Încălzirea climatică – o altă mega-minciună planetară care înghite miliarde de dolari în timp ce milioane de oameni mor de inaniție!

Manipularea cu încălzirea globală nu vi se pare că seamănă perfect cu manipularea referitoare la covid? Toți cercetătorii și medicii de renume mondial, unii premiați Nobel, care reclamă minciuna covid și genocidul planetar săvârșit prin inocularea obligatorie a oamenilor cu seruri letale sunt interziși în mass-media, în schimb mucoșii no name, majoritatea fără studii, fără practică de laborator sau nespecializați în domeniul cercetării, sunt citați ori invitați la televiziuni pentru a disemina apologia crimei și înșelătoria covid.

Dacă cercetăm mai adânc, descoperim că toți „apologeții” serurilor letale au fost și sunt sponsorizați de Big Pharma. S-au vândut pe 2 lei, ucid la ordin și influențează naivii să se injecteze. Trăiesc în genunchi. Sunt sclavii banului și/sau a poziției sociale dobândite pe căi oculte (a se citi „alianțe”). La urma urmei, fiecare trăiește un destin asumat.

Paralelismul între cele două situații scoate în evidență constanța pattern-ului. Să nu uităm că după grozăvia covid ne așteaptă întunericul schimbării climatice. Alte lockdown-uri, alte interdicții. Vom deveni oamenii cavernelor, sălbăticiți de-atâta noapte, foame, stres și non-sens al vieții.

Citiți și:
Carantina climaticăurmătorul tip de lockdown global care ni se pregătește?
Topul celor zece mituri despreîncălzirea globală
Co-fondator Greenpeace, despre încălzirea globală: «Cea mai mare escrocherie din istorie»<

 

yogaesoteric
18 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More