Ea a fost controlată în mod strict de biserică care şi-a impus doctrina ei asupra acestei medicini. Încă de la naşterea ei, medicina oficială a fost bazată pe superstiţii. Ea a fost practicată de bărbaţi şi a servit bogătaşilor. Imediat după aceasta, autorităţile au interzis practicarea medicinei tuturor acelora care nu aveau diplomă.

Apariţia bărbaţilor pe scena medicală a dus la eliminarea medicinei practicată de femei, care era de fapt eficientă şi la preţ convenabil.
Întrebarea care se pune este: De ce practicăm în mod exclusiv şi în majoritatea cazurilor o medicină a maladiilor care ne costă o adevărată avere?
Răspunsul la această întrebare este: Pentru ca autorităţile să poată elimina adevăraţii vindecători ai bolilor. Aceasta serveşte intereselor celor puternici.

De aceea legile religioase ale inchiziţiei din Evul Mediu şi cele medicale ale secolului nostru au acelaşi efect asupra oamenilor. O minoritate de indivizi privilegiaţi fac legi pentru a domina şi exploata majoritatea. Această istorie s-a repetat tot timpul în decursul veacurilor.

„Ştiinţa” medicală este o colecţie de dogme

Ştinţa medicală actuală este bazată pe 5.000 de ipoteze, ipoteze ce nu au fost verificate niciodată în practică, deci acestea nu pot fi baza unei ştiinţe a naturii. O ştiinţă care are ca fundament nişte teorii, care nu au fost niciodată dovedite experimental, deci nişte dogme, nu poate fi numită cu adevărat ştiinţă.

Sistem medical al bolii, nu al sănătăţii

În cadrul asigurărilor de sănătate nimic nu se alocă pentru sănătate. Numai investiţiile în boală sunt rambursabile. În cazul în care medicii nu găsesc nimic anormal, atunci ei caută să fabrice ceva pentru asigurare.
Se practică o medicină a boli care:
– este preocupată numai de boală, nu şi de sănătate;
– recunoaşte numai existenţa trupului;
– tratează numai simptomele, nu însă și cauza maladiilor;
– îşi păstrează pacienţii dependenţi şi în întunericul neştiinţei;
– încurajează consumismul.

Tratează numai simptomele

Simptomul este un semnal, o manifestare fizică a unei probleme profunde pe care noi nu o putem remarca cu ajutorul simţurilor. El indică prezenţa unei boli sau a unei anomalii. Organismul uman este o maşină fascinantă care se adaptează la toate condiţiile la care este supus fără a scoate nicio vorbă. Doar în momentul în care este supraîncărcat sau prea descărcat de energie el semnalează acest fapt cu ajutorul anumitor simptome. Simptomele sunt de fapt limbajul trupului nostru.

Spre exemplu, febra este o manifestare a trupului care ne apără de un atac sau de o agresiune asupra lui. Ea este un semnal al trupului sănătos. În mod normal ea nu este recomandat să fie suprimată cu medicamente sintetice. Din păcate acest sistem medical al maladiilor înţelege totul în mod greşit. El este proiectat să liniştească simptomele precum: durerea, oboseala şi disconfortul. El face ca să dispară unele semnale precum febra, tumefacţia, inflamaţia şi tumorile. El configurează unele stări ale unor parametri precum: colesterina, zahărul din sânge, calciul şi „stabilizează” manifestări corporale ca: depresia, anxietatea şi alte stări asemănătoare.

Se ignoră problema adevărată

„Ştiinţa” medicală actuală are la bază o concepţie materialistă a lumii. Ea recunoaşte numai materia care poate fi văzută, atinsă şi măsurată. Pentru ea nimic nu există mai mult, deci rezultă că pentru ea fiinţa umană nu este altceva decât numai ceea ce este vizibil, adică trupul. Această medicină nu recunoaşte existenţa gândurilor, emoţiilor, a conştiinţei şi a spiritului. Cauza bolii se regăseşte însă în spirit, îşi face apariţia în corpul invizibil şi se manifestă în trupul material. Dacă nu se corectează această problemă, costurile din sănătate vor fi mari, deoarece bolile se manifestă în continuare, într-un fel sau altul.

Sistemul medical cauzează maladii

Unele boli sunt cauzate chiar de sistemul medical. Aceste maladii sunt cunoscutele boli iatrogene şi sunt descrise foarte exact în cartea lui Ivan Illich, Nemesis a medicinei – Exproprierea sănătăţii. Medicina actuală nu numai că refuză să recunoască conştiinţa pacientului, nu numai că nu vrea să interpreteze în mod corect durerea şi boala, ci îmbolnăveşte oamenii şi mai rău decât sunt deja.

Vaccinurile injectate copiilor distrug sistemul lor imunitar. Copiilor preşcolari le sunt administrate uneori 20 de vaccinuri. Acestea provoacă otită şi mai târziu alergii, cancer, scleroze multiple, SIDA etc. Lista bolilor care apar în urma vaccinării este foarte mare.

Este interesant de reţinut faptul că vaccinurile au apărut după ce epidemiile au dispărut pe cale naturală. Pericolele vaccinărilor nu au fost niciodată raportate, decât problemele care au apărut direct după vaccinare.

Sistemul medical creează boli false

În numele prevenţiei se agresează, se mutilează, se distruge. În acest proces are loc şi ruina noastră financiară. Strămoşii noştri aveau bebeluşi mai sănătoşi şi mai normali decât cei din ziua de azi, chiar şi mai numeroşi, fără a merge vreodată la medic.

În numele prevenţiei, sistemul medical actual îşi permite să controleze dacă fătul întruneşte toate normele statistice şi asta fără să le pese de starea în care se află femeia gravidă. Dacă un singur parametru de-al lor nu corespunde normelor se începe o investigaţie infernală. Dacă fătul nu urmează programul predeterminat de ei, atunci se provoacă avortul sau este ordonată operaţia cezariană. Dacă are loc o operaţie cezariană, atunci gravida va fi obligată să nască de acum înainte numai prin cezariană.

În cazul naşterilor aşa-numite normale este o rutină să se facă o epiziotomie (= incizie chirurgicală a regiunii vulvare). Toate stadiile din viaţa unei femei sunt privite ca şi cum ar fi nişte boli. Aceasta este valabilă inclusiv pentru menstruaţie şi pentru sindromul premenstrual. Pentru detectarea cancerului mamar se face mamografie. De multe ori aceste teste sunt eronate, iar lista cu exemplele în care femeile sunt mutilate este foarte lungă.

Medicul este un om de afaceri şi nu un vindecător

Medicul este produsul acestei societăţi, acestui sistem. Sistemul actual îi oferă o imagine diferită de ceea ce este el în realitate, îi oferă o imagine conformă cu interesele sistemului care l-a format şi l-a promovat. Interesul sistemului este profitul marilor corporaţii.

În general, medicii îşi încep cariera lor plini de idealuri şi intenţii nobile. Majoritatea medicilor au ales această meserie pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Unii şi-au ales cariera de medic pentru a dobândi respectul sau/şi a-şi bucura părinţii. Alţii au dorit să devină medici pentru a degusta confortul financiar oferit de această slujbă. Bineînţeles că există şi cazuri în care unii şi-au ales meseria de medic dintr-o combinaţie de cauze.

În societatea în care trăim există următoarele preconcepţii false ce ne-au fost insuflate de sistem:
– numai prin studierea medicinii în cadrul sistemului poţi deveni un medic care vindecă şi salvează vieţi omeneşti;
– medicul este întotdeauna în posesia adevărului;
– medicul are întotdeauna răspunsurile la toate întrebările, dacă el nu ştie ceva, înseamnă că acel ceva nu există;
– statisticile sunt infailibile, este necesar să fie urmate cu sfinţenie pentru a rămâne pe tărâmul ştiinţific;
– pacienţii vor fi trataţi după observaţiile statisticilor şi este necesar să urmeze strict recomandările medicului;
– medicii nu se pot implica în mod emoţional, astfel ei este indicat să rămână distanţaţi şi reci pentru a controla situaţia şi a lua decizii raţionale;
– medicul este „dumnezeul” sănătăţii, toţi ceilalţi colaboratori ai săi fiind inferiori lui;
– medicii sunt o parte a elitei societăţii.

„Doctorii prescriu medicamente despre care nu știu prea multe, pentru a vindeca boli despre care știu și mai puțin, apărute la ființe umane despre care chiar nu știu nimic.” – François-Marie Arouet

Medicii cenzuraţi spun adevărul

Dr. Johann Georg Schnitzer (n. 1 iunie 1930, în Freiburg, Breisgau) este medic stomatolog, autor de carte şi cercetător. El a inventat moara de cereale „Schnitzer” şi o formă specială de nutriţie, alimentaţia „Schnitzer”. Dr. Schnitzer este un adversar al plombelor din amalgam şi al fluorizării. El este un susţinător al Noii Medicini Germanice (NMG).

După ce și-a terminat studiile, dr. Schnitzler s-a concentrat pe sursele ce susţin sănătatea naturală şi pe cauzele ce conduc la boli cronice şi degenerative. El a remarcat că un factor important pentru sănătate sunt cerealele, de aceea a construit o moară specială cu pietre pentru cereale.

Iată ce spune dr. Schitzler:
„Cine nu cunoaşte sursele naturale ale sănătăţii, acela are un deficit în educaţie. Cine cunoaşte sursele naturale ale sănătăţii şi nu le foloseşte, acela are un deficit de inteligenţă. Cine cunoaşte sursele naturale ale sănătăţii, le foloseşte şi le ascunde de ceilalţi, acela are un deficit în raporturile sociale. Cine este responsabil pentru educaţia altora şi le ascunde acestora sursele naturale ale sănătăţii, acela are un deficit de responsabilitate. Cine trăieşte din boala altora şi le ascunde celorlalţi sursele naturale ale sănătăţii, acela are un deficit în domeniul umanitar (infracţiune prin neajutorarea persoanei). Cine este responsabil pentru sănătatea populaţiei şi îi ascunde acesteia sursele naturale ale sănătăţii sau chiar le interzice, acela comite o crimă împotriva umanităţii (genocid cu sânge rece).”

Din experienţa doctorului Schnitzler

De ce suferi tu, de ce suferă atâţia oameni de boli cronice fără a putea fi vindecaţi, cu toate că sistemul medical înghite părţi însemnate din venit şi din produsul intern brut? Pentru că acest sistem medical nu se preocupă de sănătatea ta. El se ocupă cu bolile tale. Fundamentul existenţial al „medicinii moderne” este tratamentul permanent în locul profilaxiei şi al vindecării. Singura persoană care este cu adevărat interesată de sănătatea ta şi a cărei fundament existenţial este sănătatea eşti tu. Preocuparea ta este singurul mijloc de a te proteja de boli şi de a te însănătoşi.

Experienţa pe care a acumulat-o dr. Schnitzler timp de o jumătate de secol în domeniul cercetării din sănătate spune că cetăţeanul, chiar dacă dispune de expertiza necesară, de ştiinţă fundamentată, de experienţă şi a demonstrat în mod ştiinţific importanţa recomandărilor lui, cu toate acestea el este ignorat de responsabilii din politică, ştiinţă, cercetare, educaţie, medicină, asigurările sociale, sistemul medical şi sistemul legislativ. La scrisorile sale nu se răspunde, se răspunde în răspăr sau se spune că pentru aceste subiecte nu există nimeni să se ocupe cu ele. Aceasta experienţă a fost confirmată şi de alte persoane.

„Responsabilii” plătiţi foarte bine se gândesc în primul rând la ei înşişi şi reacţionează la problemele oamenilor numai atunci când valorile materiale sunt incendiate, când oamenii sunt răpiţi, când cetăţenii sunt ucişi de atentatele teroriste sau când se petrec catastrofe asemănătoare. Ei reacţionează târziu cu toate că despre aceste probleme au fost avertizaţi în timp util de către cetăţenii experţi din domeniul respectiv.

În ziua de astăzi, cei ce deţin ştiinţa nu au putere, iar cei care dețin puterea nu au ştiinţă şi nici conştiinţă.

Ce putem învăţa din experienţele de peste 50 de ani ale medicului Schnitzler?

Pentru cetăţean: Salvează-te singur, dacă poţi.
Pentru aceasta este nevoie să devii activ, să te informezi şi să nu te încrezi în anunţurile „oficiale”, în declaraţiile sponsorizate ale „experţilor” (aşa numitelor „guri închiriate”) şi nici în articolele „Public-Relation” ce sunt camuflate sub forma contribuţiilor jurnalistice şi oferite publicului.
Ştiinţa pe care ai dobândit-o poţi să o foloseşti pentru tine şi familia ta. Sursele de informaţie este bine să le oferi mai departe pentru a salva şi alte persoane din tentaculele caracatiţei, adică din ghearele actualului sistem medical.

Pentru cei responsabili: Nu întindeţi coarda aroganţei, ignoranţei, a servituţii lobby-ului şi a indiferenţei faţă de drepturile cetăţeneşti, că se poate rupe.

Boli trupeşti: adevăr şi vindecare

Filmul science-fiction Matrix ne dezvăluie un adevăr îngrozitor: „Realitatea aşa cum o trăim noi este o lume aparentă, o lume ce ne este sugerată pentru a ne distrage atenţia de la adevăr. Suntem născuţi în sclavie şi trăim într-o închisoare pe care nu putem să o percepem cu simţurile noastre deoarece această închisoare ferecată este chiar raţiunea noastră.”

În acest sistem medical, pentru a fi un medic de succes s-a ajuns la:
– să inventezi boli noi;
– normalul să-l defineşti a fi patologic;
– să creezi frică deoarece aceasta produce boli şi dependenţă de sistem;
– să redefineşti reacţiile bune şi naturale astfel încât ele să pară a fi maladii;
– viruşii care nu au putut fi dovediţi că produc boli să fie declaraţi agenţi patogeni;
– agenţi care sprijină organismul să fie declaraţi răi;
– adevărul să fie întotdeauna ascuns.


Citiți partea a doua a articolului

Citiți și:

În fiecare dintre noi există o forţă mai presus decât orice boală

O descoperire revoluționară: medicina până acum nebănuită a cauzelor și a sensului apariției bolilor la nivelul trupului uman (I)

O veche abordare a artei vindecării, reluată într-o nouă manieră – Noua Medicină Germană

 

yogaesoteric
17 aprilie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More