Carantina climatică – următorul tip de lockdown global care ni se pregătește?

Tucker Carlson Tonight”, FoxNews, 25 iunie 2021

Tucker Carlson: Aflăm prețul mare plătit în urma carantinării în această țară. Potrivit lui Biden, am putea avea parte de o altă carantină, pentru o criză care este la fel de rea, și anume schimbările climatice.

Joe Biden [în decembrie 2020]: Anunț cu bucurie echipa care va conduce planul ambițios al administrației mele de a aborda cea mai mare amenințare a vremii noastre – schimbările climatice. Oameni buni, suntem într-o criză și, la fel cum este necesar să fim uniți în răspunsul la covid-19, avem nevoie de un răspuns unitar și la schimbările climatice. Aceste crize trebuie văzute ca o oportunitate de a reconstrui mai bine decât înainte [Building Back Better].

T.C.:Un răspuns național unitar”. Este involuntar, știm asta. Ce înseamnă? Un angajat OMS a scris într-un raport că se poate impune și o carantină climatică. Mark Morano a scris mult despre schimbările climatice și este alături de noi.

Mark, mulțumesc pentru prezență. „O carantină climatică”!? Dacă n-ar fi ultimele săptămâni, aș râde de m-aș prăpădi, dar știm că orice este posibil. Ce înseamnă asta?

Mark Morano: În cartea mea Green Fraud am alocat două capitole acestui aspect. În primul rând, activiștii climaterici au fost invidioși pe carantina covid. Se întrebau cum e posibil așa ceva. De la Greta Thunberg la John Kerry și oficiali ONU au spus că, dacă se poate impune carantină pentru un virus, se poate face și pentru climă. Și asta vedem. Există cadre universitare în Australia care propun trecerea schimbărilor climatice drept cauze ale morții în certificatele de deces. Și Bill Gates a spus că numărul morților va fi mai mare. Așa că urmează modelul pas cu pas. Și nu este doar câte un profesor din mediul academic.

Avem un raport britanic și unul al unei agenții internaționale care solicită același tip de carantină. Totul, de la controlul termostatului la restricții de mișcare. Într-o situație de „urgență climatică” nu poți zbura decât atunci când este „justificat moral”. Ca într-o carantină, trebuie să justifici drumul până la magazin pentru cumpărături esențiale. Vizează libertatea de mișcare, proprietatea mașinilor și tot ce înseamnă a fi o persoană liberă, pentru a le da pe mâna guvernului.

T.C.: Include și închiderea fabricilor i-Phone din China? Vor participa și China, și India la acest lockdown climatic sau este un fel de a zice: mai întâi voi, America?

M.M.: Din ce știm, carantina încă n-a fost propusă. Pe lângă Partidul Comunist Chinez, noi suntem ca niște lemingi. OMS, prin angajații proprii, recomandă carantina climatică. Dar singura țară care nu va fi afectată este China. Noi vom sta acasă, uitându-ne la Netflix, lipsiți de libertățile pe care le aveam cândva… În Marea Britanie au propus raționalizarea CO2, ca guvernul sau angajatorul să-ți monitorizeze amprenta de carbon – consumul de energie, călătoriile, tipul de mașină pe care o conduci. Dacă depășești nivelul, plătești penalități, dacă nu, primești credit. Un buget de CO2 pentru fiecare om de pe planetă a fost propus de un consilier german. Asta ne așteaptă. (…)

În carantina covid am avut discuții despre interdicții la călătoriile interstatale făcute de consilierii lui Biden. Deci orice este posibil. Chuck Schumer îl îndeamnă pe Biden să declare o urgență climatică națională. În calitate de guvernator de stat, ar putea avea puteri de urgență.

T.C.: Simt o rușine atât de profundă că americanii s-au conformat la măsurile prin care am trecut. Sper că nu se vor supune și de data asta.

*

Tucker Carlson – Când ne vom lua America înapoi? (august 2020)

[…] Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu va însemna sfârșitul greutăților. Nu se va încheia niciodată. Te vor obliga să te vaccinezi, dar vei fi tot în arest. OMS spune că obiectivul nu este vaccinul, ci organizarea societății. „Nu putem și nu ne vom întoarce la cum era viața înainte.” Este un citat din directorul OMS, care nici nu este doctor!

Conform lui Tedros, covid-19 nu este o criză de sănătate publică și nici măcar nu este vorba de un virus. S-ar putea să vă surprindă, dar, după el, covid-19 are de-a face cu încălzirea globală. Cităm: „Pandemia de covid-19 reprezintă impulsul de care era nevoie pentru accelerarea eforturilor de a răspunde schimbărilor climatice”. Sigur nu v-ați așteptat la asta.

Bill Gates este și el de acord. El a publicat un eseu pe pagina sa de internet, pe care, probabil, nu l-ați văzut, susținând că lecția pandemiei de covid este că noi, ceilalți, este nevoie să ne sacrificăm și mai mult pentru a salva pământul de la încălzire.

Pentru cei care nu sunt miliardari cu influență globală, aceste afirmații sunt derutante. Ce are coronavirusul cu schimbările climatice? Poate faptul că amândouă provin din China. Aceasta este legătura evidentă. Dar nu asta vor să spună dr. Tedros și Bill Gates. Ambii se pleacă înaintea Chinei și n-ar critica niciodată serios guvernul chinez. Nu asta este legătura pe care o fac. Din perspectiva lor, pandemia și schimbările climatice au în comun cu totul altceva: ambele sunt pretexte suficient de bune pentru controlul social al maselor. Ambele sunt crize aproape de nerezolvat, care sunt folosite pentru a ocoli democrația și a obliga oamenii lipsiți de putere să asculte de ei. Acum are logică… […]

Acest aspect este valabil pentru orice criză: ne prezintă doar lecțiile care le conferă mai multă putere. Să luăm încălzirea globală. Cum ar evalua un om rațional încălzirea globală? Dacă chiar crezi că emisiile de carbon distrug climatul terestru, aspect pe care-l tot auzim… poate au dreptate… atunci te-ai uitat atent cine se află în spatele emisiilor de carbon. Ai pune întrebări serioase economiei globale. Cine profită de pe urma sistemului care distruge pământul? Cum contribuie cei mai bogați și mai puternici oameni din lume, adică marile instituții financiare și monopolurile tehnologice, la emisiile de carbon? Ar fi prima întrebare pe care ai pune-o, fiindcă acesta e modul logic de analizare a schimbărilor climatice. Dacă ai gândi așa, ai ajunge la concluzia că oameni precum Michael Bloomberg, de exemplu, sunt, de fapt, criminali climaterici. Doar avioanele lor private produc mai multe emisii de carbon decât toate satele din Africa sau decât cartierul dvs. Mult mai multe! Dar nimeni din stânga ecologistă nu-l critică pe Michael Bloomberg, pe care-l consideră un lider al luptei împotriva schimbărilor climatice. Dacă analizezi numerele, ideea aceasta este ridicolă, dar ți-o livrează fără să le tresară niciun mușchi și te așteaptă să o crezi.

(…) În acest caz, bogații fug de responsabilitate. Ei profită de un sistem pe care-l condamnă, iar vina nu e a lor, ci a dumneavoastră! Dumneavoastră distrugeți umanitatea și trebuie să vă schimbați! Faceți prea mulți copii, conduceți o camionetă, ați uitat să vă puneți masca! Veți merge în iad! Mult succes cu falimentele, cu crizele, cu viața distrusă, americani de rând. Noi stăm la club și bem ceva. E o înșelătorie, și încă una evidentă! […]

Citiți și:

Covid-ul și Schimbarea Climatică: Două manipulări după același manual
Cum au profitat apologeţii Apocalipsei Climatice de incendiile puse cu mâna în Grecia şi Italia

 

yogaesoteric
2 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More